Gönderen Konu: Arkadaşlar nerde ektirecem lütfen aciliyeti var  (Okunma sayısı 7344 defa)

Sedattt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar nerde ektirecem lütfen aciliyeti var
« : 29 Aralık 2016, 22:12:57 »
Arkadaşlar bayadır saç ekimini formdan araştırıyorum formda da baya yorum okudum kafam çok karışık sizin yorumlarınıza ihtiyacım var yaşım 28 nerde ektireceğim bilemiyorum VE bütçem 5000-6500 tl arası....

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadaşlar nerde ektirecem lütfen aciliyeti var
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2016, 00:28:17 »
Arkadaşlar bayadır saç ekimini formdan araştırıyorum formda da baya yorum okudum kafam çok karışık sizin yorumlarınıza ihtiyacım var yaşım 28 nerde ektireceğim bilemiyorum VE bütçem 5000-6500 tl arası....

İlk yorum benden olsun.
Öncelikle dökülme nerdeyse bitmiş artık. Yani ekim işine girmende sakınca yok. Açık alan fazla  olduğunda donörü çok iyi kullanman gerrkir. Oncelikle sana tavsiyem kesinlikle manuel alım yapan yerlerle görüşmen ve ekimini 2 aşamalı düşünmen yönünde. İlk aşamada on bölgeye 3000-4000 arası bir ekim yaptırıp. Bu ekimden sonra kalan donörle vertekse ekim yaptırman mantıklı olur.

Kesinlikle tek seansla ve mikromotorla alım yapılan yerlerle görüşme. Zira tek seansta ve mikromotorla yüksek sayıda graft alınmasıı Allah göstermesin istediğin gibi bir sonuç alamazsan donörü tekrar kullanamam demek. Bütçeni biraz daha kas ve manuel alım yapan yerlerle görüş. Mikromotor kullanan ve son zamanlarda donörü fazla hırpalamayan ve gayet güzel ekimleri olan zekeriya kul kaliteli doktorlar arasında ve fiyatı kalitesine göre makul. Mikromotorla ekim yaptıracaksan bence aklında zekeriya kul on planda olsun. Sağlıcakla

Sedattt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2016, 01:05:02 »
Çok teşekkür ettim şükür bir arkadaş Cvp verebildi manuel alım yapan yerlerle görüştüm fiyatları baya yüksek bir ekim merkeziyle görüştüm 28000  istedi bu fiyat karşısında Cvp bile yazamadım😊

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2016, 14:01:00 »
Gerekirse yapma kardes manuele mecbur yønelmek zorundasin dønor alanin guzel manuel alim yapilirsa ilk seans 3000 øne 1 sene sonrada 3000 tepeye seni normal bi gøruntuye kavusturur hatta bana gøre dønorundan 8000 graft bile cikartabilirler bana dønorun cok iyi geldi bu islem her zaman olmuyor o yuzden gerekirse 5 sene sonra yaptir ama temiz bi yere yaptir

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2017, 16:11:28 »
Ben yerinde olsam arena med giderim. Ekebildiklerinin maksimumunu ekiyor. Tabii ense paramparca olacak , 2, 3 duzelmeyecek bunu da göze alman gerekir..bütçene de uyacaktir fiyat.

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2017, 16:13:16 »
Ben yerinde olsam arena med giderim. Ekebildiklerinin maksimumunu ekiyor. Tabii ense paramparca olacak , 2, 3 duzelmeyecek bunu da göze alman gerekir..bütçene de uyacaktir fiyat.

Tebrik ederim seni iyilil mi yapion køtuluk mu belli degil

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2017, 20:50:21 »

şakaysa komik değil; gerçekse bu söylediğin, milletin vebaline girme.
arkadaş şu forumu önce baştan sona oku ona göre karar ver ekime. ben bir kere ekim geçirdim, mikromotorla. ekimim çok kötü değil ama ikinci ekimde mikromotorla alım yapıldığı için donör sıkıntılı. ben de yakın zamanda ektiricem yaklaşık 2 yıldır araştırıyorum, sonuçları inceliyorum, sonunda karar verebildim.
ektireceksen reklamları geç burda canlı sonuçları incele

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2017, 00:00:35 »

arkadaş şu forumu önce baştan sona oku ona göre karar ver ekime. ben bir kere ekim geçirdim, mikromotorla. ekimim çok kötü değil ama ikinci ekimde mikromotorla alım yapıldığı için donör sıkıntılı. ben de yakın zamanda ektiricem yaklaşık 2 yıldır araştırıyorum, sonuçları inceliyorum, sonunda karar verebildim.
Söylediklerimin arkasindayim.. bu arkadasin saci için riskli alabilecek cesaretli bi klinik lazim.o da arena med. Bende orada yaptırdım dedigim gibi. - yönü donör bölgeni azami mahvedecekler kullanilabilecek ne varsa alacaklar..  sonra one doğru belli bi oranla yapacaklar..

