Gönderen Konu: 15.02.2020 Ankara Şahin Çelik - Vertex 2250 Ön hat 1750 greft yaş 33  (Okunma sayısı 12357 defa)

ostwint

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar şu an 9.aydayım. son vaziyetim bu şekilde.. finasterid devam.

social

• Sr. Member
Önler iyide verteks pek başarılı olmamıl, finansı bıraksanız kim bilir nasıl olacak. 12.aya kadar pek bir degişim olacagını duşunmuyorum, benim de sizinki gibi saçlar ince telli, kalın olsaydı verteks daha iyi kapanabilirdi

Leonidas

• Hero Member
vertex geç gelişen bi bölge. ama bu saatten sonra da çok fazla fark edecegini sanmam.
bir ekim daha isteyecektir hocam.
tam olarak tutmamış gibi gözükse de alan epey daralmış eski geniş haline göre.

kellerabi

• Full Member
Vertex silme keldi burada. Ekim basarili mi bence degil. Fakat bir asama kaydedilmis. Bence finasi birakmayin. 1 yil + 1 ay gibi ikinci ekimi yaptirin. Zemin farkli olacagi icin bence fark edecektir.

ostwint

• Jr. Member
  • **
Malesef tepe bolgesindeki saclarım cılız. Ekim merkeziyle bugun yaptigim konusmada sürecin normal gittigini daha gelisme olacagini soylediler. Fakat ben buna pek inanmiyorum bi atak olursa belki daha iyi olabilir.

İkinci ekimin zaten olmasi gerektigini ekim oncesinde Sahin hoca soylemisti, 2250 greftin vertex  icin sadece karartma yapacagini, alanın genis oldugunu ve cok buyuk beklentiye girmemem gerektigini soylemisti ben de o yuzden beklentimi yuksek tutmuyorum. İlerde maddi durumlara gore sadece o bilgeye yogunlaşılabilir

Leonidas

• Hero Member
Hocam vertex 15 ay kadar gelişme gösteriyor deniyor , merkez de büyük ihtimalle bu yüzden demiştir süreç devam ediyor bekleyin diye.
Dediğim gibi çok başarılı değil ancak ikinci ekim için güzel zemin hazırlamış bu ekim vertex alan için.
2. Bir ekimde güzel kapatıxılık sağlar.
15 ay sonrası 2. Ekim yaptırırdım yerinizde olsam.
Tekrardan geçmiş olsun.

ostwint

• Jr. Member
  • **
Hocam vertex 15 ay kadar gelişme gösteriyor deniyor , merkez de büyük ihtimalle bu yüzden demiştir süreç devam ediyor bekleyin diye.
Dediğim gibi çok başarılı değil ancak ikinci ekim için güzel zemin hazırlamış bu ekim vertex alan için.
2. Bir ekimde güzel kapatıxılık sağlar.
15 ay sonrası 2. Ekim yaptırırdım yerinizde olsam.
Tekrardan geçmiş olsun.

Evet dostum haklisin ikinci bir ekim farz bu kafaya. Vertex gec gelisiyo klişesi benim için züğürt tesellisi bu saatten sonra, yani ne kadar daha iyi olabilir ki,..
Yarından itibaren tekrar xpecia başlıyacagim bir ay gunde x2 sonrasinda gunde olmak uzere birkac ay kullanarak gelisim evresinin son zamanlarında + item ile destekliyecegm umarim faydasi olur. Tesekkurler degerlendirmeler için herkese

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi alacağın sonuç belirtilmiş 9 ay tepe gelişir daha süreci uzun tepenin

Tamamen kel bir tepenin tek ekimle kapanması zordur

İmkan olunca ikinci bir ekimle
Çok güzel sonuç olacaktır.
Global Moderator

ostwint

• Jr. Member
  • **
Geçen yıl 15 Şubat'ta yaptırdığım saç ekimi operasyonum 1. senesini tamamladı. Son halime ait fotolarla konuyu sonlandırıyorum. İlk resim ekim oncesine ait. Digerleri de taze çekildi.   2. Ekimle vertex kapanır mı acaba? 2250 ekilmişti oraya, zor bir bolge ve  tutmayanlar da oldu. Bu arada finasterid kullanmaya devam ettim.
Sürec boyunca ilgi alaka gosteren herkese teşekkurler

Ekim Sonrası

Laroxil

• Yeni üye
  • *
Şahin bey %50 zam yapmış,

kellerabi

• Full Member
Bence daha gelişme olsa bile açık olan alana etki etmez. Ekim kötü değil. İyi de değil. Yaklaşık 1000 greft ile bu işi bitirirsin dostum. Vertex için konuşuyorum bu arada.

Muribab

• Hero Member
Bir ekim daha yaptır şahin beye bu saç uçar o zaman alan 2 ekimlik çünkü.

DRAGON17

• Full Member
Vertex bence başarısız sayılmaz . Son hali foto paylaşmanız mümkün mü hocam
  • Ekim Tarihi: 15.12.2020

mr.emre

• Sr. Member
verteks güzel bence, şu haliyle bile hiç sırıtmıyor
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram