Bu kulak çınlaması tedavileri oldukça zor, bana sorarsanız dht baskılayıcı takviyeler kullanmamanız daha doğru olur sizin için. Ben 2 yıldır kullanan biri olarak bile gidip 2 ay arayla baya testler yaptırdım ve finasterid kaynaklı olmadığını olduğunu öğrendikten hatta ikna olduktan sonra yeniden kullanmaya başladım. Tabi siz yine de bu sorunun finasterid kaynaklı olup/olmadığını kkb bölümüne gidip öğrenmeniz daha doğru olur. Belki sizde de farklı nedenden dolayı bu sıkıntı oluşmuş olabilir. En kötü kulakları temizlerseniz yani doktora görünmeniz boşuna olmaz. Bunlar sağlıklı bireylerin yapması gerektiği rutin kontroller aslında. Basit gibi görünse de aslında sağlık için oldukça önemli ufak detaylar .
Bundan daha önce hocam 14 günlük bir finsterid sürecim oldu yan etki gördüm bıraktım kulak çınlaması kulak ağrısı vs derken kendimi KKB uzmanına attim baktı etti dedi senin kulaklarında hiç bir şey yok belki dişlerinde sıkıntı vardır oda bazen kulağa vurur git çene cerrahisine gittim doçent bir hanım baktı etti hayır dişlerinde bir sıkıntı yok çene yapında vs hatta benden 5 röntgen aldı, bir daha gittim KKB uzmanına dedi o zaman bir mr alalım bide tomografi aldı baktı etti bir şey çıkmadı tabi ben finasterid ten olacağı aklıma gelmeyeceği için hiç demiyorum doktor bir şey bulamadı dedi istersen bir beyine veya üniversite hastanesinde profesöre gözük belki o görür. Ben iş güç derken gitmedim daha en son dedim üroloji profesörüne gideyim şu finasterid işini sorayım bi adam beni bir dovmedigi kaldı odada sen manyak mısın dedi saçında bir tüy dahi kalmasa kullanma dedi anlattı durdu en son da odadan çıkarken dedi kulağın icindeki sıvıyı dahi DHT yapıyor dengeni kaybedersin
tabi o an başımdan kaynar sular döküldü finasterid kestim her şey düzeldi
Yani hocam biz günde 1 mg alsakta müthiş bir güçlü ilaç ve yan etkileri bireyden bireye değişmekle beraber kimisinde kısa sürede kimisinde uzun sürede çıkıyor muhakkak görüyor yan etki fakat farkında değiller bence.
Yorumunuz için teşekkür ederim 3 gündür kullanmıyorum sikayetlerim azaldı.