Gönderen Konu: Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun  (Okunma sayısı 2052 defa)

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
Ynt: Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2020, 22:19:25 »
Tüm Minox deneyimleri aynı sonla bitiyor ben 5 yıldır minox kullanıyorum kullandığım süredir de sürekli + yönde etki aldım diyen görmedim duymadım ilk 8 ay daki etkiyi geri kalan zamanda da alsan yıllarca kullanılabilir bir ilaç olur Minoxil vs Hairforte sence hangisi birisi yan etkisi kıllanma yapıyor birisi bölgesel dht blockluyor bölgesel olduğu için cinsel güce yan etkisi yok var olan saçı besliyor. Sanırım minoxil etki olarak daha etkili fakat Hairforte daha kararlı bir ilaç uzun vadede

hairforte kullanmadım, minoxil dht bloklamıyor damar genişliği ile alakalı, zaten ilk kullanımı da tansiyon ilacı olarak piyasaya sürülüyor.

hair forte kullandın mı peki sen ?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 24 Şubat 2020, 01:40:31 »
Saçının vertexten açılmaya başlaması dezavantaj. Ekim senin için risk. Tutmayabilir. Çok cansız saçın var onlar komple gidici. Ektirsen onlar gittikten sonra kötü bir görüntü olabilir. Hintele katılıyorum. Medikal tedavi al bir kaç sene. Gençlik yıllarını en azından güzel geçir. Sonrasına zaman gelince bakarsın. Ekim için kötü bir dökülmen var

Özkan Bu?ra Güne?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2021, 11:53:54 »
hocam ne durumdasın

Facebook Twitter Instagram