Saclarinizin maşallahı var Hocam : ) Ayrıca hangi ilaç bağımlı yapmiyorki ne kullansak iyi geldiği zaman bırakmak istemiyoruz ama en kötü bıraksanız bile okadar kötü bir etki etmez size saçlarınız sağlam gözüküyor çünkü ama bence azaltarak uzun yıllar kullanabilirsiniz tabi kopuk olduğu için de merak ediyorum nasıl ilerliyor sizce
Hocam teşekkür ederim mesajınız için, vallaha şuan minoxil Forte kullandığım zamana göre zor bir süreçten geçiyorum mesela minoxil sprey kullandığımda etki ettiğini hissediyordum bariz yani kalp atışım bariz şekilde hızlanırdı 2-3 dakika boyunca ve içinde Propilen glikol olduğu için deri çabuk çekiyordu içine.
Androvium köpük oldukça basit ve değişik bir yapisi var . Mesela köpüğü eline sıkıp (ellerinin soğuk olması gerekiyor aksi takdirde köpük akıyor ) kafama sürüp yedirdiğim zaman 20-30 dakika boyunca kafamın nemli olduğunu hissediyorum (sürülen bölge ) ve kalp çarpıntısı yapmıyor hiç . İşte bu gibi şüpheler beni acaba etki etmiyor mu veya sprey daha mı etkili ikilemine itiyor. Fakat spreye müthiş alerjim var o yüzden sprey kullanmak imkansız aslında şuan bu saçlara minoxidil kullanarak Rus ruleti oynuyorum benim amacım şakak kısmını düzeltmek
Androvium köpük minoxile göre en büyük etkisi kepeklenme deri soyulması kaşıntı vs şeyler yapmıyor sadece köpüğü sürüp yedirdiğin yer böyle sanki spor yapmissin saclarin terlemiş gibi duruyor oda zaten dikkat çekmiyor
Şimdilik iyi gidiyor diyelim etki kısmını merak ediyorum ama saçlarımda dokuntunun hafifledigini eskisi gibi kaşıntı yağlanma olmadığı gözlemi yapıyorum %30 azalma var saydiklarimda
Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım