Gönderen Konu: Hangi saç ekim merkezi ACİLL  (Okunma sayısı 6205 defa)

feritkayar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi saç ekim merkezi ACİLL
« : 29 Aralık 2016, 19:53:40 »
Merhabalar arkadaşlar saç ekimi yaptırmak istiyorum o kadar ki saç ekim yerleri var hangisine gideceğimi bırakın hangisinden bilgi alacağımı bile şaşırdım. Sizden isteğim bütçem 2500-3000 tl bu bütçeye göre önerebileceğiniz bir ekim yerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi saç ekim merkezi ACİLL
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2016, 19:56:09 »
Saçların güzel ve kalın telli gözüküyor, mevcut saçlarına yakın sıklıkta bir ekimi o bütçeler ile yaptırman çok zor.Ya kesenin ağzını biraz daha aç yada biraz daha belleklerin tavsiye ederim.

kartal2016

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2016, 21:05:22 »
Yaş kaç bilmiyorum ama genç görünüyorsun. Saç ekimi kolay bir mevzuu değil. Bütçene göre yer 1.000 tl fazla verirsin bulursun. (4.000 TL ) Ama bu saça ekimi şimdilik düşünme bence. Mevcutlar dökülürse Sonra pişman olursun. Saç ekimini ilk değil son çare olarak düşünmek lazım

feritkayar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2016, 22:27:05 »
Yaş kaç bilmiyorum ama genç görünüyorsun. Saç ekimi kolay bir mevzuu değil. Bütçene göre yer 1.000 tl fazla verirsin bulursun. (4.000 TL ) Ama bu saça ekimi şimdilik düşünme bence. Mevcutlar dökülürse Sonra pişman olursun. Saç ekimini ilk değil son çare olarak düşünmek lazım

Emphair 3000 tl gbi bir fiyat çekti ne diyorsun? Ya saçım böyle ya çok huzursuzum çok stres yapıyorum o yüzden hemen ektirmek istiyorum. Yaş 23.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 22:32:27 Gönderen: feritkayar »

feritkayar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2016, 22:29:14 »
Saçların güzel ve kalın telli gözüküyor, mevcut saçlarına yakın sıklıkta bir ekimi o bütçeler ile yaptırman çok zor.Ya kesenin ağzını biraz daha aç yada biraz daha belleklerin tavsiye ederim.
Emphair esteworld estecerrahi ve bilge han yıldırım o bütçeye göre fiyat çektiler ama işte ne kadar iyiler ne kadar kötüler siz daha iyi biliyorsunuz bunun için sizden bilgi almak istiyorum.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 22:31:18 Gönderen: feritkayar »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2016, 22:38:29 »
BaşınDa Este yazan hiçbir yerde ektirme bence:)

Şaka biryana en azından 6 ay bu sitedeki diğer Ekim'ler takip et, ekim teknikleri ve ekim yapanlar hakkında bilgi edin.

Emin ol zamanını boşa harcamış olmazsın, zaten herhalukarda bu dediklerimi ekim yaptırdıktan sonra yapacaksın:) :) Sen doğru olanı tercih et, önce sitede takıl sonra karar ver. Ekimcinin karşısına geçtiğin zaman "-ee hocam  iyide bu fiyata vereceğim hizmet ne?alımı manuel mi micromotorlamı yapacaksın?ekim sonunda greft analizini Benimle paylaşacakmışım?kanalı açar iken hangi teknikle ekeceksin? Slitmi , iğne mi, choi mi?" Diye sorabilecek duruma gel. Zaten ozman senin için en uygun ekimciyi kimseye sormadan kendin bulabilirsin.

Bu site gerçekten çok verimli bir site.. emeği geçen herkese tekrar teşekkür edeyim yeri gelmiş iken

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2016, 22:58:20 »
Böle gelıp acıl ektırmem lazım dıyıp doktor ismi ararsan fena patlar maymuna dönersin boyacı küpü degil bu en oturucaksın 1 sene arastırıp takıp edıceksın yoksa o kafandakileride kaybedersin senın sacına ben 2 3 bine ekim yapıp senı mıtlu edecek bir merkez bilmiyorum istersen git ektir ama 1 sene sonra benım bu yazdıgımı hatırla
Global Moderator

feritkayar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2016, 23:03:57 »

Şaka biryana en azından 6 ay bu sitedeki diğer Ekim'ler takip et, ekim teknikleri ve ekim yapanlar hakkında bilgi edin.

