Merhaba arkadaşlar,
Sanırım 9 ay 12 gün oldu
![Cool 8)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/cool.gif)
ekim yaptıralı. Yeni bir başlangıç oldu bu benim içinde.
Bu süre içerisinde sonuç benim için de şaşırtıcı ve mutluluk verici oldu. Çok güzel olumlu yorumlar ve dünüşler aldım almaya devam ediyorum. Özellikle pandemi nedeniyle görüşemediğim eş-dost-akrabalarım ile görüştüğümde aldığım olumlu tepkiler beni daha bir mutlu etti. Düşünsenize yıllardır görmeye alıştıkları insan bir anda saçlı felan böyle değişik bir insana dönmüş ve bu 7-8 ay gibi bir sürede oluyor. Saç gerçekten görünüşte en önemli unsurmuş bu süre içerisinde bunun farkına vardım. Muhteşem bir olay bence, umarım herkezin istediği gibi memnun olacağı bir sonuca kavuşur.
Kendi sonuçlarım bence yeterince tatmin edici, daha iyi olabilir miydi üstadlar söyleyebilir ama mutlaka olabilirdi ama ben şuanki sonuçtan çok memnunum.
Ben saç ektirdikten sonra daha önce operasyon geçirmiş iki arkadaşımda saç ektirdi Asuman hanıma, henüz başındalar fakat şüreç güzel devam ediyor.
Saç bakımı ile ilgili son bir kaç aydır özel hiç bişi yapmıyorum. Takviye olarak sadece Biotin alıyorum, Propecia'yı bırakmak üzereyim azalta azalta bırakmayı deniyorum.
İlerleyen dönemde 2021 ilk çeyrekde felan PRP vb bir tedavi yaptırmak istiyoru bakım amaçlı.
Bunun haricinde yorumlarınızı duymak isterim. Özellikle varsa ekim sonrası bakımlar için kullanılan ürünler ve tavsiyeler.
Yorum yapan, yapmayan herkeze teşekkür ederim, umarım herkez istediği en iyi sonuca ulaşır.
Bu resimler bir ay öncekiler, diğer post'a da bir kaç günlük resimleri ekliyor olacağım.