Gönderen Konu: DR SERKAN AYGIN 3873 GREFT_06 SUBAT  (Okunma sayısı 5707 defa)

danisment

• Yeni üye
  • *
DR SERKAN AYGIN 3873 GREFT_06 SUBAT
« : 15 Şubat 2020, 22:33:13 »
Merhaba,

öncelikle bu forumu sunan ve düzenliyenlere çok teşekür ederim. Benim saç ekimi karar vermemde çok faydalı oldu ve
kendi teçrübemi bu forum yoluyla aktarıp ve saç ekimi için karar vermek isteyen arkadaşlara faydalı olur inşallah.

Ben Almanyada yaşıyorum, 45 yaşındayım ve öncelikle google'da istanbulda hizmet veren bütün 5 yıldızlı ve çok postiv referanzları
olan 4 tane ekim merkezini seçdim, hepsine Whatsapp dan ulaşdım ve hizmetlerini öğrendim. Dr Serkan Aygın nın beyin çok
postiv referanzları mevcut. Ve bu forumda Dr Serkan Aygin beyin hakkında yorumları inceledim ve kararımı verdim.

05 Şubat da havalimanından beni alıp hotele yerleşdirdiler.
06 Şubat da Şişlide bulunan Saç merkezinde Kan testi yapıldı ve Dr Serkan Aygın beyle 10dakika görüşdüm. Ön cizgiyi ve greft sayısını
belirledi ve bir kaç soru sorma fırsatım oldu. Sorumun biri türkiye ve yurtdışı fiyat farkıydı, Dr Serkan Aygın beyin cevapı yurt dışında
temsilcililerin bulunduğnu ve türkiyede yabancı dil bilen personelin Müşteriyle amaliyat öncesinden amaliyat sonrasına kadar ilgilendiyini söyledi,
konuyu uzatmak istemedim ama sonuçda türkiyeden birisi ektirmek istese onada türkce bilen bir personal ilgilenecektir. Saç merkezi güzel,
modern design edilmiş ve güzel orgenizeli bir merkez. Baya kalabalıkdı, kimi pansumana gelmiş kimide amaliyat öncesi görüşmeler için bekliyorlardı.

Dr Serkan Aygın beyle görüşmemden sonra beni Koç Universitesi Hastanesine götürdüler, beni kapı da karşılayan sevimli ve kibar hanım efendiye
çok teşekür ederim, kayıtımı yaptı ve beni öylen yemeye götürdü. Sonra diyer bir hanım efendi benimle ilgilendi ona da çok teşekür ederim.
Saat 14:30 da bir bey efendi beni amaliyathaneye götürdü. Amaliyat gömleyini verdi ve Fotoğraf çekip saçlarımı tıraş etti. Amaliyat odasında bekleyen 3 hanım efendi
ve tıraş eden bey efendi vardı. Dr Serkan Aygın bey ve ekip lideri bey geldi ve ön cizgiyi cizdiler, Dr Serkan Aygın bey ayrılıp ekip lideri ve ekibi kaldı,
hepsinden Allah razı olsun çok iyi karşıladılar. Ekip lideri C.. bey beni amaliyat hakkında bilgilendirdi. Kendisi mütevazı ve hastanın amaliyat piskoljisini
bilip nasıl ilgileneceğini iyi biliyor. Kendisine güvendiğimi söyledim ve umduğum sonuca inşallah ulaşırız diyerekten kendimi önce Allaha ve sonra da
ekibe teslim ettim ve Sodasyon damar yoluyla verildi, hafif sarhoşluk ve baş dönmesi oluyor. Sodasyon etki gösterdikten sonra kafaya sıvı enjekte ediliyor,
hiç ağrı hisetmedim. 14:50 de ekipten 2 uzman kişi donör bölgesinden saçları almaya başladılar, bu işlem saat 17:05 kadar sürdü, bir yandanda diğer 2 hanım efendi
alınan greftleri saç teli sayısına göre ayırıyorlardı ve 15 dakikada sakaldan greft aldılar. Ekip lideri zaman zaman gelip gidişatı kontrol ediyor ve benimle ilgileniyordu.
Saat 17:20 da Ekip lideri kanal açma işlemini başladı ve beraber muhabet ederek yaklaşık 30 dakika sürdü. Saat 17:50 serum takıldı ve ekim işlemi başladı,
ekimi 3 uzman kişi tarafından aynı anda yapıldı. Saat 20:20 ekim bitti ve benim için yeni dönem başlamış oldu. Amaliyat sonrası Fotoğraf çekildi. Bütün ekibe teşekür ettim,
hepsi işlerini severek yaptılar hepsinden Allah razı olsun. Akşam yemeyi ikram ettiler ve içeceğim hapları verdiler ve hotele götürdüler. Ertesi gün beni aldılar saç merkezinde
ilk pansumanı ve laser tedavisini yaptılar. Sertifika,Şampuan,lotion, şapka, seyahat yastığı ve bilgilendirme broşürleri verdiler, 1550€ (hotelsiz) ödemeyi yaptım ve havalimanına götürdüler.

