Gönderen Konu: 15.02.2020 Ankara Şahin Çelik - Vertex 2250 Ön hat 1750 greft yaş 33  (Okunma sayısı 12365 defa)

ostwint

• Jr. Member
  • **

mr.emre

• Sr. Member
Hayırlı olsun, verteks kabuk dökümü sonrası güzel duruyor. O bölgedeki saçların yönleri farklı olduğu için sık görünüm elde etmek zor oluyor. Finansteridin vertekste etkisiz olduğunu ilk kez sizde görüyorum.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Proscarı düzenli kullanmaya devam etsen bile dökülme devam ediyor mu?  Proscarın dökülmeyi tamamen durdurduğunu sanıyordum. Dökülmem Nordwood 7 ye doğru gidebilir demişsin. Şaşırdım.

ostwint

• Jr. Member
  • **
Sahin hocanin dedigine gore NW 7 gidisati var. Ayrica kendisi finasterid ile iyi tutmuşsun bu zamana kadar sacları dedi. Ben proscarin tepede sac cikardigini hic goremedim malesef. Alnimda bir kac sac teli var ön cizginin biraz altında bagimsizca cıkmış. O sac tellerinin mazisi eski degil. Finasterid den dolayi ciktigini dusunuyorum.)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Geçmiş olsun hocam. Umarım güzel sonuçlanır. Finasteride hakkında yorum yaptı mı hoca?

Kel123

• Hero Member
Yan etki gördün mi finastan? Kuş ne durumda ötüyor mu?

ostwint

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun hocam. Umarım güzel sonuçlanır. Finasteride hakkında yorum yaptı mı hoca?

Hocanın bu konuda bana tavsiyesi bırakmam oldu. Erkekligini alıyor adamın dedi ve karaciger bobrek falan baska yerden acısı cıkacak dedi.

Kuş ötüyo tabiki ama kafesten çıkarmak lazım. Ya finasteridden dolayi ya da yaş itibariyle doymuşluktan dolayı eski cinsel açlık yani abazalık yok açıkçası fakat ortamda uzerine duseni yapıyor kuş. Tahrik edildiginde yırtıcı bir kartala evrilerek pençeleriyle avını yakalayıp gagasını sert bir şekilde kullanabiliyor
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2020, 14:14:18 Gönderen: ostwint »

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İyi bari kuş zarar görmeden atlatmışsın.bu arada hep ovuldugu icin finestrid etken maddesinin kullanan kişinin saclarini daima koruduğunu saniyordum yabancı kaynaklari araştırıyorum 2 gündür ; gercekten etkisini 5 yıldan sonra kaybetmeye başlıyormuş. Yani onca riske girip ilacı kullanıyorsun ve sonuc yine kellik! Bu zikkima hic başlamadim ama aklımı çeliyordu zaman zaman.senin durumu okuyunca tamamen aklimdan cikardim bu ilaci.

ostwint

• Jr. Member
  • **
İyi bari kuş zarar görmeden atlatmışsın.bu arada hep ovuldugu icin finestrid etken maddesinin kullanan kişinin saclarini daima koruduğunu saniyordum yabancı kaynaklari araştırıyorum 2 gündür ; gercekten etkisini 5 yıldan sonra kaybetmeye başlıyormuş. Yani onca riske girip ilacı kullanıyorsun ve sonuc yine kellik! Bu zikkima hic başlamadim ama aklımı çeliyordu zaman zaman.senin durumu okuyunca tamamen aklimdan cikardim bu ilaci.

Kisiye gore farkli etkileri olabilir fakat benim de ilk 2 yıl kadar kullandiktan sonra saç degil ama vertex de tuylenmeler oldu. Dokulen alanın çapı sabit kaliyordu o tüyler saça dönüşür diye umutlanıyordum ama 4. Seneye girdigimde vetrex biraz daha genisledi. Yani finasterid etkisi ilk zamanlar ki gibi degil. Olanı kaybetmemek ya da olabildigince gec kaybetmek ugruna hala kullaniyorum. Yabanci forumlarda fin kullananlarin befor after resimlerini incelilemistim ortalama 3 senede basarili sonuclar gorunuyordu ama bende tuylenmeden baska bir sey olmadi malesef. Sahin hoca dedi ki finasterid biraksan  6 ay sonra agresif bir dökülme başlar. Kullaniyorum iste ne de olsa bünye alıştı

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kişisel tavsiyem bence azaltarak bırak. Hazir sac da ektirmissin gidecek olan zaten gidiyor kalanlar belli olunca seneye bir sıklaştırma yaparsin. Ben de 5-6 yil minoxil kullandim, sahin hocaya ektirmeden 2 ay once biraktim ekilecek alan netlesti. Ekimimi yaptirdim, simdi sadece xpecia kullaniyorum. Seneye de tepeme ekim yaptiracam. Hergun yan etkilerini bildigin bir ilaci kullanmakla nereye kadar devam edebilirsin ki? Ustelik giderek etkisini kaybediyor bu ilac bunu biliyorsun.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Hocanın bu konuda bana tavsiyesi bırakmam oldu. Erkekligini alıyor adamın dedi ve karaciger bobrek falan baska yerden acısı cıkacak dedi.

Kuş ötüyo tabiki ama kafesten çıkarmak lazım. Ya finasteridden dolayi ya da yaş itibariyle doymuşluktan dolayı eski cinsel açlık yani abazalık yok açıkçası fakat ortamda uzerine duseni yapıyor kuş. Tahrik edildiginde yırtıcı bir kartala evrilerek pençeleriyle avını yakalayıp gagasını sert bir şekilde kullanabiliyor

Sırf saç için değmez gibi hocam.

ostwint

• Jr. Member
  • **
Valla dostum ekim de yaptirinca 1 sene daha garanti kullanmam gerekecek. Sonrasinda bakarim duruma gore. Zaten yogun dokulme evresini yaş olarak gecirdim. Bitkisel takviyeler xpecia ve biotin falan o tarz seylere bırakıcam akışını. Şu ekim bi otursun kafaya da.

ostwint

• Jr. Member
  • **
gün itibariyle ekim yaptıralı 1 ay oldu. Guncel durum resimlerdeki gibi, kıymetli yorumlarınızı eksik etmeyin lutfen 🙂

Leonidas

• Hero Member
hocam tam da böyle bi konu arıyodum öncelıkle tesekkurler , bende sahın celık dusunenlerdenım 2 aşamalı bi şekilde.
keske daha önce ektırseydınız sımdı sizinle aynı süreci bende yasıcam bıan önce zaman gecse de sonucunuzu göreyım dıye :)

Facebook Twitter Instagram