Saç Ekimi Sonuçları
Şok bitti sanıyorum artık kalan sağlar senindir bu saçın çok başarılı olacağını düşünüyorum inşallah yanılmam.
Hafif başla agır değil cardio
Şok bitmiş artık . Kalan sağlar sizindir. Saç deriniz biraz kalın sanırım . Sebamed i de bırakın artık aşırı kuruluk yapar ve kepegi artırır.
Selamlar,evet yeni gördüm, dediğin gibi benden 1 ay geriden geliyorsun ama sana şok daha az uğramış buda çok güzel bi avantaj, inşallah sürecin başarılı sonuçlanır ve saç sorununu kapatmış olursun
Çok iyi bir sonuç alacaksın benceUmarım Emin. Çok teşekkürlerAlıntı yapılan: Hasann06 - 04 Mart 2020, 21:06:47şoku atlattığın halin buysa süper bir sonuç yolda demektir .gerçekten çok iyi görünüyor.Teşekkürler Hasan, aynen şoku atlattım, bakalım beklentimi yükseltti anlık durum Alıntı yapılan: Hintell - 05 Mart 2020, 01:06:41Sert yıkıyorsun dimi saçlarını? Dökülme olmuyor artık? Aynen başgan sert yıkıyorum, Köpürtürken 7-8 tel geliyordur. Dökülme bitti sanırım
şoku atlattığın halin buysa süper bir sonuç yolda demektir .gerçekten çok iyi görünüyor.
Sert yıkıyorsun dimi saçlarını? Dökülme olmuyor artık?
şok dökülmeniz sonlanmış ve donör alımına hayran kaldım harika bir alım yapılmış saç ekiminin ize gelirsek çok başarılı bir sonuç alacağınızı düşünmekteyim takipdeyiz.
maşallah harika bir donör bırakmış asmed arkasında