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2017, 00:46:17 »

Söylediklerimin arkasindayim.. bu arkadasin saci için riskli alabilecek cesaretli bi klinik lazim.o da arena med. Bende orada yaptırdım dedigim gibi. - yönü donör bölgeni azami mahvedecekler kullanilabilecek ne varsa alacaklar..  sonra one doğru belli bi oranla yapacaklar..

niyetin iyi olsa dahi bence sen de yanlış yapmışsın. saç işi risk işi değil. önemli olan planlı bir ekimle kişiyi azami mutlu edecek sonuca ulaşmasıdır. ben arkadaşa şidddtle manuel alım yapan yerleri öneriyorum. bu klinikler zaten tek operasyonda kolay kolay bu açıklığın tamamını kapatamayacaklarını ifade eder. şayet bütçe kısıtlıysa arenamd yerine z.kul çok çok iyi bir tercih olur.

bu arada saç ekimin umarım iyi sonuçlanır. sağlıcakla

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2017, 00:47:16 »

Sen kendini yaktin diye arkadas dami kendini yaksin ? Hepsini alacaklarda ne olacak yarisindan cogu cikmiycak ekimlerini gøruyoruz adamlarin burada 6000 graft ekiliyor 3000 bin zor cikiyor

Sedattt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Ocak 2017, 01:08:12 »
Arkaşlar güzel düşünceleriniz çok çok teşekkür ederim bi doktor ismi söyleyecem hiç Ekim'ini duydunuz mu Selahattin tulunay bugün görüştüm manuel ekim yapıyor ama formda hiç ismini duymadım ekim yapan kimse varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı şimdiden 😊

idealperest

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2017, 20:09:41 »
çokta manuel yaptırmanı gereken bir durum yok bence . mikro motor u çok devirli kullanmadıkları sürece donör bölgene çok zarar gelmez. uzun lfın kısası her işi ustasına tecrubeli ekibe denk gelirsen sonuçlar çok iyi olacaktır. Akdeniz saç ekimi ile görüşebilirsin. bir fikir alış verişi yapabilirsin.

bonedriven

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2017, 20:23:52 »
Arkaşlar güzel düşünceleriniz çok çok teşekkür ederim bi doktor ismi söyleyecem hiç Ekim'ini duydunuz mu Selahattin tulunay bugün görüştüm manuel ekim yapıyor ama formda hiç ismini duymadım ekim yapan kimse varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı şimdiden 😊

bende manuel alim yapan ve ilk asamada sana en uygun sac cizgisi belirlendikten sonra  3000-4000 arasi bir ekim , seneyede tepe bölgesi icin 2.bir ekim öneririm. ayrica kendini ispatlamis bir klinige de gitmeni tavsiye ederim.o yüzden para biriktir ya da en kötü ödemekte zorlanmiyacagin bir kredi cek ve öyle ekim yaptir.öyle bu isi risk filan diyen adamlarin görüslerini de  sakin ciddiye alma.

lefter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2017, 20:34:09 »
esteworld hakkında bilgisi olan var mı ?

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2017, 23:06:25 »
Esteworld para tuzagindan başka birşey değil oraya verdiğim mezoterapi prp ve 6 binliradan iki kere yaptırdığım saç aşısı safsatasina verdiğim paralar yanima kar kaldı etkisini ne oldu derseniz belki kısa süreli geçici fayda sağladı diyebilirim. Ama onları yaptırdığım zaman bu forumdan haberim yoktu bu saç asisi benim gözümde çok büyük biseydi ama forumda adı bile hemen hemen gecmiycek kadar boş para tuzağı olduğu bilinen biseymis. Çünkü bu formu kullananlar genellikle bu konuda araştırmış tecrübe etmiş kişiler burası gerçek dünya önce öyle soyliyeyim he son bişey daha bu formu tanimasaydim bn bu salak kafayla gider smdide bu robotik saç ekimi die bisiy çıkarmışlar onu yaptirirdim yok manuelmis yok instagramda göz boyanan arenamedin gerçek yuzuymus hiç bisiden haberim olmazdı onun için bu formu açıp bu denli gelistirenlerden Allah razı olsun. Heralde esteworld cevabını almissindir kardes

Facebook Twitter Instagram