Gönderen Konu: Asuman Hair | 44 Yas | 5200 Greft | 13.02.2020  (Okunma sayısı 15688 defa)

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asuman Hair | 44 Yas | 5200 Greft | 13.02.2020
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2020, 16:58:52 »
hayırlı olsun umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz bende asuman hanımın ekimlerini yeni keşfettim sayılır gerçekten güzel ekim yapan bir yer izlenimi veriyor.
bu yüzden özellikle sizinde konunuzu takip edeceğim.
birde oksijen tedavisi aldığınızı yazmışsınız benim aklıma saç ekiminden sonra ozon tedavisi almak geçiyor malum ozon tedavisinin bir sürü faydası var yara iyileşmesini hızlandırmak gibi.
bu konuda bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirim varmıdır arkadaşlar böyle bir uygulama forumda hiç görmediğim için soruyorum.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ozon tedavisi için malesef bilgim yok ama aldığım bakım ürünlerinde Ozone (O3) (Ozonlu Onarıcı Serum) diye yazıyor :) Fakat benim bir arkadaşım farklı bir tedavi için Oksijen tedavisi almıştı. Onun yorumları elimdeki kolumdaki yara, çizik vs bile geçti demesi üzerinde bende araştırmaya başladım. Asuman hanım ile konuştuktan sonra oksijen tedavisi yapılan merkezdeki doktorda daha önce saç ektiren hastaları olduğunu genel olarak destekleyici bir süreç olduğunu söyledi. Sanırım kimsenin elinde saç ekimi ile ilgili bilimsel olarak kanıtlayıcı bir belge bulunmuyor ama özellikle yara iyileşme süreçlerinde katkısı büyük

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2020, 17:08:28 »
hayırlı olsun planlama ve greft dağılımı güzel duruyor 5200 greftde açıklı için ideal sayı gibi duruyor umarım süreçten mutlu ayrılırsınız.

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2020, 17:15:33 »
Hayırlı olsun ekim dizaynı hoşuma gitti ama bir kerede bu açıklığı kapatmaya çalışmayıda doğru bulmuyorum ben.

Ön çizginiz güzel ekim temiz güzel çalışılmış tepe sizin için en zor bölge olucak saçlar dalgalı sonuç için avantaj olacaktır
İyi bir sonuç almanızı dilerim geçmiş olsun

Detaylı anlatımınız içinde ayrıca teşekkürler keyifle okudum

Bu alanda marka olmuş biri olarak inceldiğiniz ve yorum yaptığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim Sayın Hintell.
Bu piyasaya gerçekten katkılarınız büyük. Ayrıca gördüğüm kadarı ile de tecrübelerinizi de paylaşarak insanları etki altında bırakmadan ufkunu açmaya çalışıyorsunuz.
Hayırlı bir iş yapıyorsunuz, sağ olun, var olun.

Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Evet aslında biliyordum sizin yüksek greft ekimindeki fikirlerinizi fakat zaman öyle güzel geçti ki walla bende anlayamadım, ama hepimiz için hakkaten yorucuydu. Ama güzel tarafı ertesi güne ekimleri olmadığı için öyle aceleye felan getirmediler belki de bu da benim için şanş oldu.

Hocam bir arada da ilaçlar hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 16 Şubat 2020, 17:18:06 »
hayırlı olsun planlama ve greft dağılımı güzel duruyor 5200 greftde açıklı için ideal sayı gibi duruyor umarım süreçten mutlu ayrılırsınız.

Çok teşekkür ederim dostum. Umarım herkez istediği gibi bir saça kavuşur

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2020, 18:43:41 »
Hayırlı uğurlu olsun güzel ve sık bir ekim olmuş umarım süreci sorunsuz atlatırsınız takipteyiz

fthfth

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2020, 09:46:56 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Gayet güzel gözüküyor herşey. Bol sabırlı günler dilerim.Süreç uzun olacak ne de olsa...

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2020, 11:52:13 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Gayet güzel gözüküyor herşey. Bol sabırlı günler dilerim.Süreç uzun olacak ne de olsa...

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

Tesekkur ederim dostum guzel dilekleriniz icin. Benim operasyonumdan oncesi oldugunuz icin bende sizin konunuzu takip ediyordum. Siz dahil bir kac arkadasin konusu update oldugunda merakla bakiyordum son durum ne oldu diye. Katkiniz buyuk, tesekkur ederim. Bende size sabir dolu guzel gunler diliyorum, hersey cok guzel olacak insallah...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2020, 17:40:28 »
Bu alanda marka olmuş biri olarak inceldiğiniz ve yorum yaptığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim Sayın Hintell.
Bu piyasaya gerçekten katkılarınız büyük. Ayrıca gördüğüm kadarı ile de tecrübelerinizi de paylaşarak insanları etki altında bırakmadan ufkunu açmaya çalışıyorsunuz.
Hayırlı bir iş yapıyorsunuz, sağ olun, var olun.

Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Evet aslında biliyordum sizin yüksek greft ekimindeki fikirlerinizi fakat zaman öyle güzel geçti ki walla bende anlayamadım, ama hepimiz için hakkaten yorucuydu. Ama güzel tarafı ertesi güne ekimleri olmadığı için öyle aceleye felan getirmediler belki de bu da benim için şanş oldu.

Asuman hanım finasterid konusuna sıcak bakıyor mu bilmiyorum ama ekim desteği için özellikle kafamın çok daha iyi beslenmesi gereken bir ekim yaptırmışsınız deneye bilirsiniz siz isterseniz ekim süreci boyunca kısaca size kalmış onun dışında doğal blocer ilaçlar saw.p içeren bunları da kullana bilirsiniz seçim sizin.

