Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik 3950 greft 17 Şubat 2020  (Okunma sayısı 22405 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Life Hair Ankara Şahin Çelik 3950 greft 17 Şubat 2020
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2020, 00:34:56 »
İlk ekimi megahair trans denilen korkunç kasapta yaptırdı arkadaş
Ben özellikle belirtmedim ,adını dahi duymak istemiyorum. Üzüldüğüm inan çöpe giden kökler ve girmemesi gereken yerlere girdiği için  eski saçlarda gitti.  Sadece şakaklardı ekilecek bölge her tarafı mahfetti. Allahından bulsun. Kendisi madur olmuş gibide üste çıkmaya çalışmasıda cabası. Halende reklamlara devam ediyor.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2020, 02:20:26 »

Çizgin güzel olmuş, benimde düzeltilmesi gereken bölüm aşağı yukarı aynı, biraz geri alınacak ve diklemesine hafif bir sıklaştırma olacak şakak kısmına. Bana 2700 anca çıkar dedi saç sakal. Bakalım hayırlısı. 

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2020, 10:35:01 »
Dostum hayırlı olsun ilk ekiminde fire oranın baya olmuş ben şahin beye ekim yaptırdıktan sonra saçlarım toparlanıp çizgi eğimlerim netleştikten sonra öncesi ve sonrası foto kolajlaması yaparak ilk ekim yaptırdığım yere gönderdim utanmaları için yaptıkları rezil işi anlamaları için tek bir kelime cevap bile yazmadılar neyse dedim maksat içim soğusun resimlerini inceledim çizgin yapılabilecek en uygun şekilde yapmış hoca şakak kavislerin oluşturulmuş bir boşluk verilmiş çizginde eğim var gerçekçi doğal bir çizgin var artık sıklaştırmada kafan rahat olsun şahin bey kendi saçına zarar vermeden aralara güzel giriyor kendimden biliyorum tek bir telime zarar gelmedi ilk ekilenler olduğu gibi çıktı hatta şokada uğramadı tabi şok bünyeyle alakalı söküm yerlerinde ufaktan iz kalacak ama senin dışında kimse pek anlayamaz tekrar hayırlı olsun gayet güzel olmuş

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2020, 11:32:40 »
Çizgin güzel olmuş, benimde düzeltilmesi gereken bölüm aşağı yukarı aynı, biraz geri alınacak ve diklemesine hafif bir sıklaştırma olacak şakak kısmına. Bana 2700 anca çıkar dedi saç sakal. Bakalım hayırlısı.
Teşekkürler. Ön çizgide fazlalık olan ve sökülen köklerden birazı kaldı ama. Bakalım bı ortaya çıksın nası görünecek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 19 Şubat 2020, 11:35:16 »
zor bir ekim olmuş ama başarılı duruyor yns dgn kardeşim benim çok sorun yaşadın inşallah yüzün gülecek saçların daha iyi olacak
bu ekimle 
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #21 : 19 Şubat 2020, 11:35:39 »
Dostum hayırlı olsun ilk ekiminde fire oranın baya olmuş ben şahin beye ekim yaptırdıktan sonra saçlarım toparlanıp çizgi eğimlerim netleştikten sonra öncesi ve sonrası foto kolajlaması yaparak ilk ekim yaptırdığım yere gönderdim utanmaları için yaptıkları rezil işi anlamaları için tek bir kelime cevap bile yazmadılar neyse dedim maksat içim soğusun resimlerini inceledim çizgin yapılabilecek en uygun şekilde yapmış hoca şakak kavislerin oluşturulmuş bir boşluk verilmiş çizginde eğim var gerçekçi doğal bir çizgin var artık sıklaştırmada kafan rahat olsun şahin bey kendi saçına zarar vermeden aralara güzel giriyor kendimden biliyorum tek bir telime zarar gelmedi ilk ekilenler olduğu gibi çıktı hatta şokada uğramadı tabi şok bünyeyle alakalı söküm yerlerinde ufaktan iz kalacak ama senin dışında kimse pek anlayamaz tekrar hayırlı olsun gayet güzel olmuş
teşekkürler. Senin cizgini beğendiğimi ve benzer bir çizgi olabileceğini söyledim. Tabi yüz yapısı da önemli olduğu için Şahin beye bıraktım. Çizime hiç bir şekilde müdahale etmedim işi uzmanına bırakmak lazım bazen

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #22 : 19 Şubat 2020, 11:37:04 »
zor bir ekim olmuş ama başarılı duruyor yns dgn kardeşim benim çok sorun yaşadın inşallah yüzün gülecek saçların daha iyi olacak
bu ekimle
İnşallah Admin. Allah razı olsun. 🙏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Şubat 2020, 11:38:16 »
İnşallah Admin. Allah razı olsun. 🙏
Çizginin dışında kalan saçları almış tekrar ekmiş mecburen bu kötü çizgi başka türlü düzelmezmiş
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #24 : 19 Şubat 2020, 11:40:54 »
Çizginin dışında kalan saçları almış tekrar ekmiş mecburen bu kötü çizgi başka türlü düzelmezmiş
Her türlü eskisinden daha iyi olacaktır inşallah çizgi.

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 19 Şubat 2020, 11:57:03 »
teşekkürler. Senin cizgini beğendiğimi ve benzer bir çizgi olabileceğini söyledim. Tabi yüz yapısı da önemli olduğu için Şahin beye bıraktım. Çizime hiç bir şekilde müdahale etmedim işi uzmanına bırakmak lazım bazen
☺️☺️Valla bende senin gibiydim hocanın instagram hesabından bir hastasına yaptığı çizgiyi çok beğenip ekran fotosu aldım şahin beye gösterdim bundan istiyorum diye tabi sonuç olarak resmi boşver ben sana uygun çizecem dedi bende müdahele etmedim zaten çizgi mağduru olarak gidince sağolsun sildi çizdi sildi çizdi kendisi emin olduktan sonra tamamdır dedi eski çizginden kurtulmuşsun çok net inş güzel bir sonuç alırsın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Şubat 2020, 12:08:39 »
Her türlü eskisinden daha iyi olacaktır inşallah çizgi.

İnşallah kardeşim
Global Moderator

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #27 : 24 Şubat 2020, 13:40:37 »
7. Gün şimdilik iyi gidiyor. Sadece ön çizgide fazlalik olan yerlerde alım yapıldıktan sonra biraz saç teli kalmış. Bakalım gidişata göre belki epilasyon yaptırırım o bölgeye.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #28 : 24 Şubat 2020, 13:41:39 »
7. Gün foto devamı

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 24 Şubat 2020, 22:48:38 »
Son resimdeki eski çizgiyle yeni arasındaki fark okadar insanı değiştiriyorki çok net ortada. Birileri takip ederde biraz ders çıkarır en azından. Kökleri bir yerden alıp başka bir yere ekmekle bitmiyor demekki. Epilasyonu bir ekim merkezi de bana önerdi ön çizgiyle ilgili . Bende düşünmüyor değilim aslında. Kayıbeyi de iz kaldığından bahsetti kendin hidsediyorsun demişti. Epilasyonla ilgili fazla bilgim yok ondada iz falan kalıyormu acaba. Inşallah bu ekimden sonra yüzün gülecek kardeşim. Epilasyon yaptırırsan bilgi bekliyorum senden.

Facebook Twitter Instagram