Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun eren saç ekimin güzel ve sık planlama iyi bir sonuç alman için tüm şartlar oluşmuş bundan sonrası hayırlısı inşallah.
Bunlarda ilk iki resim 8 şubattan Diğer iki resim 10 şubattan resimler İnşallah herkezin ekimi iyi sonuçlanır ve mutlu olur. Ekim sürecinde ve sonrasında ister istemez yorucu bir zaman geçiriyorsunuz psikolojik ve sonuç odaklı hep hayaller kuruyorsunuz. Hm birde etrafinizdaki insanların size sirkte maymun muamelesi yapmasida ayrı bir olay ☺️☺️☺️
Hocam öncelikle ekiminiz cok güzel olmuş insallah hayırlısı ile saçlarınız çıkar, verteks bölgesine neden ekim yaptırmadınız
Hayırlı olsun ekimlerimiz benzer sayılır benim açık alan daha fazla sadece. Şahin Bey bu tür açıklıklarda vertekse pek ekim yapma taraftarı değil sanırım. Öncelik ön bölge ve sıklık, gayet mantıklı
Yani aslında şahin bey bu konuda gerçekçi , bana dediği ilerki yaşlarda biraz daha dökülme olacak ve 40 larina doğru 2 ci ekimde kaparizdi ☺️
Guzel gidiyor masallah.
Ben de 2. Ekim yaptırmadan Şahin Hoca mesleği bırakırsa diye korkuyorum 😕
Şok dökülme bitmiş sayılır donör bölgende güzel toparlamış süreç olağan akışında ve sağlıklı