Gönderen Konu: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA  (Okunma sayısı 5994 defa)

Emre Ayvaz

• Yeni üye
  • *
ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA
« : 20 Şubat 2020, 22:35:59 »
Merhaba ben Emre Ayvaz.08.02.2020 tarihinde Ankara HairClinic Egemen Hoca da saç Ekimi işlemini gerçekleştirdim.Yaşımın (26) küçük olması ve aklımda bulunan bir çok soru işaretleri varken Egemen Hocam bana her sorumu cevaplandırarak beni soru işaretlerinden kurtardı.Herşeyden önce insanlık namına KRAL 👑 bir adam.Şahsen kendi evimde gibi abi -kardeş ilişkisi yaşattı.Birçok araştırmalar yapmamın sonucunda gerçekten TÜRKİYE ‘de bu işin pirinin EGEMEN BEY olduğunu öğrendim.Ekim esnasında ve sonrasında en ufak ağrı sızı veya  kafamda şişme tarzında herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmadım.Egemen Hocamı ne zaman arasam her daim telefonlarımı açarak her sorumu tekrar tekrar sormama rağmen cevapladı.Bugün ise kabuk alma işlemini gerçekleştirdi.Egemen Bey işinin o kadar profesyoneli olmuş ki o kadar kaliteli bir iş yapmış Ki  çevremdeki insanlar saçımın ekilmiş olduğuna inanmıyorlar.Hairclinic ve Egemen Hocanın Ankara ve Türkiye piyasasında çok başarılı olduğunu belirterek sözlerime son verirken KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.(Saç Ekim’i resimleri ilk günden 15 nci güne kadar yansıtmaktadır)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: ANKARA HAİRCLİNİC EGEMEN KRAL 👑 HOCA
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2020, 22:37:13 »
Her seferinde farkli resim bu kimdir ya
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2020, 22:40:17 »
Foruma Virus gibi bulasti 😃
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2020, 22:44:09 »
Yemin ederim basim dondu
Artik egemen hocadan uzak duracagimizi biliyoruz neyseki:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

DarkGamer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2020, 22:45:50 »
Adam gerçekten işinin ehliymiş 2 dkkada bir yeni konu açıyor 😉  egemen hocaya söyleyin bu forumdaki kullanicalar ondan daha zekiler reklam kokan haberleri kimse yemez burda!

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2020, 22:46:58 »
Ben bişey  anlamadım  bu arkadaşimiz  saç  ekim  sürecini paylaşıyor  yoksa    saç ekim merkezi  reklamını yapıyor  saç ekim  kral  ismini    nasıl duymadık  biz ya 😂 

DarkGamer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2020, 22:51:21 »
Adam harbiden kral bir günde 5 ekim yapıyor baksanıza 😀

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2020, 22:51:37 »
Çok komiksiniz . Reklamı bile adam akıllı yapamıyorsunuz. Bak  size bir akıl. Vereyim egemen bey . Bu paylaşımlar eğer siz kendiniz yapmıyorsunuz eğer . Hastalarımıza söyleyin 1 hafta ara ile tek tek girsinler . Aynı saat de 2 kişi girince akılda soru işaretleri kalıyor. Aslomda soru işareti kalmıyor desek dogru olur . Önce diğer hastanın paylaşımını yaptınız sonra da bunu . Biraz mantıklı yaklaşın . Burayı donanım haber sandınız sanırm .  Burada direk anlaşılır merkez paylaşımı olduğunuz.
    Hastanıza da ekimi hayırlı olsun .

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2020, 22:55:38 »
Çok komiksiniz . Reklamı bile adam akıllı yapamıyorsunuz. Bak  size bir akıl. Vereyim egemen bey . Bu paylaşımlar eğer siz kendiniz yapmıyorsunuz eğer . Hastalarımıza söyleyin 1 hafta ara ile tek tek girsinler . Aynı saat de 2 kişi girince akılda soru işaretleri kalıyor. Aslomda soru işareti kalmıyor desek dogru olur . Önce diğer hastanın paylaşımını yaptınız sonra da bunu . Biraz mantıklı yaklaşın . Burayı donanım haber sandınız sanırm .  Burada direk anlaşılır merkez paylaşımı olduğunuz.
    Hastanıza da ekimi hayırlı olsun .

Aynen oyle adam kendinden tiksindirdi. Bu ekim merkezinden uzak durmak lazim. Reklam yapmayi bile beceremeyenler sac ekimi mi yapacak bosversene !

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2020, 22:57:50 »
nasıl bir reklam metodu azıcık zekice yapın şu reklamları artık. beceremiyorsanız beni tutun, ben yaparım.😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2020, 23:00:29 »
Çevrendeki insanlar affedersin ama uzayda mı yaşıyor? Yeni yapılmış bir ekimi nasıl olursa anlamıyorlar? Kafanızdaki kabukları egzama mı sanıyorlar?

Egemen hocanız ne hocası? Tıp doktoru yani hekim mi? Yoksa hatip mi? Nedir  hocanızın branşı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2020, 23:03:41 »
Konu silinicek.
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2020, 23:03:51 »
ilk koyduğun o resim nedir öyle egemen hoca hastalarına seksi kıyafetler giydirip sıcak gülücükler attıran birisi heralde  ;D

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2020, 23:04:56 »
Punhahahahahahah ;D ;D >:( ;D ;D ;D ;D

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2020, 23:16:30 »
Egemen 2020 Pirelli takvimi tanitimini yapiyor.

Facebook Twitter Instagram