Merhaba ben Emre Ayvaz.08.02.2020 tarihinde Ankara HairClinic Egemen Hoca da saç Ekimi işlemini gerçekleştirdim.Yaşımın (26) küçük olması ve aklımda bulunan bir çok soru işaretleri varken Egemen Hocam bana her sorumu cevaplandırarak beni soru işaretlerinden kurtardı.Herşeyden önce insanlık namına KRAL 👑 bir adam.Şahsen kendi evimde gibi abi -kardeş ilişkisi yaşattı.Birçok araştırmalar yapmamın sonucunda gerçekten TÜRKİYE ‘de bu işin pirinin EGEMEN BEY olduğunu öğrendim.Ekim esnasında ve sonrasında en ufak ağrı sızı veya kafamda şişme tarzında herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmadım.Egemen Hocamı ne zaman arasam her daim telefonlarımı açarak her sorumu tekrar tekrar sormama rağmen cevapladı.Bugün ise kabuk alma işlemini gerçekleştirdi.Egemen Bey işinin o kadar profesyoneli olmuş ki o kadar kaliteli bir iş yapmış Ki çevremdeki insanlar saçımın ekilmiş olduğuna inanmıyorlar.Hairclinic ve Egemen Hocanın Ankara ve Türkiye piyasasında çok başarılı olduğunu belirterek sözlerime son verirken KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.(Saç Ekim’i resimleri ilk günden 15 nci güne kadar yansıtmaktadır)