Gönderen Konu: Assos Aga-E 60 Tablet bilen var mı? (İçeriğine bakarmısınız)  (Okunma sayısı 34361 defa)

Bümüklü Söcek

• Yeni üye
  • *
Adı Assos Aga-E 60 Tablet olan bir ürün buldum

İnanılmaz bir içerik gözüküyor ama fiyatı baya pahalı. Bunu tek tablet alsak bile içeriğinin gücü bence saçı korumaya yeter gibi gözüküyor ama bilmem siz ne diyorsunuz? Tek tablet kullanınca ayda 100tl  ediyor fiyatı

Bu ürün ayrıcana çok uzun süre kullanılır mı sizce?

Linkini veriyorum içeriğini incelemeniz için, en ünlü vitamin sitesinde satılıyor

Trevor

• Hero Member
aga e tablet gerçekten saç için kaliteli bir vitamin takviyesi ,yıllar önce banada gititğim dermatolog tavsiye etmişti.kullandığım süre boyunca olumlu etkilerini gördüğüm konusunda yorumda bulunabilirim rahatlıkla  tabi fiyatı dediğiniz gibi biraz yüksek normal diğer muadillerine göre.

Furkann

• Yeni üye
  • *
aga e tablet gerçekten saç için kaliteli bir vitamin takviyesi ,yıllar önce banada gititğim dermatolog tavsiye etmişti.kullandığım süre boyunca olumlu etkilerini gördüğüm konusunda yorumda bulunabilirim rahatlıkla  tabi fiyatı dediğiniz gibi biraz yüksek normal diğer muadillerine göre.

bu eczanede satılıyor mu hocam?

whisper

• Full Member
bende kerozan ile bunun arasında kaldım, yeni saç ektirdim hangisine başlasam acaba

Execuvite

• Hero Member
Tablet vs ile olucak iş değil bu boşuna para tuzağı

magritte

• Full Member
sitede gördüğün mg'lar günlük (2tablet) dozu yalnız. Yani yarım kullanırsan anlamsız oluyor. Ayda 200 lira vermeyi göze alırsan kullanırsın.

İçeriği Kerozan'dan daha dolu o kesin. Ama o farklı maddeler neyi ne kadar etkiler bilemiyorum. (sanki Aga-E = Kerozan + Priorin gibi duruyor)

Moonlight

• Yeni üye
  • *
Tek doz yeter gibi duruyor dozları yarıya bölsek bile. Ben karar verme aşamasındayım bakalım düşünüyorum ne alacağımı ama bunu alırsam 2 tablet kullanamam fiyat fazla gelir
Piyasadaki vitaminlerin hepsini karışık barındıran içeriği zengin bir ürün gözüküyor

whisper

• Full Member
sitede gördüğün mg'lar günlük (2tablet) dozu yalnız. Yani yarım kullanırsan anlamsız oluyor. Ayda 200 lira vermeyi göze alırsan kullanırsın.

İçeriği Kerozan'dan daha dolu o kesin. Ama o farklı maddeler neyi ne kadar etkiler bilemiyorum. (sanki Aga-E = Kerozan + Priorin gibi duruyor)

Assos Aga-E
Assos Aga-K

Bunlar ne anlamlara geliyor?

Yine aynı şekilde Kerozan-P Kerozan 5+5 normali var hangisini almalı

Kazım89

• Yeni üye
  • *
Ben iki aydır kullanıyorum çok iyi etki aldım. İçeriğini detaylıca kontrol ettim firmayı da aradım konuştum hatta, kullanımdaki ürünlerin birkaçının birleşimi gibi fiyatı da bu yüzden yüksek. Yani aslında yarısını içseniz bir ay yine de diğerlerinden daha zengin ve daha fazla dozlarda oluyor böyle kıyaslayınca pahalı olmuyor aslında. İsmi de androgenetik alopesi nin baş harflerinden oluşmaktaymış erkek tipi dökülmeye özel bir ürünmüş. Bu aldığım fayda devam ederse ömür boyu bile kullanabilirim sonuçlar çok şaşırtıcı gerçekten.

magritte

• Full Member
Assos Aga-E
Assos Aga-K

Bunlar ne anlamlara geliyor?

Yine aynı şekilde Kerozan-P Kerozan 5+5 normali var hangisini almalı
kerozan-p ve aga-k'da Saw palmetto yok. Bana bunlar kadınlar için, palmetto olanlar erkekler için gibi geldi. Düz mantıkla Aga-K (kadın), Aga-E (erkek) bile olabilir :D

@kazım89 güzel demiş valla nasıl bir fayda gördü saçlar daha dolgun vb. mi oldu acaba. Ben de duruma göre buna geçebilirim eğer fark ediyorsa.

whisper

• Full Member
Ben iki aydır kullanıyorum çok iyi etki aldım. İçeriğini detaylıca kontrol ettim firmayı da aradım konuştum hatta, kullanımdaki ürünlerin birkaçının birleşimi gibi fiyatı da bu yüzden yüksek. Yani aslında yarısını içseniz bir ay yine de diğerlerinden daha zengin ve daha fazla dozlarda oluyor böyle kıyaslayınca pahalı olmuyor aslında. İsmi de androgenetik alopesi nin baş harflerinden oluşmaktaymış erkek tipi dökülmeye özel bir ürünmüş. Bu aldığım fayda devam ederse ömür boyu bile kullanabilirim sonuçlar çok şaşırtıcı gerçekten.

Peki hangisini kullanıyorsunuz? k mı e mi ?

Kazım89

• Yeni üye
  • *
AGA-E yi kullanıyorum erkekler için olan formu buymuş.

xstorybabe

• Yeni üye
  • *
1 haftadır kullanıyorum çişimin ara ara sapsarı olması dışında bi değişiklik yok ( Bu kadar kısa sürede etki beklemiyorum yanlış anlaşılmasın) Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak...

Mutsuz Hasta

• Hero Member
AGA-E yi kullanıyorum erkekler için olan formu buymuş.

Dostum ortaya bir söz atmışsın ama nasıl bir etkisi olduğunu yazmamışsın. Reklam yapıyormuşsun intibası yaratıyor bu sözlerin.

Trevor

• Hero Member
Ynt: Assos Aga-E 60 Tablet bilen var mı? (İçeriğine bakarmısınız)
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2020, 02:10:28 »
1 haftadır kullanıyorum çişimin ara ara sapsarı olması dışında bi değişiklik yok ( Bu kadar kısa sürede etki beklemiyorum yanlış anlaşılmasın) Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak...

son durum nedir halen kullanıyorsan yorumun nedir?
uzun süre sonra tekrar aga e tablet kullanmaya karar verdim daha fazla kullanıcı yorumu olması açısından seninde deneyimine ihtiyaç var kardeşim .

Facebook Twitter Instagram