Sağolun hocam basit bir şey değil ,insan saç ekimine karar verdiği zaman kafasında bir görüntü hayal ederek ümitlenerek gidiyor ve istenen sonuç elde edilmeyince ister istemez moral bozukluğu hayal kırıklığı oluşuyor.
Ben sadece her ihtimali göz önünde bulundurarak hareket etmek istedim bir anda gaza gelip fevri hareketlerde bulunmak sonrasında pişman olmama neden olabilir ama burda bazı arkadaşlarda görüyorumki milleti galeyana getirmeye çalışıyor öyle hissettim bilmiyorum belki de sadece o an benim durumuma üzüldüklerinden ve gerçekten birşey bildiklerinden söylüyorlar. Ya da bu işten bir çıkarları var kendi benimsedikleri birkaç saç ekimi firması dışında diğerlerinin zarar görmesini istiyor olabilir kimse burda babamın oğlu değil kusura bakmayın güvenemem tabiki
Olaylara moral bozmadan sinirlenmeden çözüm odaklı yaklaşmak gerek.
ben ilk ekime karar verdigimde cok naiv ve balli sözlere inanarak gittim , ve maalesef sosyal hayatim piskolojim herseyim alt üst olmasiyla sonuclandi.
ikinci yani düzeltme ekim icin arastirmalarimda ögrendimki bu isi Türkiyede bir elin parmaklarindan daha az Dr/merkez hakkiyla yapiyor.
burada sonuclari güzel olan merkezler ve drlar dahi benim durumumu ciddiye almadan bana ne vaadlerde bulundular, yasadiklarimi hic önemsemeyenden tutun , yurtdisinda yasadigim icin farkli fiyatlar, neler neler.
sac ekimi gercekten cok ciddiye alinmasi ve cok iyi arastirilmasi gerekiyor , ekimler fena degil ücret uygun buraya ektireyim kesinlikle yanlis bir düsünceme.
ekimde 10% kayip olma ihtimalini kabul ediyorum , ama nekroz olmasini , donör bölgesini yipratmasini kesinlikle kabul etmiyorum .
bir sac telin nekadar degerli oldugunu fark etmelisin , bu olusan nekrozlu bölgelerdeki sak kökleri maalesef artik yoklar . ekimi yapanlar rahat umurlarinda bile degil , sen ama bu durumda magdursun ....
uzatmakta istemiyorum , insallah moralini bozmamisimdir . ben gercekten böyle ekimleri görüncü cok üzülüyorum