"Adamın biri damdan düşmüş. Etrafına gelen herkes doktor çağırmaya başlamış. O ise bana damdan düşen birini getirin demiş. "
-ama doktor önerdi?
-Ama o doktor bu ilacı hiç kullanmadı.
tamamen şahsi düşüncelerimi paylaşıyorum ama 2 sene finans kullandığımı ve detaycı biri olduğumuda eklemek isterim .
Proscarı kafandan çıkar at hiç duymadın var say. Bu kimyasal prostat hastaları için üretilmiş, yanetkileri arasında saç kalitesinde artış olan bir ilaç. Asıl etkisi DHT bloke etmesi, bunun doğurduğu 5-6 yanetkiden 1 tanesi saç kalite artısı , diğerleride unutkanlık, libido düşüklüğü, hormonal problemler.
Yanetkilerinden bir kaçını alıp digerlerini almama şansın YÖK!! Az yanetki görebilirsin, ama bu aynı zamanda az saç demek!!!
Saw palmetto ise doğal DHT bloklayıcı, aslında DHT yi pek bloklamadıgı için saçta çıkartmıyor, haaaa aksi olur çok bloklar sa ki (hiç sanmıyorum) yine aynı kapıya çıkacak.
Gel sen 1 kere bilen sözü dinle , bugün finasteridi kafandan çıkar!!!! Be çoook zaman harcadım,sağlığımdan yedim bu tecrübeyi edinmek için, tekrar Amerika'yı keşfetmek için zaman. Sağlık para kaybetme...
Zaten gençsin, senin saçlar dökülene kadar 8-10 yıl geçer, ozamana kadarda zaten Bakkal Osman bile 10 numara ekim yapmayı öğrenir.
Şimdilik başka şeylere zaman ayır..
Sağlıcakla