Herkeze saglıklı günler dilerim.
Saç ekimimin üzerinden tam iki ay geçti. Bu süre içerisinde saç ekiminden dolayı zaten yaklaşık üç hafta evde geçitmiştim, peşine bir hafta çalıştıktan sonrada bu sefer koronadan dolayıda ailecek kendimizi izole ettik sanırım market vb durumlar haricinde bir haftayı saymazsam iki aydır evdeyim.
Bu iki ayda gündüzleri evden çalışarak, akşamları netflix dizileri izleyerek, kitap okuyarak ve ailecek aktivite yapmaya çalışarak vakit geçirmeye çalışıyorum.
Saç konusuna gelince günde bir kez yıkıyorum, yıkama sonrası mossi beyaz serumu masaj yapar gibi sürüp bırakıyorum.
İlaç olarak da Propecia ve mossinin biotin tableti alıyorum. Yediklerime dikkat ederek düzenli olarak protein de almaya çalışıyorum.
Şok dökülme bitmişti, şokta dökülmeyen ekilenler var ve kendi saçlarımın bir çoğu da zarar görmemiş gözüküyor bu sevindirici. Ufak tefek çıkanlar var ama ilerisi için ne olur bilemiyorum. Çok hafif bir kızarıklık var, ama rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor.
Donör alanı tamamen iyileşti. Donör alanında siyahlı-beyazlı saçlar karışıktı. Saç alınınca dolayısıyla orası biraz seyrekleşti, sanırım bundan dolayı daha beyaz gözükmeye başladı gözüme. Ama sanırım biraz daha form tutarsa daha güzel gözükecek.
Çok yorumlacak bir durum yok beklemedeyiz fakat forumu güncel tutmak içinde resimlerimide ekliyorum. Yine de yorumlarınız olursa bu beni çok mutlu eder.
Teşekkürlerimle.