Gönderen Konu: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen  (Okunma sayısı 17556 defa)

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Proscar Hakkında Bilgi Lütfen
« : 28 Aralık 2016, 22:38:25 »
Arkadaşlar yaşım 21 ön tarafta ve tepe bölgemde seyreklik var tüylerde var ama proscar alarak düzeltme planım var ama yan etkilerini baya okudum araştırdım uzun süre kullanımda unutkanlık halsizlik güç kaybı spermde azalma cinsel istekte azalma gibi yan etkileri var çok kararsızım sizce ne yapmalıyım bodybuilding yapıyorum sporla uğraşıyorum sizce denemeye dener mi belki yan etki göstermez bırakınca etkisi kalmaz diyende var kalır diyende var sizce ne yapmalıyım ?

soranadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar Hakkında Bilgi Lütfen
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2016, 22:46:36 »
kullanma canım kardeşim kullanma..
Sana bır abı bır kardeş tavsiyesi...
Hormonlarla oyun oyunların en tehlıkelısı .

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2016, 22:48:44 »
Saw palmetto diye bir ilaç daha var solgarın oda bitkisel diyorlar yan etkisi yokmuş bir bilginiz var mı pek yazan çizen yok onun hakkında ?

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2016, 22:51:05 »
kullanmanı tavsiye etmem.  6 ay kullandım, bırakalı 6 ay oldu yan etkileri hala tam geçmedi. psikolojik götürülerini hiç saymıyorum bile.

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2016, 22:51:55 »
Psikolojik ne gibi etkisi oldu

ugurbaba06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2016, 22:52:46 »
Saw palmetto kesin diye bişey yok baskiladigi iddaa si var ama denenebilir kesinlikle ve kesinlikle yan etkisi bariz ilaçları kullanma yasin geNC şu an olmasa bile ilerde sıkıntı yaratabilir değmez artık saç ekimi işi gelişti oluruna bırak bitkisel destek vitaminleri kullan.

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2016, 22:55:33 »
Solgar Biotin 5000 mcg kullanıyorum şuan yaklaşık 2 aydır saçı güçlendiriyor saw palmetto yuda deneyebilirim yani ama ikiside aynı şeyleri yapıyor dht baskılıyor biri bitkisel biri kimyasal sonuç olarak baskılıyor ama yan etkisi de olur bence ne olursa olsun kafam karışık saw palmetto konusunda kullanan var mı ?

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2016, 23:03:38 »
Saw palmetto biotin (200 gündür) ile beraber 80 gündür kullanıyorum. Hiçbir yan etki ile karşılaşmadım.

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2016, 23:04:10 »
Buarada ikiside solgar marka

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2016, 23:06:58 »
Peki 200 gündür kullanıyorsun saw palmetto etkisi nasıl saçlarda ?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2016, 23:07:51 »
Ben iki ay kullandim biraktim simdi tekrar basladim 1 ay oldu ben cok arastirdim ozel hastanedeki doktorlara muaneye gittim bizzat bu ilaci sormak icin 5 ayri doktora sordum yan etki spermde seffaflasma bide goguste buyume olur dediler baska sirun olmaz dediler ben kisirlik yapar diye duymustum dogacak cocuga zarar olur diye duymustum hic bir doktor boyle birsey yok dedi.tercih senin arkadasim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2016, 23:15:19 »

"Adamın biri damdan düşmüş. Etrafına gelen herkes doktor çağırmaya başlamış. O ise bana damdan düşen birini getirin demiş. "

-ama doktor önerdi?

-Ama o doktor bu ilacı hiç kullanmadı.

tamamen şahsi düşüncelerimi paylaşıyorum ama 2 sene finans kullandığımı ve detaycı biri olduğumuda eklemek isterim .

Proscarı kafandan çıkar at hiç duymadın var say. Bu kimyasal prostat hastaları için üretilmiş, yanetkileri arasında saç kalitesinde artış olan bir ilaç. Asıl etkisi DHT bloke etmesi, bunun doğurduğu 5-6 yanetkiden 1 tanesi saç kalite artısı , diğerleride unutkanlık, libido düşüklüğü, hormonal problemler.

