fda gecen saçkıranda bir etken maddeye onay verdi bunu arastır istersen drlar saç konusunda zayıflar bence.bende saçkıranda pek bilgili değilim.stres yapma saçkıranı azdırıo
Öncellikle iyi günler kardeşim. Benim ki diş iltihabı ve demir eksikliğinden oldu saç, sakal ve kaşta genel dökülme ve bozuk para büyüklüğünde birkaç yerde var özellikle kafanın ön ortası ve yan ile ortanın kesişim bölgesinde, doktor direk bu şampuanı verdi de ilacın prospektüsünde androgenetik alopesi içindir yazıyor. Bana sakala da sürebilirsin dedi. Topical minoxidil içeriği olduğu için bazı hastalarda alopecia areata için de kullanılıyormuş ve 3-4 ayda kellik gidiyormuş yalnız benim ki alopecia universalis gibi sakalda da dökülme var. Ondan kuşkuluyum ama bilmiyorum yani doktor özel bir hastanede kadın doktor ve doçent ne kadar bilgisiz olabilir ki. 3-4 aya kes dedi zaten o da işe yaramazsa senin dediğini denerim.
Bir de dediğin gibi stres önemli ama sevgilimle bir ayrılıp bir barıştığım için düzen tutmadı maalesef kendisi yabancı ve Kolombiya'da yaşıyor gece zırt pırt mesaj atıyor. Ben de yorgunum malum laboratuvarda kimyager olarak çalışıyorum, arada tersleyince benden ayrılıyor ben tam unutuyorum birkaç gün sonra tekrar gece 3'te beni görüntülü arıyor. Ne yapacaksın işte bu hayatta her şey gelir insanın başına.