Anket

Saç ekimi değerlendirir misiniz ?

Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN / 3168 Greft / DHI / Yaş 30 / İstanbul / 14.02.2020  (Okunma sayısı 45388 defa)

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar serkan aygin klinik bana finasteride jel önerdi ancak ben yan yetkisi var midir bilmedim forumda kullananda yok sanirim?

Türkiyede de satan bir yer var oda sislide fulya eczanesinde onlarda kendileri yapiyor sanirim yurt disindan gelmiyor ne düşünüyorsunuz? Sizce alsam mi klinik ile birlikte calisiyorlar sanirim
hocam selam, 30 Aralıkta ben de revize yaptıracağım. Şu anda 7. gündesin sanırım. Fotoğraf atar mısın bana? Ağrı sızı öncekinden farklı mıydı? Yine şişti mi kafan? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Arkadaslar serkan aygin klinik bana finasteride jel önerdi ancak ben yan yetkisi var midir bilmedim forumda kullananda yok sanirim?

Türkiyede de satan bir yer var oda sislide fulya eczanesinde onlarda kendileri yapiyor sanirim yurt disindan gelmiyor ne düşünüyorsunuz? Sizce alsam mi klinik ile birlikte calisiyorlar sanirim

Jel bile olsa yan etki yaşarsın, kana karışma hızı yavaş olsa da sonuçta karışacaktır. Ben o yüzden tercih etmedim kullanmayı faydasının da az olacağını düşünüyorum hapa göre bir de fiyatı gereksiz pahalı bence, 450 tl uçuk bir fiyat, kendileri hazırlıyor.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Yeşil

• Jr. Member
  • **
Yerinizde olsam proscar denerdim hocam.. burda insanlar sanki her kullananda yan etki olacakmış gibi konuşuyor, bu belli olmaz yan etki ihtimali yüzde 3ün altında, yan etkinin kalıcı olma ihtimali ise çok çok daha düşük. İngilizceniz varsa yabancı bilimsel makaleleri okuyun konuyla ilgili onlarca çalışma var. Şans vermek gerekir diye düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 01.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Sabah Akşam Xpecia,Günde 1mg proscar

whisper

• Full Member
hocam selam, 30 Aralıkta ben de revize yaptıracağım. Şu anda 7. gündesin sanırım. Fotoğraf atar mısın bana? Ağrı sızı öncekinden farklı mıydı? Yine şişti mi kafan? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba hocam,  cumartesi sabah ekim yapıldı bugun 5. Gunum bitti. Fotograf yukleyecegim, agri sizi hic olmadi gayet cok hafif olmuştur yani agri kesici falan kullanmadim ekimdem sonra verilen standart ilaclari kullandim ödem sokucu, antibiyotik vs. Ilk ekime gore hic agri olmadi diyebilirim. Sislikte olmadi zaten long dhi yaptirdim ekim yaltigim belli bile olmuyor suan

whisper

• Full Member
Jel bile olsa yan etki yaşarsın, kana karışma hızı yavaş olsa da sonuçta karışacaktır. Ben o yüzden tercih etmedim kullanmayı faydasının da az olacağını düşünüyorum hapa göre bir de fiyatı gereksiz pahalı bence, 450 tl uçuk bir fiyat, kendileri hazırlıyor.

Eczaneyi aradim hoc yan etkisi yok dedi demekki yalan soyluyorlar 375 tl fiyat verdi 50 ml icin 2 ay gidiyormuş kendilerinin yaptığını da söylemedi

whisper

• Full Member
Yerinizde olsam proscar denerdim hocam.. burda insanlar sanki her kullananda yan etki olacakmış gibi konuşuyor, bu belli olmaz yan etki ihtimali yüzde 3ün altında, yan etkinin kalıcı olma ihtimali ise çok çok daha düşük. İngilizceniz varsa yabancı bilimsel makaleleri okuyun konuyla ilgili onlarca çalışma var. Şans vermek gerekir diye düşünüyorum

Hocam herkes bisey yazincs insan korkuyor ozeiklle kalici yan etkisi llur diye korkuyorum

whisper

• Full Member
SON DURUM

10. Gün kabukları döktüm..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kabul dökümün kardeşim mutlu yıllar
Global Moderator

whisper

• Full Member
Hayırlı olsun kabul dökümün kardeşim mutlu yıllar

eyvallah hocam, mutlu yıllar olsun inşallah..

ABK

• Full Member
Hayırlı olsun dostum inşallah bu sefer istediğin gibi olur. Bu merkezin bu kadar çok revize yapmasını anlayamıyordum ama kendimce buluğum sebep aynı gün içerisinde çok fazla hastaya ekim yapılıyor.

whisper

• Full Member
Hayırlı olsun dostum inşallah bu sefer istediğin gibi olur. Bu merkezin bu kadar çok revize yapmasını anlayamıyordum ama kendimce buluğum sebep aynı gün içerisinde çok fazla hastaya ekim yapılıyor.

Insallah hocam,

Evet serjan aygin klinik mezbaha gibi olmus :) kesip bicip atıyorlar kenara

Adanam

• Jr. Member
  • **
Insallah hocam,

Evet serjan aygin klinik mezbaha gibi olmus :) kesip bicip atıyorlar kenara
Hayırlı olsun umarım bu sefer istediğin gibi olur. Sıkılaştırma ekimi sonrası, ilk ekimdeki gibi mi bakım yapıyorsun yıkamalar kabuk dökümü vs. Mesela şok dökülme oluyor mu yine ?

whisper

• Full Member
Hayırlı olsun umarım bu sefer istediğin gibi olur. Sıkılaştırma ekimi sonrası, ilk ekimdeki gibi mi bakım yapıyorsun yıkamalar kabuk dökümü vs. Mesela şok dökülme oluyor mu yine ?

teşekkürler hocam, evet bire bir aynı süreç

whisper

• Full Member
1. Ay

whisper

• Full Member
Serkan Aygın tavsiyesi ile şişli fulya eczanesinden finasterid jel ve xpecia tablet aldım bugün itibariyle başlayacağım bakalım neler olacak..

Facebook Twitter Instagram