Gönderen Konu: Dr. Zekeriya KUL 3400 Greft 24 - 26 Aralik - görüslerinizi ve tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 13318 defa)

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaslar sonunda bende Zekeriya Kul'a ektirenler Kervanina katildim ve 24-26 Aralik da 2 Seans olmak üzere 3400Greft ektirdim .
Ekimim cok iyi gecti - Igneler disinda pek bi aci sizi olmadi. Sac ön Cizgimden gayet memnunum sizce nasil ? Bugün ilk yikamayi kendim yaptim. Sampuan olarak Sebamed Anti Hairloss kullaniyorum , ilac takviyesi olarak Solgar Biotin 5000mg kullaniyorum - Leyla Hanim Pro scar tavsiye etti ilk 6 ay kullan sonra birak / eger yan etkilerini görürsen hemen birak dedi , iki arada bi derede kaldim sizce ne yapmaliyim . Fotograflarida yüklüyorum bi bakin lütfen. Simdiden Tesekkürler

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tebrik ederim  güzel bir ekime benziyor. Zekeriya hocanın ektiği çıkıyor . Hocam sizin vertexin durumu nedir ? Bende Zekeriya hocada düşünüyorum bu arka kısımda kalan saçlar dökülürse nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz acaba ? Kafamdaki en büyük soru işareti bu şuan . Yaşınız kaç acaba benim 34 . Birde 3000 greft anlaşıp 3400 mü ekti acaba . 3400 Euro mu ödediniz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
pardon unutmusum  ya$im 29 - 3000 Greft diye anlastik ama biraz fazla almis ama fiyat farkini almadi sagolsun - burda forumda bi arkadas daha 3000 Greft anlasmis onada biraz fazla ekmis ama farkini almamis. Vertexim cok hafif acik sordum siklastirma yapar misin diye, o da hayir var olan saclara zarar verir zamani gelince tekrar ekim yapabiliriz dedi .

soranadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun kardeşim inşallah gönlünce olur. Ben de 2-3 ocakta zekeriya hocaya ekim yaptırıcam inşallah. tek endişem donör bölgemin yeterli kalitede olması ve çok deforme olmaması.

Proscar denilen ilaç dht baskılayıcı yani erkeklik hormonunu baskılayan bir ilaç. Saç köküne testesteron ulaşmasını önleyen bir ilaç. 
Uzun vadede yada kısa vadede ciddi yan etkileri olabiliyor. Bunlardan en bilineni ereksiyon sorunu, ve erkekte normal agresiflik seviyesini normalden aşağıya çekmesi.
Ben kullandığımda 3 ay sonra sertleşme problemi ve cinsel isteksizlik yaptı ve ben hemen bıraktım.1 haftada normale döndüm.
Belki sende bir yan etki yapmayacak ? Karar senin kardeşim...
Şampuanı hoca mı tavsiye etti?

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sampuani ister Dalin kullan ister Sebamed kullan tercih senin dedi - bende var olan Saclarimi korusun diye Sebamedi tercih ettim . Eskisi gibi Dr.Kul dönoru cok hirpalamiyor benim Dönor da bu - diger Dr.lara göre bence yine cok iyi

soranadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör alanın güzel görünüyor gerçekten. Tekrar hayırlı olsun .Paylaşımlarını merakla takip ediyor olucam.

Döküldüteltel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende zek hocaya ektirdim dönErde tek problem yasamadim. Döner alım işini düzeltti galiba hoca

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum geçmiş olsun. İyi bir doktora ekim yaptırmışsın. Homojen bir alım yapılmış. Sürecini yakından takip ediyor olacağım.
🏇🏇

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Tesekkürler Arkadaslar sürecimi sizlerle Paylasmaya devam edicem insallah .

Madking

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kaliteli bir ekim olmuş ön çizgi çok iyi hayırlı olsun şimdiden saclarin

koray60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam inş istedigin saçlara kavuşursun süreci düzenli olarak paylaş lütfen takipte kalalım.

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
evet arkadaslar bugün Ekim yapilali tam 2 Hafta oldu - Suanki Halim bu yorumlar sizin ...

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
buda dönorum

soranadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel görünüyor toparlanmış donörün.
Yüzündeki şişliklerin ne zaman inmişti? Ben şu an şiş geziyorum(4.gün),burnum ,göz altlarım hep şiş kardeşim .

alpacino2008

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cok sürmedi 1 hafta sonra gecti bende - benimde burnum etrafi Gözlerimin alt taraflari cok sisti hepsi 7-8- günlerde gecti.
Leyla Hanim haftaya $ok dökülmen baslar dedi , bakalim hayirlisi :)

Facebook Twitter Instagram