Herkese iyi günler selamlar bu forumda emegi gecen bütün arkadaslar saygılarımı sunarim bu sayfayı bizlere sundukları icin . Epeydir arastirma icerinsindeydim iki doktor arasinda kalmistim biri Asuman hanim digeride Sibel ulusan ikisinide tercih etmemin sebebi operosyon kendilerinin yapmalari islerinde cok iyi olmalari bende kararımı Asuman hanimdan yana kullandim.Pendik Kurtköy Emsey hastanesinde ekim islemim gerceklestirildi . Sabah 8:00 ön hat cizgisi belirlendi Asuman hanim sonra kendi fikrimi sordu cizgi icin ve tras islemine gecildi. Kan alınıp degerlere bakildi ve prp icinde kan alindi.Anestezi olunup isleme baslanildi igneden cekindigim icin bir aparatla uyusturuldu doner alan igne icinde cok acı
hissetmedim bu yuzden Greftlerin iyi oldugunu soyledi Asuman hanim sık bir ekim oldu dedi ve tum islemler bittiginde saat 22:15 di Ekim islemlerini uzatip yazmak istemiyorum ama Sunu kesinlikle belirtmek isterim Asuman hanim basinizdan ayrilmiyor donerden alim islemini ve ekim islemini kendisi yapiyor asistanlariyla beraber ve kanal acma islemini kendisi tek basina yapiyor tüm surecte basinizda buda insana guven veriyor .Son dakikaya kadar ekim nasil basladilarsa ayni sekilde bitene kadar devam ettiler ekime. Ekimden sonra yapacaginiz seyleri Asuman hanim size soyluyor buradan Asuman hanim esi Coskun bey asistanlari Sinem hanim diger asistanlar isimlerini unuttup hepsine tesekkur ederim gercekten samimi icten sicak insanlar ..Resimleri birazdan atcam