Gönderen Konu: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen  (Okunma sayısı 17563 defa)

Desteroyer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen
« Yanıtla #30 : 08 Ocak 2017, 23:22:28 »
Dostum 22 yaşındayım 7 aydır kullanıyorum proscari çok şükür bi etki olmadı ama illaki yan etki yapmıştır yaşadığım sıkıntılardan belkide ben fark edemedim ama ALLAH BİZE yardım etsin su saç için zehir olsa yeriz bak inanki çok zor hayata karşı 5-0 yeni hissediyorsun kendini

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2017, 23:59:42 »
Hocam peki saclarda farklikik oldumu sende 7 ay olmus farklilik olduysa kaç aydan sonra basliyor etkisi bilgi verirsen iyi olur.bu saç benim psikolojimi bozdu tüm dertleri sildim sac derdine dustum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 09 Ocak 2017, 00:23:56 »
15 aydır finasterid kullanıyorum  hiç bir yan etkisini kullandıgım bugüne kadar yaşamadım  ilk 3 hafta hafif testis agrısı haric ilaçla ilgili hiçbir problem yaşamadım  iki kere 6 ay ara ile doktor kontrollerımı yaptırdım kullandıgım için hiç bir problem çıkmadı  ben gayet memnunum abartıldıgını düşünüyorum  piskoloji çok güçlü bir silahtır ben yan etkılerını hiç düşünmedım ve kafama takmadım kullanıcaksanız  ve yan etkılerını süreklı kafanıza takıyosunız  agrı kesici içinçede yaşarsınız o piskolojideyseniz ilacı bırakın  .. o piskolojiden çıkmak için korkarak içilmez bu ilaç 
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 00:29:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2017, 00:36:04 »
Peki saclarda gozle gorulur degisme oluyormu uzun sureli kullanan arkadaslar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 09 Ocak 2017, 00:43:49 »
Peki saclarda gozle gorulur degisme oluyormu uzun sureli kullanan arkadaslar
var olan saçların güçlenıyor kalınlaşıyor ve eski saglıklı haline kavuşuyor onun dışında yaptıgı bişi yok ekimle bırlıkte kullanılım var olan saçlarını korumak amaç
Global Moderator

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Mart 2017, 23:39:28 »
Arkadaslar proscari biraktim 3 ay gibi kullandım tepemde sac vardı ön bolge seyrekti simdi tepemdede sac kalmadi hic bir fatdasi olmadi bana zarari oldu proscarin.ya hava aldi ilac ya bana gelmedi

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 23 Mart 2017, 02:23:11 »
Kardes  ben kullandim  6  ay  oluyor  ilk 4  ay  1/4  bolerek   son iki  aydir  1/5  bolerek  kullaniyorum  bana cok yarari  oluyor.  Saclarda  ekilen saclar  daha guzel  cikiyor  ve var olan  saclarimda guclendi.  Ama  yan etkileri  var. Cinsel  isdeksizlik  goguslerde buyume  gibi.  Bu  ilaca  bir  alternatifde  bulamiyorum.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 23 Mart 2017, 22:22:07 »
Kardesim sana fayda etmis olabilir bana neden fayda etmedi halen anlamis degilim biraktim ben attim ilaci cöpe kullanmadan once saclarim dokulmeye yeni yeni baslamisti ilaca basladim ayni hizda hic duraksizin belki daha fazla dokulme devam etti tepeden bir foto cektim eski foto ile karsilastirdim kanim cekildi inanki teoede sac kalmamiş oncesi sonrasi diye konu da acmistim buraya duruyor fotolar bakabilirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 25 Mart 2017, 03:06:20 »
düzenlı spor yapan kısıyı etkılemez  zaten testo spordan dolayı yuksektır sadece dht yı keser
Global Moderator

Murat232323

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 25 Mart 2017, 12:07:59 »
Xpecia hakkında var mı bilgisi olan veya kullanıp fayda gören?

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 25 Mart 2017, 16:40:18 »
 10 ay kullandim birakali 3 ay olacak malesef yan etkilerinin gectigini tam olarak gørmedim her insanda ayni seyleri gøsterecek diye birsey yok benim buraya yazma amacim bendeki etkileri bøyle oldu 10 ay hayattan soguttu dayanamadim biraktim 3 ay olacak daha etkileri var insallah gecer biter diye umuyorum acikcasi 1 ømur kullanilabilecek bi ilac oldugunu zannetmiyorum

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 25 Mart 2017, 19:16:06 »
10 ay kullandim birakali 3 ay olacak malesef yan etkilerinin gectigini tam olarak gørmedim her insanda ayni seyleri gøsterecek diye birsey yok benim buraya yazma amacim bendeki etkileri bøyle oldu 10 ay hayattan soguttu dayanamadim biraktim 3 ay olacak daha etkileri var insallah gecer biter diye umuyorum acikcasi 1 ømur kullanilabilecek bi ilac oldugunu zannetmiyorum
sana katiliyorum arkadasim ben uzun sure kullanmadim 2 ay kullandim gecen sene menide iki ay evet iki ay icinde sivilasna oldu biraktim tekrar basladim 4 ay oncesine kadar bu seferde kafamda sac kalmadi hizla gerilemeye basladi psikolojim dersen guven dersen bende baya etkiledi olacak gibi degil biraktim sacimin hizli bir sekilde dokuldugu de yanima kaldi tepem acik degildi acildi bana hic gelmiyor bu ilac biraktim simdi minox a basladim 1 ay oldu dokulne devam ama klminik minik saclar gorunuyor tiplerde tüğ yani sac deneyelim simdi gayet rahat kafam

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 26 Mart 2017, 01:06:05 »
sana katiliyorum arkadasim ben uzun sure kullanmadim 2 ay kullandim gecen sene menide iki ay evet iki ay icinde sivilasna oldu biraktim tekrar basladim 4 ay oncesine kadar bu seferde kafamda sac kalmadi hizla gerilemeye basladi psikolojim dersen guven dersen bende baya etkiledi olacak gibi degil biraktim sacimin hizli bir sekilde dokuldugu de yanima kaldi tepem acik degildi acildi bana hic gelmiyor bu ilac biraktim simdi minox a basladim 1 ay oldu dokulne devam ama klminik minik saclar gorunuyor tiplerde tüğ yani sac deneyelim simdi gayet rahat kafam

Ben simdi yurtdisinda yasiyorum allah izin verirse yazin gelecem kesin bi muayene olacam turkiyede acikcasi tedirginligim var kontrole kesin gitcem

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Mart 2017, 13:20:35 »
Testislerde spermde bir bozukluk gördüyseniz direkt ürologa gidin kafanız rahat eder  :D

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 15 Nisan 2022, 18:56:29 »
Kısır olmazsın ... Ama etektil problemlerden sebep sex yapma isteğin azalırsa çocukta yapma olasılıgın azalır. velev ki sağlıklı bir çocuk yapsan da, erektil problemler devam ederken evliliğini devam ettirip çocuğuna bakacak bir eş bul aktada sıkıntıya düşebilirsin.

Sürekli kullanmayacak isen(eminim kullanamayacaksın) 5-6 aylık estetik için ne gerek var..
Peki xpecia ?
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Facebook Twitter Instagram