Haklısın abi senin konunuda takip ediyorum, sonuçların gerçekten çok iyi bu arada, özellikle genç yaşta saç kaybediyorsanız gözünüz dönebiliyor, olabildiğince temkinli yaklaştım bende ilaca doğrusunu söylemek gerekirse, bir ara kullandığım dönem öyle iyi hissediyordum ki 1 2 ay foruma girmedim belki, gönül istiyor ki gelecek yıl öyle bir tedavi çıksın ki bu foruma sadece makara yapmak amacıyla girelim ama inancım yok
Şuanki bilincimle ben 20'li yaşlarımda olsam yine o yaşlarımda finasteridi kullanmazdım diye düşünüyorum. 2007'den beri saç ile ilgili internette ben araştırma yapıyordum zaten ama ilaç işine eskiden hiç bakmamıştım. Muhtemelen o dönem de olası yanetkileri düşünüp ilaç yerine zararsız olan şampuanlara yönelmiştim. Arkadaşlarım da ben 17'li yaşlardayken "10 yıl sonra saç sorunu kalmaz, teknoloji çok gelişti!" gibi laflar söylüyorlardı
. Finasterid için en doğru kullanım yaşı sanırım 30 ile 40 arası diyebilirim. Ben 40'lı yaşlarda olsam açıkcası finasterid kullanacağımı düşünmüyorum. Artık o noktadan sonra da yapılacak bana göre saç ekimidir. Saç dökülmesini durdurmanın yolunu bulmaları gerçekten çok zor gibi! Bu nedenle kök hücre ve alternetifleri üzerinde çalışmalar yapıyorlar.