Yanetkilerinden bir kaçını alıp digerlerini almama şansın YÖK!! Az yanetki görebilirsin, ama bu aynı zamanda az saç demek!!!
Saw palmetto ise doğal DHT bloklayıcı, aslında DHT yi pek bloklamadıgı için saçta çıkartmıyor, haaaa aksi olur çok bloklar sa ki (hiç sanmıyorum) yine aynı kapıya çıkacak.

Gel sen 1 kere bilen sözü dinle , bugün finasteridi kafandan çıkar!!!! Be  çoook zaman harcadım,sağlığımdan yedim bu tecrübeyi edinmek için, tekrar Amerika'yı keşfetmek için zaman. Sağlık para kaybetme...

Zaten gençsin, senin saçlar dökülene kadar 8-10 yıl geçer, ozamana kadarda zaten Bakkal Osman bile 10 numara ekim yapmayı öğrenir.

Şimdilik başka şeylere zaman ayır..

Sağlıcakla

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2016, 23:27:55 »
Hocam 2 yıl kullandim demisiniz tabiki bilgilenmisiniz kalici olarak yan etkileri devam ediyor mu halen.ben iki ay oluyor kullaniyorum evliyim simdilik bir sorun yok ama bana ne gibi sorunlar yaratir ilerleyen gunlerde.

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2016, 00:09:13 »

"Adamın biri damdan düşmüş. Etrafına gelen herkes doktor çağırmaya başlamış. O ise bana damdan düşen birini getirin demiş. "

-ama doktor önerdi?

-Ama o doktor bu ilacı hiç kullanmadı.

tamamen şahsi düşüncelerimi paylaşıyorum ama 2 sene finans kullandığımı ve detaycı biri olduğumuda eklemek isterim .

Proscarı kafandan çıkar at hiç duymadın var say. Bu kimyasal prostat hastaları için üretilmiş, yanetkileri arasında saç kalitesinde artış olan bir ilaç. Asıl etkisi DHT bloke etmesi, bunun doğurduğu 5-6 yanetkiden 1 tanesi saç kalite artısı , diğerleride unutkanlık, libido düşüklüğü, hormonal problemler.

Yanetkilerinden bir kaçını alıp digerlerini almama şansın YÖK!! Az yanetki görebilirsin, ama bu aynı zamanda az saç demek!!!
Saw palmetto ise doğal DHT bloklayıcı, aslında DHT yi pek bloklamadıgı için saçta çıkartmıyor, haaaa aksi olur çok bloklar sa ki (hiç sanmıyorum) yine aynı kapıya çıkacak.

Gel sen 1 kere bilen sözü dinle , bugün finasteridi kafandan çıkar!!!! Be  çoook zaman harcadım,sağlığımdan yedim bu tecrübeyi edinmek için, tekrar Amerika'yı keşfetmek için zaman. Sağlık para kaybetme...

Zaten gençsin, senin saçlar dökülene kadar 8-10 yıl geçer, ozamana kadarda zaten Bakkal Osman bile 10 numara ekim yapmayı öğrenir.

Şimdilik başka şeylere zaman ayır..

Sağlıcakla
altına imzamı atıyorum... meme de büyüme , cinsel isteksizlik (bayağ hiç istemiyosun) , unutkanlık,sersemlik, bunalım, hayattan zevk almama , testis-kasık-göğüs ağrıları , sürekli idrar yapma ihtiyacı, aşırı sinirlilik hali, yaptığın işlere konsantre olamama,menide şeffaflaşma, semen miktarında azalma,kas kütlesine olumsuz etkisi, erken boşalıp rezil olma ve sonra kriko getirsen cinsel organı kaldıramama :) güldüğüme bakmayın ! daha sayayım mı ???... işte bunun gibi daha çok değişik ayrıntılar adam da psikoloji bırakmıyo! sizde olmadı .. inşallah olamasın ama uzun vadede kaçınılmaz... zaten yan etki yoksa etki de yok boşa kürek çekersiniz. en iyisi kullanmayın, kullandırmayın.... Koray da istese ,Şoray da istese kafanızda tek bir kıl da kalmasa kullanmayın ! çok ciddiyim değerli kardeşlerim, abilerim... unutmayın saç dökülmesi genetik ve bu genetik vücudun heryerine hükmediyo. Bu genetikle oynarsanız geri dönüşü olamayan yollara girebilirsiniz Allah muhafaza. yapmayın kardeşlerim aklınızdan çıkarın ....

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2016, 10:14:13 »
Eyvallah sagol usta

Facebook Twitter Instagram