Hocam bir arada da ilaçlar hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Evet biraz yüksek greft ekimlerden hoşlanmıyorum aslında şöyle söyleyeyim geniş alan kapama diyelim greft sayısından ziyade ama şöyle bir durum var asuman hanımın ekimlerini de beğeniyorum fiyat performans olarak işini düzgün ve temiz yapam biri olduğunu gözlemliyorum sürekli merkez konularını incelerim bilirsiniz ki umarım sizin de sonucunuz güzel sonuçlanır

Ayrıca güzel düşünceleriniz bizleri mutlu etti çok teşekkür ederim.

İlaçlar konusu malum hormonlarla alakalı olursa bu süreç de saç da fayda sağlıyor

Doğal blocer: saw.p içeren ürünler düşünüle bilir: kerozan tablet hoşuma giden bir ürün içerik olarak içlerinde.

Tabi etki olarak en + olan özellikle geniş alan ekimlerini beslenme anlamda daha çok desteklemek gerekecektir finasterid de düşünüle bilir

Biotin almanda fayda sağlayacaktır.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2020, 17:53:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 17 Şubat 2020, 20:29:52 »
Evet biraz yüksek greft ekimlerden hoşlanmıyorum aslında şöyle söyleyeyim geniş alan kapama diyelim greft sayısından ziyade ama şöyle bir durum var asuman hanımın ekimlerini de beğeniyorum fiyat performans olarak işini düzgün ve temiz yapam biri olduğunu gözlemliyorum sürekli merkez konularını incelerim bilirsiniz ki umarım sizin de sonucunuz güzel sonuçlanır

Ayrıca güzel düşünceleriniz bizleri mutlu etti çok teşekkür ederim.

İlaçlar konusu malum hormonlarla alakalı olursa bu süreç de saç da fayda sağlıyor

Doğal blocer: saw.p içeren ürünler düşünüle bilir: kerozan tablet hoşuma giden bir ürün içerik olarak içlerinde.

Tabi etki olarak en + olan özellikle geniş alan ekimlerini beslenme anlamda daha çok desteklemek gerekecektir finasterid de düşünüle bilir

Biotin almanda fayda sağlayacaktır.

Teşekkür ederim Hintell hocam yorumlarınız için.

Asuman hanım da Finasterid kesinlike ilk 6 aylık sürede kullanılmasını tavsiye ediyor.
Ben ilk randevudan sonra ekime karar verdiğim aynı gün Finas kullanmayada başladım çok bir süre değil ama 2-3 hafta ekim öncesi en azından besler diye düşünerekten başlamıştım, tabi olumlu/olumsuz etkisini artık ileride görüyor olacağız.

Operasyon sonrasında da finasterid, biotin, B-complex vitamin kullanmaya başladım,
Belki multivitamin vb de ekleyebilirim bir süre sonrasında.

El_Guapo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 17 Şubat 2020, 21:10:47 »
Onceki resimlerde bir kac arkadasinda dikkatini cekmisti ufak bir alan -resimde de isaretledigim yer- problemli gibi gozukuyordu. Bizde iki gundur takip ediyorduk. Hocanin ilk dusuncesi nekroz degildi ama sanki iltihap gibi gozukuyordu, ilk olarak iki gun Rifocin uyguladik. Bugun tekrar kontrol etti iltihap var gibiydi aletlerini alip temizleyip 3 gunde isotonik suyla temizleyip batikon sururek takip edecegiz. (Bu arada antibiyotik kullanimina devam ediyorum)

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 17 Şubat 2020, 21:16:35 »
Temiz bir ekim olmus guzel planlama hayirli olsun

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #26 : 17 Şubat 2020, 21:37:30 »
Onceki resimlerde bir kac arkadasinda dikkatini cekmisti ufak bir alan -resimde de isaretledigim yer- problemli gibi gozukuyordu. Bizde iki gundur takip ediyorduk. Hocanin ilk dusuncesi nekroz degildi ama sanki iltihap gibi gozukuyordu, ilk olarak iki gun Rifocin uyguladik. Bugun tekrar kontrol etti iltihap var gibiydi aletlerini alip temizleyip 3 gunde isotonik suyla temizleyip batikon sururek takip edecegiz. (Bu arada antibiyotik kullanimina devam ediyorum)
evet o bahsettiğim yer baya iyileşmiş..geçmiş olsun
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2020, 22:13:27 »
Ekiminiz temiz ve güzel olmuş . Hintell in dediği gibi 2 seans olsaydı daha mantıklı bir yaklaşım olurmuş.  Kökleri küçük punchla alıyorlar  donör temiz ve ekim alanıda temiz görünüyor . Hayırlı olsun ekiminiz güzlel olacaktır . Enfeksiyon  olan yeride kafana takma . Çok küçük bir alan

fthfth

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2020, 09:30:51 »
Tesekkur ederim dostum guzel dilekleriniz icin. Benim operasyonumdan oncesi oldugunuz icin bende sizin konunuzu takip ediyordum. Siz dahil bir kac arkadasin konusu update oldugunda merakla bakiyordum son durum ne oldu diye. Katkiniz buyuk, tesekkur ederim. Bende size sabir dolu guzel gunler diliyorum, hersey cok guzel olacak insallah...
Sağolun hocam. Amacımız buydu zaten. Örnekler çoğalsın ki herkes daha doğru hareket edebilsin. İnşallah sürecin sonu hepimizi mutlu eder.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2020, 11:22:31 »
Abicim,ekimin hayırlı olur inşallah.Ben süreçten bağımsız olarak bir şey sormak istiyordum izninizle.Bu açıklığa kaç yaşında ulaştınız,yani keşke şu yaşta ektirseydim o zamandan beri kaybım,açıklığım pek artmadı dediğiniz yaş var mı size göre

Facebook Twitter Instagram