Amaliyat öncesi ve sonrası her şey güzeldi, yanlız Dr Serkan Aygın beyin pansumandan sonra amaliyatın sonucunu bakmasını dilerdim. Bir hasta ve müşteri olarak eksik buldum.

Operation iyi ve ağrısıs geçti, ama bundan sonra iyi sonuç alabilmem için kendimde çok dikkat etmem ve bana vermiş oldukları bilgileri harfiyen yerine getirmem gerekiyor.

Dikkat edilmesine tavsiye ediyorum:

Kan testi, aynı kan şekeri gibi yapılıyor. Masada benden önce yapılmış kişinin test cubuğu vardı. Iğne deniştiriliyormu dikkat etmedim, sonuçta kan ile bulaşıcı hastalıklar var.

Laser tedavisi için gözlük takılıyor, gözlük kafa tasına lasik bantlı. Donör bölgesi kanlı, gözlük dolaptan alınıyor ve yeniden dolaba konuluyor dolapta başka gözlük görmedim.
Laser tedavisi bittikten sonra farkına vardım, Bayana sordum deenfekte yapılıyormu diye sadece söylediği şey dolaptan alıyorum dedi.

Ve amaliyattan sonra hotele transfer, hotelden pansuman için transfer ve pansumandan sonra havalimanı transferde amaliyat bölgesini minibüsün
tavanına sürtülmemesine dikkat edilmesi önemli, çünkü arabalar lüks ama döşeme ile tavan arası döşemelerden dolayı alçak kalıyor.

Belli aralıklarda Fotoğraf ekleyeceğim.

Selamlar

danisment

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR SERKAN AYGIN 3873 GREFT_06 SUBAT
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2020, 22:35:14 »
Ekim Öncesi 06 Subat

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2020, 22:35:43 »
.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2020, 22:36:01 »
.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2020, 22:36:22 »
.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2020, 22:36:50 »
Ekim sonrası

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2020, 22:38:16 »
3. Gün ilk Yıkama sonrası

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2020, 22:39:03 »
7. Gün Yıkama sonrası

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2020, 22:39:43 »
.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2020, 22:40:03 »
.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2020, 22:40:21 »
.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2020, 22:41:01 »
Geçmiş olsun dostum.

King2019

• Full Member
« Yanıtla #12 : 16 Şubat 2020, 12:33:09 »
Hayırlı olsun güzel duruyor sıklık vs.

danisment

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2020, 13:19:23 »
Teşekür ederim.

Yanlız amaliyatta ağrı olmadı, 4-5 ci günden sonra donör bölgesinde hafif/orta şidetli ağrı başladı ve bugün 10. gün
ağrılar var ve geceleri uykumdan uyandırıyor.

selamlar

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2020, 15:24:33 »
merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram