Bu adamsa erkek tipi kellik yok.Olgunluk çizgisi var bu yüzden saçlarının dökülmemesi normal bir tık.
Şurası bir gerçek en baba minox alıcısı bile dhtsini baskılamadığı için saçını kaybediyor.Minoxidil oral olarak işe yarayabilir ama topikal olarak uzun süre kesinlikle işe yaramıyor
Adamın minoksidil kullanmadan önceki fotoğraflarına ve şu anki haline bak, arada önemli bir fark göreceksin. Olgunluk çizgisi filan değil ön çizgi ve sakaklarda erkek tipi dökülme varmış (Minoksidil başlamadan önceki hali) zaten kendisi acıbadem hastanesinde ismi duyulmuş bir dermatologa gittiğinde erkek tipi genetik teşhisi konuyor, kafasına göre yorum yapmıyor. (Yorumlarında doktorunda adını yazmış) Burada norwood 3 hatta neredeyse 4 olanlara bile olgunluk çizgisi diyenleri gördü bu gözler
Bu mantığa göre ben norwood -4 oluyorum
olgunluk çizgisi nedense farklı bir fantazi furyası başlatmış onu anladım. Ayrıca dht baskılayarak kim 15 yıl saçlarını olduğu gibi korumuş? Dht baskılasan bile saç geriye gitmeye devam eder, zaman gibi saclarda durmaz. Sen dht baskıladığın halde dökülme sürecini %100 durdurabildin mi? Şanslı olanlarda finasterid dökülme sürecini çok yavaşlatır hepsi bu hem finasterid kullandığı halde dökülmesinin arttığını söyleyen, bıraktığında daha da agresif dökülme yaşadığını belirten veya finasteridin ön saç çizgisini tamamen bozdugunu iddia edenleri ne yapacağız?