Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik 3950 greft 17 Şubat 2020  (Okunma sayısı 22400 defa)

yns dgn

• Full Member
Merhaba arkadaşlar. İlk ekimimi farklı bir merkezde yaptırmıştım. 17 Şubat 2020 de life hair Ankara saç ekim merkezinde 3950 greftlik yeni bir sıkılaştırma ekimi yaptırdım. Ön çizgide düzeltme yapildi. Süreci paylaşacağım umarım faydalı olur. Sonucu görmeden iyi ya da kötü yorum yapmayacağım. Yalnız ilk ekim yaptırdığım yerle karşılaştırdığımda life hair şahin Çelik ve ekibi ile ilgili şunları söyleyebilirim: ekip birbiriyle çok uyumlu ve herkes ne yapacağını çok iyi biliyor. İlk ekimime göre çok daha konforlu rahat bir ekim geçirdim. İlk ekim merkezinde bana para ile satılmaya çalışılan tüm ürünler life hair de ücretsiz olarak verildi (vitamin, şampuan ve ilaçlar) süreç sizinle şeffaf bir şekilde paylaşılıyor. Kısacası güven ve samimiyet var. Bakalım sonuçta iyi olursa bedava reklamını yaparım artık 🙂

yns dgn

• Full Member
Ynt: Life Hair Ankara Şahin Çelik 3950 greft 17 Şubat 2020
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2020, 19:56:59 »
Merhaba arkadaşlar. İlk ekimimi farklı bir merkezde yaptırmıştım. 17 Şubat 2020 de life hair Ankara saç ekim merkezinde 3950 greftlik yeni bir sıkılaştırma ekimi yaptırdım. Ön çizgide düzeltme yapildi. Süreci paylaşacağım umarım faydalı olur. Sonucu görmeden iyi ya da kötü yorum yapmayacağım. Yalnız ilk ekim yaptırdığım yerle karşılaştırdığımda life hair şahin Çelik ve ekibi ile ilgili şunları söyleyebilirim: ekip birbiriyle çok uyumlu ve herkes ne yapacağını çok iyi biliyor. İlk ekimime göre çok daha konforlu rahat bir ekim geçirdim. İlk ekim merkezinde bana para ile satılmaya çalışılan tüm ürünler life hair de ücretsiz olarak verildi (vitamin, şampuan ve ilaçlar) süreç sizinle şeffaf bir şekilde paylaşılıyor. Kısacası güven ve samimiyet var. Bakalım sonuçta iyi olursa bedava reklamını yaparım artık 🙂

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2020, 19:57:25 »
Yukarıdaki fotolar ekim öncesi

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2020, 20:04:37 »
Ekimden 1 gün sonraki fotolar. Arkadaşlar fotolar çok net değil. İlerleyen zamanda daha net fotolar ve donör bölge fotolarını paylaşacağım. İnşallah güzel sonuç alırız bakalım

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2020, 20:06:04 »
Tepe bölgesi 1750 greft ve ön-orta bölgeye 2200 civarı ekildi

Baybarrs

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2020, 20:11:32 »
Hayırlı olsun umarım sonuçta güzel olur on çizgi dışında kalan daha once ekilen saçlar nasil degerlendirildi

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2020, 20:18:32 »
Hayırlı olsun umarım sonuçta güzel olur on çizgi dışında kalan daha once ekilen saçlar nasil degerlendirildi
Teşekkürler. Ön çizgi dışında kalan saç kökleri alınarak orta bölgeye dağıtıldı.

Baybarrs

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2020, 20:24:52 »
Tekrar hayirli olsun daha once nerde kac yılında ektirmistiniz yas kaç

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2020, 20:29:04 »
Tekrar hayirli olsun daha once nerde kac yılında ektirmistiniz yas kaç
İstanbul'da ektirdin. İlk ekim yaptırdığım yerle ilgili yazmıyorum kardeşim kusura bakma. Ama daha önce başlık açmıştım bu forumda ilk ekim yaptırdığım yerle ilgili. Dilersen bakabilirsin. Yaş 33

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2020, 20:38:18 »
Dostum geçmiş olsun benim de cizgim sizinkiyle benzer konunu özellikle takip edeceğim. Ben de konuştum şahin hocayla sürecim bitince ben de düzelttirme yaptıracağım sizin ön çizgi çok güzel olmuş umarım süreciniz dertsiz tasasız geçer de bir daha ugrasmazsınız.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2020, 20:39:14 »
Bi de ağrı oldu mu anestezi esnasında?

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2020, 20:49:50 »
Dostum geçmiş olsun benim de cizgim sizinkiyle benzer konunu özellikle takip edeceğim. Ben de konuştum şahin hocayla sürecim bitince ben de düzelttirme yaptıracağım sizin ön çizgi çok güzel olmuş umarım süreciniz dertsiz tasasız geçer de bir daha ugrasmazsınız.
teşekkürler. Bakalım inşallah iyi olur. İlk ekimdeki gibi tedirgin değilim yalnız. Neredeyse hiç kafama takmıyorum. Anestezi tabancası ile uyuşturuyor. Sonra iğne yapıyor. Anestezi tabancası sonradan yapılan iğnenin acısını en aza indiriyor. Acı oluyor tabi ama dayanilmayacak bir acı değil. Ekim sonrasinda hiç ağrım sızım olmadı. Şimdilik çok rahat gidiyor

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2020, 21:03:14 »
Ön çizgiye eklememi yaptı yoksa önceki ekimden söktükleri oldumu?, birde sakal desteklimi ekim?. Sakal destekli değilse donör bölgen gayet iyiymiş demektir. Yada önceki ekimde denilen sayı gerçek değil demekki.  InşAllah bu defa yüzün güler kardeşim. Bende Şahin hocayla görüştüm durumu biliyor, herhalde seneye kaldı benimki gün almadım.

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2020, 21:22:14 »
Ön çizgiye eklememi yaptı yoksa önceki ekimden söktükleri oldumu?, birde sakal desteklimi ekim?. Sakal destekli değilse donör bölgen gayet iyiymiş demektir. Yada önceki ekimde denilen sayı gerçek değil demekki.  InşAllah bu defa yüzün güler kardeşim. Bende Şahin hocayla görüştüm durumu biliyor, herhalde seneye kaldı benimki gün almadım.
ön cizgi için yeni bir çizim yaptı kalemle. Çizginin dışında kalan kökleri söküp orta bölgeye dağıttı. Eski çizgiden çok az bir miktar öne geldi. Fotoda ekimden önce çizdiği çizgiyi attım. ilk etapta sakaldan alım yapmayı dusunuyordu. Dönersen 3500 çıkarsa sakala gerek kalmaz diyordu. Donorden 3950 kök çıktı 🙂 sakala gerek kalmadı. Dediğin gibi 3950 kök çıkması ilk ekimde verilen sayının da yalan olduğunu gösteriyor. Seninki neden seneye kaldı bilmiyorum ama 2. Ekimi düşünüyorsan ve imkanın varsa hiç erteleme derim

yns dgn

• Full Member
« Yanıtla #14 : 18 Şubat 2020, 21:23:10 »

Facebook Twitter Instagram