Emin ol zamanını boşa harcamış olmazsın, zaten herhalukarda bu dediklerimi ekim yaptırdıktan sonra yapacaksın:) :) Sen doğru olanı tercih et, önce sitede takıl sonra karar ver. Ekimcinin karşısına geçtiğin zaman "-ee hocam  iyide bu fiyata vereceğim hizmet ne?alımı manuel mi micromotorlamı yapacaksın?ekim sonunda greft analizini Benimle paylaşacakmışım?kanalı açar iken hangi teknikle ekeceksin? Slitmi , iğne mi, choi mi?" Diye sorabilecek duruma gel. Zaten ozman senin için en uygun ekimciyi kimseye sormadan kendin bulabilirsin.

Bu site gerçekten çok verimli bir site.. emeği geçen herkese tekrar teşekkür edeyim yeri gelmiş iken

İstanbula bi haftalığına geleceğim için pek fazla zamanım yok :)
Tüm saydıklarını sen öğretsen bana nasıl olur.?

feritkayar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2016, 23:05:53 »
Böle gelıp acıl ektırmem lazım dıyıp doktor ismi ararsan fena patlar maymuna dönersin boyacı küpü degil bu en oturucaksın 1 sene arastırıp takıp edıceksın yoksa o kafandakileride kaybedersin senın sacına ben 2 3 bine ekim yapıp senı mıtlu edecek bir merkez bilmiyorum istersen git ektir ama 1 sene sonra benım bu yazdıgımı hatırla

Kardeşim ben ne zamandır araştırma yapıyorum yeminle hala öğrendiğim bişey yok. Aklım yatmıyor bir türlü. Bende önüme gelene yaptırıp pişman olmakta istemiyorum

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2016, 23:16:23 »
Kardesim bu saça ekim yaptirabilirsin tabiki hergün kafana takip strese girmektense ama bu işi oldu bittiye getirirsen ileriye dönük çok pişmanlık yasarsin bütçeni arttırıp manuel alım yapan kendisini bu ışte kanıtlamış koray erdoğan muttalip keser gbi kisilerde ektirmelisin ama forumda daha az bütçeyle çok iyi sonuç alanlarda var ılhan serdaroğlu gbi senin kararın ama dediğim gbi oldu bittiye getirme

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2016, 23:30:59 »

İstanbula bi haftalığına geleceğim için pek fazla zamanım yok :)
Tüm saydıklarını sen öğretsen bana nasıl olur.?

İlk 3 sayfadaki bütün sonuçları baştan sona oku en fazla 5 saatini alır.
Zaten karşına adam akıllı 6-7 ekimci çKkacak.

Eksik kaldığın yerde ben seninle bilgi paylaşırım

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2016, 00:16:54 »
Dostum 2500 3000 liraya bu iş olmaz. Yaparız diyenlere sakın inanma. Diğer arkadaşların söyledikleri çok doğru. En az 1 yıl forumu takip et, ekim süreçlerini incele,  alım ve ekim teknikleri ile ilgili bilgi edin. Sonrasında zaten yeterli bilgi birikimin olacak ve bu işin asla 2500 3000 liraya yapılmayacağını anlayacaksın.
🏇🏇

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Aralık 2016, 01:42:50 »
Benim yaş 21 saçlarım tepe bölgesinde ve önlerde seyreklik var 2 senedir dökülmem var şuan durdu gibi beklemedeyim bende sende araştır bekle bakalım neler olacak Koray Erdoğan çok pahalı 5000 greft dediler bana 45 milyara denk geliyor :D

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2016, 12:41:49 »
Manuel ekim yapan yeni merkezin adı ne acaba Hintell ?

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2017, 21:43:15 »
Benim yaş 21 saçlarım tepe bölgesinde ve önlerde seyreklik var 2 senedir dökülmem var şuan durdu gibi beklemedeyim bende sende araştır bekle bakalım neler olacak Koray Erdoğan çok pahalı 5000 greft dediler bana 45 milyara denk geliyor :D

Bu kafaya 5 bin diyen bize 25 bin der heralde :)
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram