Gönderen Konu: Kel haliyle bile karizmasından ödün vermeyen ünlüler..  (Okunma sayısı 5353 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kel haliyle bile karizmasından ödün vermeyen ünlüler..
« Yanıtla #31 : 03 Mart 2020, 23:15:00 »
Zevk derken? :) senin favorin kim başkan:)

bana sorarsan hile yaparım :) angelina jolie:)
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Mart 2020, 23:43:28 »
bana sorarsan hile yaparım :) angelina jolie:)

Bi beğenemedim bu hatunu.. hoş oda beni beğenmez görse ama çirkin be başkan...

Kendall olsun oda benim olsun:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 04 Mart 2020, 00:23:18 »
Bi beğenemedim bu hatunu.. hoş oda beni beğenmez görse ama çirkin be başkan...

Kendall olsun oda benim olsun:)

aynı tarzda olmadığımıza sevindim başkasıyla paylaşamazdım joliciği mi :)
Global Moderator

Maksimumkalite

• Full Member
« Yanıtla #34 : 26 Temmuz 2023, 18:43:07 »
Benim favorim Jake Gyllenhaal. 0 saçın en çok yakıştığını düşündüğüm kişidir kendisi. Kız olsam direk Jake Gyllenhaal ile evlenmek isterdim. Jake Gyllenhaal saçını uzun da yapsa, kısa da yapsa yakışıyor. Yüz şekli, ten rengi, göz rengi, boy vs. bu konularda çok etkili anladığım kadarıyla. Çoğu erkek eminim Jake Gyllenhaal, Adam Levine gibi tipim olsa ekim falan düşünmem diyordur.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 27 Temmuz 2023, 03:02:53 »
Yine sarmis 4 yani polyanacilik kel adam sadece annesine yakisikli gozukur.sacin verdigi ozguveni cebindeki para veremez. evet sixpacte vermez vücutyap olmaz sacin yerini tutmaz güzel giyin gene olmaz hic birseyi yakistiramazsin.ve enson care..kasket takarsin sanarsinki ben bir kivancim brad pittim.dunyada ikisinden baskasinada yakismiyor.evet en son bir kasket takarsin ve ozaman anlarsinmi kafan yapin kafa yapimiz tipimiz sacsizliga gelmiyor.sonucta yil olmus 2023 polyana bile kalmamis kalsa bile....
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Maksimumkalite

• Full Member
« Yanıtla #36 : 27 Temmuz 2023, 08:02:24 »
Yine sarmis 4 yani polyanacilik kel adam sadece annesine yakisikli gozukur.sacin verdigi ozguveni cebindeki para veremez. evet sixpacte vermez vücutyap olmaz sacin yerini tutmaz güzel giyin gene olmaz hic birseyi yakistiramazsin.ve enson care..kasket takarsin sanarsinki ben bir kivancim brad pittim.dunyada ikisinden baskasinada yakismiyor.evet en son bir kasket takarsin ve ozaman anlarsinmi kafan yapin kafa yapimiz tipimiz sacsizliga gelmiyor.sonucta yil olmus 2023 polyana bile kalmamis kalsa bile....

Kelliğe Avrupalılar dışında pek takan yok maalesef yüz şekli iyi olan, zayıf ve biraz uzun boylu olan adama kellik yakışır. Diyelim ki yakışmıyor tek etken para değil maalesef efendilik, sevecenlik, giyim-kuşam, ağızdaki dişler vs vs. gider. Sana belli ki yakışmıyor ve kendini avutuyorsun.

