Gönderen Konu: 15.02.2020 Ankara Şahin Çelik - Vertex 2250 Ön hat 1750 greft yaş 33  (Okunma sayısı 12384 defa)

ostwint

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar forumun ekmegini cok yedim. Sayenizde sureclerle alakalı bilgi sahibi oldum ve şimdi vertex yogunluklu ekimlere hasret kalanlar icin bugunku tecrubemi aktarıyorum.

Ekim sabah 10.00 basladi ve 17.00 da bitti.
Planlamada Sahin hocanın tavsiyesi ön tarafa sık bir ekim yapmaktı. Ben senelerdir tepeye topic kullandigim icin artik bu durumdan kurtulmak istedim ve hocamın tavsiyesinin dışında vertex yogunluklu ekim istedim. En sonunda ortayı bularak vertex 2250, ön tarafa 1750 toplamda 4000 greft anlastik. Dokulme nw 7 ye dogru gittigi icin ilerde 2. Ekim gerekecegini soyledi.

4 senedir finasterid kullaniyorum. Yaş 33.
Sahin hocanın ilgisi oldukca iyidi. Asistanı Ergin beyde çok sempatik ve sıcak birisi. Kök alma islemi Sahin Celik ve ekibindeki kadınların destegiyle gerceklesti. Kanal acma Sahin celik den ve ekim de 3 kadından olusan bir ekiple yapildi. Onlarda cok dogal ve muhabbetciydiler hic sıkılmadım.
Ucret nakit 6500 tl odedim. Prp li ekim yapildi ve ekim sonrasi kullanacak bi torba ilac verdiler.

Resimlerim şöyle;

Hassectear

• Full Member
Hayırlı uğurlu olsun planlamayı cok beğendim tepe zor bölge umarım tutar bu arada 4 sene finasterid tepede pek etki etmemiş gibi yan etki durumu oldumu

ostwint

• Jr. Member
  • **
Hayırlı uğurlu olsun planlamayı cok beğendim tepe zor bölge umarım tutar bu arada 4 sene finasterid tepede pek etki etmemiş gibi yan etki durumu oldumu

Tesekkur ederim degerli yorumun icin. Benim saçım 22 yasimdan beri vertexden dokuluyor. finasterid kullanmaya basladigimdan beri o bolgedeki dokulmeler cok yavasladi. Yeni sac cıktı mı dersen sanmiyorum fakat eldeki tutmamı sagladı. Yan etki olarak bende cinsel isteksizlik yapıyor belli bi ölcude ama sex hayatima engel degil. Biraz daha tahrik gerektiriyor açıkcası bu da beni cool yapıyor sanırım :D

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
Hayırlı olsun kardesim.
Özellikle Tepedeki sonucunu Merak ediyorum.
Yeniden Gecmis Olsun
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

ostwint

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun kardesim.
Özellikle Tepedeki sonucunu Merak ediyorum.
Yeniden Gecmis Olsun

Saol dostum tepe ekimi biraz kumar gibi. Merak edenler icin duzenli resim atacagım hep beraber gorucez gelismeyi

AdnanN

• Hero Member
dostum hayırlı olsun umarım hayalindeki saçlara kavuşursun.

ostwint

• Jr. Member
  • **
dostum hayırlı olsun umarım hayalindeki saçlara kavuşursun.

Saolasin insallah guzel olur dostum eyvalla

ostwint

• Jr. Member
  • **
Ekimin 3. Gunu ilk yıkama sonrası resimlerimi paylasıyorum.

Sahin hoca donor alanın hızlı iyilestigini soyledi. Fakat yikama sonrasinda şırınga ile ekim yapilan yerlerden tahminim 10 civarı bir seyler patlatti hoca ve dedi ki "yarın yıkamadan önce bana resim gonder" diye. Kan akışıyla alakalı bir sorun var mı gozlemleyelim dedi. Bu durum biraz keyfimi kacırdı umarım kotu bir sey çıkmaz

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
verteks için bir şey kullanıyormusun bence ekimden üç hafta sonrasında falan başlamak üzere minoxil kullan çıkışlara büyük faydası olur.

ostwint

• Jr. Member
  • **
verteks için bir şey kullanıyormusun bence ekimden üç hafta sonrasında falan başlamak üzere minoxil kullan çıkışlara büyük faydası olur.

Fin kullaniyorum, 1 ay sonra hair forte baslamayı dusunuyorum

Dr.hair

• Hero Member
Ekimin 3. Gunu ilk yıkama sonrası resimlerimi paylasıyorum.

Sahin hoca donor alanın hızlı iyilestigini soyledi. Fakat yikama sonrasinda şırınga ile ekim yapilan yerlerden tahminim 10 civarı bir seyler patlatti hoca ve dedi ki "yarın yıkamadan önce bana resim gonder" diye. Kan akışıyla alakalı bir sorun var mı gozlemleyelim dedi. Bu durum biraz keyfimi kacırdı umarım kotu bir sey çıkmaz

Ekim temiz görünüyor . Birşey yoktur için rahat olsun .  Nekroz -enfeksiyon yok gibi . Tabiki Şahin yakından bakmıştır . Tedbir amaçlı söylemiştir rahat ol

ostwint

• Jr. Member
  • **

Ekim temiz görünüyor . Birşey yoktur için rahat olsun .  Nekroz -enfeksiyon yok gibi . Tabiki Şahin yakından bakmıştır . Tedbir amaçlı söylemiştir rahat ol

Olumsuz bir sey soylemedi de ben biraz panik oldum. Sagol hocam pozitif enerji yolladin buraya moral oldu

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun verteksi bende merak ediyorum
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Burkinho

• Hero Member
Ben çok beğendim ekimi, hem sık hem temiz hem de güzel çizgi olmuş

ostwint

• Jr. Member
  • **
Saolun arkadaslar.
2 gun once kabuk dokumu yaptim, henuz foto yukluyorum.

Ön hatta kabuk kalan bi yer var. Orası sizce bir tehlike olusturur mu. Şahin hoca kabuk attiktan sonra bakalim nekroz degildir dedi.
Bir de vertex icin 1 seans prp yaptirmami soyledi kanlandırmak icin orayı.
Benim bugunku gozlemim vertexe ekilen sacların boyu cok kısa. Ôndekilerin belli bir uzunlugu var ama vertex cılız duruyor. Gidişat nasıl olur üstatlardan yorum ve tavsiyelere açığım.

Facebook Twitter Instagram