Açtığınız konu benim içinde geçerli bi konu bende böyle bi konu açtım sürekli araştırma yaptım aynı düşüncelere sahibiz Aslında ikisinide kullanmak istemiyoruz ama başka önlemimiz yok .
Finans şakakları öne çekiyormuş ama tepede etkili minoxilde işe yarıyormuş ama bırakınca beter ben çok kararsızım 3 gündür nasıl etsem nerden kar ederim nasıl olursa daha az yan etkisi olur diyorum .
Avesini kullanma kullandım boş bana göre .Ben bioksinden niyeyse memnunum bide sarımsaklısı çıkmış onu denicem eminim o daha iyidir .
Ama asıl konumuza gelirsek finans resmen erkeklik hormonlarını öldürüyormuş seni erkek yapan herşeye yan etkisi oluyormuş benim kendi kafamdaki düşüncem evlenip çocuğa kavuşana kadar Minoxil + biotin + kerezon düşünüyorum sonra finans geçem diyorum . Finans ilerde olacak çoçuğumuza etki edermi bilmiyorum ama çok kötü yorumlar gördüm asli varmı bilmiyorum. Ürkütücü yani açıkcaksı .
Dermoreller aldım kan akışını hızlandırırım sonrada minoxil yaparım die şuan düşüncem var bir kaç gün daha araştırıp kararımı vercem.
Yalnız kerezon nasıl birşey bilen bilgi verebilrimi kullanılmalımı ?
Finasteridin yan etkileri var evet ama olaya bu sekilde yaklaşırsan ağır yan etkiler görebilirsin.
Minoksidil bırakıldıktan sonra olan saçı dökmez. Dökülmesi gereken ve kullanıldığı sürece korunan saçlar bırakıldıktan sonra toplu şekilde dökülür. Bu finasterid dutasterid içinde geçerli diğeri şehir efsanesi.
Finasterid erkek çocuğun pipisinde anormallik yaratabilir, eş gebe bırakılmadan en az 6 ay önce bırakılmalı
Minoksidil vazodilatör yani damar genisleticidir. Dermarollerden hemen sonra uygulanması tansiyon ve kalpte çarpıntı yapma olasılığı yüksek. Dermaroller uygulanacağın gün minoksidili uygulama. 24 saat sonra uygulaman uygun olur.