Merhaba abilerim kardeşlerim şahsımda erkek tipi dökülme var şuan nw2 yim ama nw3 doğru gidiyorum vertexde vs açılma yok ama şakaklar açılma devam ediyor.
Aynı zamanda duş alırken müthiş bir döküntü var saçımda yağlanma var kepeklenme var. Daha önceden 4 ay minoxil kullanmış biriyim bırakma sebebim kaşıntı yanma yapması idi sizde takdir edersiniz ki bunun sebebi içindeki Propilen glikol denen petrol türevi etken madde bu madde emilimi daha iyi sağlanmasını sağlıyor ve ürünün daha uzun son kullanma tarihi olmasını saglamakta.
Daha önce 14 günlük finasterid kullanmış biri olarak yan etki görüp bırakmıştım.
Androvium köpük almadan önce 5 gün boyunca normal minoxidil ile başladım gerçekten derideki farkı var mı diye saçıma 5 gün boyunca uyguladigim minoxil Forte yine kaşınma kabuklanma yanma yaptı.
Bu sabah aldığım iki kutu androvium ile ilk denemeyi yaptım veee ne yanma yaptı ne de bir şey minoxil sıkar sıkmaz yarım saat içinde kaşınma vs ortaya çıkardı..
Minoxilin döngü vs olaylarını biliyorum bunu kabul ederek başladım en azından finasterid gibi yan etkisi yoktur köpüğün
Ürünün resimlerini ekliyorum konuya yakın zamanda saçımı kestirip saçımın durumu hakkında resim paylaşacağım .
Konuyu ayda bir guncelleme yapacağım neler olucak edicek diye beraber görelim diye ..
Son olarak ürünün içeriğini ekledim konuya arkadaşlar ürün 90 gram yani 45 gün gidicek asos firması ile iletişime geçtim ve içeriği ve üretim hakkında bilgi aldım . Bende ki ürün 06/20 son kullanma tarihli köpük olduğu için tarihleri kısa tutuldugunu Propilen glikol olmadığı için galiba.
Hep finasterid kullanımı süreçleri hakkında konular görüyorduk biraz değişiklik olur diye böyle bir konu açtım . Her ayın 15 konuyu guncelleyecegim aşağıya tarih atarak başlıyorum
Androvium Başlangıç :14 Şubat 2020.