Ben kel kalsam da ekim düşünmem zaten düşünsem bile bana yapmazlar çünkü saç, sakal, kaş bende hepsi gidiyor. Ben sizin kadar sorun etmiyorum çünkü bana uzun saç ve sakal yakışmıyor zaten saç kısa 3 numara iken çok daha genç duruyorum. Sakalsız 3-4 yaş genç gösteriyorsa sakal ekleyince 10 yaş yaşlı gibi duruyorum. Benim gibi olan kişilerde sakalı da kesince kellik daha genç gösterir. Ayrıca benim sevgilim beğeniyor ya diğer kızlar beğenmese de olur diyorum. Bu şekilde olaya bakıyorum ben.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 27 Temmuz 2023, 12:47:56 »
Madem sacin var  ve sacin kel kalsan bile yakisikli olacagini dusunuyorsun bu sayfaya hobi amaclimi geliyorsun?  Ben genel degerlendirme yaptim şuan sac problemim yok yakisikliyim cirkinimde demedim.narsist ve egon hemen sazan gibi atlamis.madem sac sorunun olmadi olmayacak o zaman.s.. gidermisin bu sayfadan  sazanlik yapmak icinmi bu sayfadasin.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Maksimumkalite

• Full Member
« Yanıtla #38 : 27 Temmuz 2023, 13:01:12 »
Madem sacin var  ve sacin kel kalsan bile yakisikli olacagini dusunuyorsun bu sayfaya hobi amaclimi geliyorsun?  Ben genel degerlendirme yaptim şuan sac problemim yok yakisikliyim cirkinimde demedim.narsist ve egon hemen sazan gibi atlamis.madem sac sorunun olmadi olmayacak o zaman.s.. gidermisin bu sayfadan  sazanlik yapmak icinmi bu sayfadasin.

24 yaşındayım saçım, kaşım ve sakalım son 6 aydır hızlı şekilde dökülüyor, önceden yoktu. Sen gelmiş genetik kellik için ağlıyorsun ben ise tamamı döküleceği halde senin kadar umursamıyorum. Seyrelme var ama kel değilim, birkaç haftaya kel kalsam da senin gibi dert etmem zaten ekim vs. tamamı dökülen saça yapılmaz. Hiç geçmezse dermatoloğa giderim zaten senin gibi burada saçım dökülüyor diye ağlamam ve ayrıca her kadın için öncelik saç mı kardeşim? Beni seven bir sevgilim var gerisi beğensin, beğenmesin umrumda bile olmaz. Sana da bunu tavsiye ederim çünkü 1 kişiyi sevip onunla evleneceksin... :)

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 27 Temmuz 2023, 14:10:21 »
Guzel kardesim bende evliyim zaten beni sevende bir esim var.sana s.git dedigim icinde kusura bakma ama yani sac onemli tartismayi buyutmeyelim.bu kadar konu var bu kadar ektiren pskolojisi bozulan milyarlari cebinden cikaran insanlar.bu konu cok ozel bir konu hafife almana kizdim.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Maksimumkalite

• Full Member
« Yanıtla #40 : 27 Temmuz 2023, 14:50:13 »
Guzel kardesim bende evliyim zaten beni sevende bir esim var.sana s.git dedigim icinde kusura bakma ama yani sac onemli tartismayi buyutmeyelim.bu kadar konu var bu kadar ektiren pskolojisi bozulan milyarlari cebinden cikaran insanlar.bu konu cok ozel bir konu hafife almana kizdim.

Kısmen haklısın ama ben hafife almadım sadece sen hiç kimseye yakışmaz dedin. Ben de yakışan vardır dedim. Bir de saç kafaya takılacak bir şey değil bana göre.

Elbette saç önemli bir konu ama mesela benim Kolombiyalı birkaç tane iş arkadaşım var, onlardan da duyduğuma göre Kolombiyalı bir kadın için öncelik saç değil. Güzel giyimli, bakımlı, eşini koruyan ve seven, hoşgörülü, anlayışlı vs. birisi onlar için ideal bir eş adayıdır. Onlara göre bakımlı erkek eşi istediği zaman sakalını kesecek kişidir yoksa saç var ya da yok bunlar fasa, fiso. Bu benim duyduğum tabi araştırmadım.

Konu fazla uzadı kısaca bu işe kafayı takan kişiler genelde ya Avrupalı ya da Suudi Arabistanlı, Katarlı yoksa Latin Amerika veya Afrika'da bu işe takan yok. Allah saç dökülmesinden daha beter dert vermesin kardeşim. İyi günler dilerim.  |-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram