Gönderen Konu: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen  (Okunma sayısı 17557 defa)

enjoyer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2016, 12:06:51 »
ben kullandım,cinselliğiği daha çok tetikliyor,söylediğinizin tam tersi oldu,eve meme uçlarındaki büyüme olduğu doğru ama cinselliğe tahriki artırıyor....

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Aralık 2016, 17:07:24 »
Peki saclara faydasi olsumu ne kadar kullandin

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Aralık 2016, 17:27:21 »
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fixplantle idare ediyorum şuan 6-7 bakalım neler olacak saç ekimlerinde en kötü peruk artık :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2016, 22:27:21 »
ben kullandım,cinselliğiği daha çok tetikliyor,söylediğinizin tam tersi oldu,eve meme uçlarındaki büyüme olduğu doğru ama cinselliğe tahriki artırıyor....

Özellikle ilk 4 ay testesteron tavan yapıyor.DHT ye dönüşemeyen testestrronun etkisi olsa gerek. kimine yanetki yapmadığı doğrudur ama saçımda çıktı yanetkide görmedim diyen varsa yazsın bizde Yen'i bişyler öğrenmiş oluruz.
(Bu arada finans kullanan en az 1000 kişinin fikrini aşmış birisiyim)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Aralık 2016, 23:48:18 »
Arkadasim benim icin onemli olan kisirlik ve dogacak cocukta sakatlik birakmamasi diger yan etkiler benim icin fazla onemi yok yani.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ocak 2017, 21:18:07 »
Kısır olmazsın ... Ama etektil problemlerden sebep sex yapma isteğin azalırsa çocukta yapma olasılıgın azalır. velev ki sağlıklı bir çocuk yapsan da, erektil problemler devam ederken evliliğini devam ettirip çocuğuna bakacak bir eş bul aktada sıkıntıya düşebilirsin.

Sürekli kullanmayacak isen(eminim kullanamayacaksın) 5-6 aylık estetik için ne gerek var..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2017, 00:03:53 »
Haklisiniz hocam her turlu denize dusen yilana sarilirmiş bizimkide o hesap artik ektirmek son care.ama iste ekimlede bitmiyor iş onemli olan iyi yere ekim yaptirmak ne yapalim bu saç veleti ne kadar önemli birseymiş zamaninda kiymetini bilmedik simdide gozumuz gibi bakiyoruz ama elden birsey gelmiyor tek tek kayip ediyoruz hayirlisi olsun artik.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Ocak 2017, 16:30:38 »
Sac ekdirdim 3  aydir  finas  kullaniyorum. Dokdurum 4  Ay  kullan sok  dokulme  az olsun  ve  ekilen saclar  kaliteli  ciksin diye.  Ilaci  tanimak  icin  iyice  okudum. Korkarak  kullanmaya  basladim. Ilaci  dorde  bolerek  ilk  parcasini  yutdum  5  dakikada  etkisini  gosderdi.  Sag  tesdisimde agri  basladi  cinsel  isdeksizlik  basladi. Bir  Ay  sonra goguslerimde biraz  buyume  oldu.  Iki hafda  sonra tesdislerimdeki agri  gecdi  gogusdeki  buyume  durdu    kafa  derimdeki  parlaklik kayboldu  saclarim  gurlesiyor  biraz  unutkanlik  var  evet.  Beni en   fazla  rahatsiz  eden  kafa  derimdeki  parlaklik  bu  DHT  den  oluyordu  Parmak  tirnaklarimi  kafa  derime  surunce  TIRNAKLARIMDA  parliyordu  isde  saci  doken  o  DHT  hormonu  kayboldu  bu  en  guzel  arti  yani. Simdi  dortde  birini  aliyorum  ilaci  burakmaya hic  niyetim   yok  ilaci  dusuk  dozdada  olsa  almaya devam  edecegim.  Penisdeki  foksuyenler  yerinde  ayni  eskisi  gibi  tabi Arkadaslar  ben  simdi  boyleyim. 
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 20:34:04 Gönderen: Atakan Demir »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Ocak 2017, 20:21:13 »
Dostum ilk gun proscar oyle bi etki yapmaz sen kullanmaya baslamadan ilacin yan etkilerini arstirdiysan bundan dolayi psikolojik olarak yasamissin o etkiyi, yillar once yabanci bir makalede okudum aids hastaligindan suphelenenler tum yan etkileri yasadiklarini saniyodu forumda ama testlerde hepsinin sonucu negatif cikmisti. Seninkide boyle birsey. Yaglanma konusuna gelince ilk 1 ay yaglanmayi kesmenin aksine yuzde yaglanma yapabiliyor dht azalirken bazi vakalarda serbest testesteron artisina bagli olarak. Kullandigin sampuani degistirdiysen oyuzden yaglanmada azalma olmus olabilir. Yada kis ayalarinda yaza gore yaglanma daha az oluyor bu sebebten olabilir. Bi hormon testi yaptirmani oneririm. Ve soyle birde gercek var body yapanlar bilir ne kadar aci okadar gelisme diye bu ilactata nekadar yan etki olursa saclardaki gelisme okadar fazla oluyor. Sana tavsiyem hormonlara mutlaka baktir doktor kontrolunde kullan.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Ocak 2017, 22:15:38 »
Solgar Biotin 5000 mcg kullanıyorum şuan yaklaşık 2 aydır saçı güçlendiriyor saw palmetto yuda deneyebilirim yani ama ikiside aynı şeyleri yapıyor dht baskılıyor biri bitkisel biri kimyasal sonuç olarak baskılıyor ama yan etkisi de olur bence ne olursa olsun kafam karışık saw palmetto konusunda kullanan var mı ?
dostum, solgar biotindemi dht baskılıyor? yoksa ikiside dht baskılıyor derken  saw palmetto ve proscarımı kastettin?

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2017, 00:10:59 »
Biotin  vitamin  sac  tirnaga cok yararli.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 07 Ocak 2017, 23:37:04 »
Ben proscarda 1 ayi 10 gun kadar gecti bende iki hafta icinde etkisini gosteriyor finas şu iki gundur cok yogun sekilde dokulme tekrar basladı ne hikmetse ben bu saç işinin içinden cikamadim bir turlu

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 07 Ocak 2017, 23:50:03 »
Ben proscarda 1 ayi 10 gun kadar gecti bende iki hafta icinde etkisini gosteriyor finas şu iki gundur cok yogun sekilde dokulme tekrar basladı ne hikmetse ben bu saç işinin içinden cikamadim bir turlu
sino kardeşim vala bende ne arkadslarim var adam saçını yıkamaz her türlü jole sprey dokulmez bizde aman nazik kurulayim falan amaher gün dökülen saçı sayarız nasıl iş anlamadim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 07 Ocak 2017, 23:55:48 »
Akf hocam bu saç yikama ile fön ile jole ile alakası yok sokakta yasayan insanlara bak belki yillardir kafasini yikamamis hic bir sekilde bakim yapmamis kisilerin saclarina bak omuzlarinda sactan sakaldan suratlari gorunmuyor bzim sackara bak sert ruzgarda bile dokulup gidiyor tek tek kafaya taktikca daha cok dokuluyorlar

Facebook Twitter Instagram