Gönderen Konu: Finasteride saç uzatması  (Okunma sayısı 2260 defa)

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
Finasteride saç uzatması
« : 16 Şubat 2020, 16:53:45 »
Merhaba hayırlı günler ön taraftaki uzamayan saçlara finasteride etki eder mi? Uzamasını sağlar mı bide çok cansız soluklar yardımı olur mu son olarak açılan şakaklarım içinde bir tedavi var mıdır bildiğiniz tek çaresi ekim deniliyor

mr_faruk

• Jr. Member
  • **
Ynt: Finasteride saç uzatması
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2020, 17:13:26 »
saçının hızlı uzamasını istiyorsan kafa derin nemli kalması için bol bol ıslatman lazım gün içerisinde başka çaresi yok.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2020, 17:44:38 »
Benim bildiğim finasterid on çizgiyi bozuyor geriye çekiyor tepede etkili .

Şakaklar için ya minoxidil yada dutasterid

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2020, 19:03:20 »
Biotin alırsan daha hızlı uzamasına destek olur
Global Moderator

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2020, 19:20:24 »
Benim bildiğim finasterid on çizgiyi bozuyor geriye çekiyor tepede etkili .

Şakaklar için ya minoxidil yada dutasterid

Ön çizgiyi bozuyor derken ön çizgide dökülmeyi durdurmuyor sonuç olarak döküyor mu demek istedin yoksa ön bölgede dökülme mi hızlanıyor mu finasla? Finas bende dediğin gibi saç çizgimi bozdu, finas hiç kullanmasaydım yine de bozulacak mıydı onu asla öğrenemeyeceğim.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2020, 22:20:28 »
Ön çizgiyi bozuyor derken ön çizgide dökülmeyi durdurmuyor sonuç olarak döküyor mu demek istedin yoksa ön bölgede dökülme mi hızlanıyor mu finasla? Finas bende dediğin gibi saç çizgimi bozdu, finas hiç kullanmasaydım yine de bozulacak mıydı onu asla öğrenemeyeceğim.

İkiside olabilir dokulmeyi durdurmuyorda olabilir veya hizlanabilirde. Ama emin olunan bir şey var ki on çizgide gerileme çekilme olduğu çünkü okuduğum çoğu finasterid kullananlar da bunu gördüm. Saçlarının her yerinde saç fiskirmasini isteyen biri ya minoxil+finasterid kullanicak yada dutasterid.

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2020, 18:03:14 »
Şimdi ben bu saç için finasa başlıcaktım öndeki ince telli saçlarım için başlarsam daha kötü olup gerileyecekmiii anlamadım ben ya
Her canlı ölümü tatacaktır.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2020, 18:29:05 »
Şimdi ben bu saç için finasa başlıcaktım öndeki ince telli saçlarım için başlarsam daha kötü olup gerileyecekmiii anlamadım ben ya

Bu saça finans pek fayda etmez. Finasterid tepede etkilidir on çizgilerde etkili değil , on çizgide çekilme yapabilir.

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2020, 19:34:31 »
Bu saça finans pek fayda etmez. Finasterid tepede etkilidir on çizgilerde etkili değil , on çizgide çekilme yapabilir.

Çekilme nedemek ustam ? Tepe derken saçın üstünü diyorsan ordada ince tel çok değilmi sizce

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2020, 19:36:53 »

Çekilme nedemek ustam ? Tepe derken saçın üstünü diyorsan ordada ince tel çok değilmi sizce

Çekilmeden kastim saçının ön çizgisi şakaklar dahil saçın dokulmesi ile geri çekilir alnın genişler yani öyle soyliyim tepede etkilidir ama bu saça sadece finasterid yetmez

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2020, 19:40:41 »

Çekilmeden kastim saçının ön çizgisi şakaklar dahil saçın dokulmesi ile geri çekilir alnın genişler yani öyle soyliyim tepede etkilidir ama bu saça sadece finasterid yetmez

Senim tavsiyen nedir peki ? İlk defa biri finans şakakları çeker diyor gelen giden finans kullan sonuç alırsın diyor

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2020, 21:23:22 »
Senim tavsiyen nedir peki ? İlk defa biri finans şakakları çeker diyor gelen giden finans kullan sonuç alırsın diyor

Mesaj kutuna bak .

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2023, 00:19:38 »
finasteridin topikal formu en ideal olanidir yan etkilerini  az olmasindan dolayi seruma karismadigi icin ilac direk kafa dersinden etki etmekte.istanbul cerrahpasa nur eczanesinde finasterid karisimlar hazirlanmakta ve yine liposomal finasteridde bulunmakta.sorarark bilgi alabilirsiniz

Facebook Twitter Instagram