Gönderen Konu: Safir fue ile normal fue arasındaki fark nedir  (Okunma sayısı 3007 defa)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: Safir fue ile normal fue arasındaki fark nedir
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2020, 20:25:07 »
Dostum, kanal açarken kullanılan aletin uç kısmı safir olan. Artık hemen hemen herkes safir uç kullanıyor, fiyat farkı da yok.

Ankara'daysan Şahin Çelik'te safir uç kullanıyor

Ekim tekniği vs herşey aynı

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2020, 20:49:01 »
Tamamen palavra bir olay üstadım :) Birkaç doktor ile görüşüp olayı teyit ettim.  Nasıl bir farklılık yaparız mevzusu . İnanmayın böyle safsatalara
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

scorpion

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2020, 21:01:24 »
Nasip olursa inşallah sahin hocayı düşünuyorum para sıkıntım yok ama zaman sıkıntım var ne zaman işe baslayabilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2020, 21:33:35 »
Safir uç bir teknik değildir kullanılan malzeme çeşidi dir kesilerle alakalı takılma sen bunlara
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2020, 21:54:59 »
Safir uç bir teknik değildir kullanılan malzeme çeşidi dir kesilerle alakalı takılma sen bunlara

Kim keser saphire i diyorsun:)

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2020, 22:49:17 »
Nasip olursa inşallah sahin hocayı düşünuyorum para sıkıntım yok ama zaman sıkıntım var ne zaman işe baslayabilirim.

Ekim sonrası ödemlerin yüzünüze inmemesi için yatarak dinlenmenizde fayda var, 2 gün. ben 4 gün yattım yüzümde hiç ödem olmadı. Belki daha kısa sürede ayağa kalkıp ödem ile ilgili sıkıntı çekmeyenler de olabilir. Çalışıyor olsaydım en az 1 hafta dinlenirdim, tercihen kabuk dökümü sonrası işe dönmeyi isterdim.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2020, 23:55:01 »

Hocam kabuk döküldüğü an gidersin işe. O da 7-10 gün arası sürüyor.5te de gidilir ama kabuklu dikkat çeker, ben gitmedim

scorpion

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Şubat 2020, 11:28:57 »
Yardımlarıniz için çok teşekkür ederim

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2020, 12:51:16 »
bence tamamiyle pazarlama stratejisi. 80 dolarlık bir alet diye biliyor ben; emin olmamakla beraber.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2020, 13:06:04 »
Pazarlama demek doğru olmaz faydalar var. Ama eksileri de var her ikisinin.

Neyse kafanızı bunlarla meşkul etmeyin sonuç takip edin öyle de böyle de iyi sonuç alanlar var.
Global Moderator

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2020, 22:21:09 »
Saç Ekim işi bana göre bir sanattır . Her sanatçınında bir stili vardır . Hepsinde ben iyiyim demek biraz zor sanırım . Merkezlerin genelde fiyat politikasında
   safir istersen ...      X TL
   Dhı istersen ...       Y TL
    Gold istersen         Q TL
    Organik istersen     Z TL
 Vb ... bu işin iyisi neyse onu uygula . Ha hepsinde iyi sonuç alıyorsan o zaman da  fiyatı  neden farklı . Ha sonuç fark ediyorsa neden hastaya kötü olan bir şeyi yapmaya çalışıyorsun. Şöyle isterseniz ben size şukadar fazla  geçiririm demekten başka birşey degil bence . 

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2020, 23:34:21 »
En iyi ve doğal olanı yuvarlak iğne ile kanal açmak.Ama açılan kanalın içine hemen grefti ekmek gerektiği için zahmetli ve pahalı olduğundan fazla tercih edilmiyor

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2020, 00:27:04 »
safir elmas benzeri bir taş bununla kanal açıldığında metal uç gibi deriyi irrite etmemesinden dolayı tercih ediliyor yani doku dostu tek espirisi bu .işini iyi yapan biri ister metal kullansın ister safir aynı sonucu elde eder hepsi hikaye bunların .
saç ekimcilerin medikal malzeme üreten firmalar tarafından modern kazıklanma yöntemlerinden biri .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2020, 09:45:43 »
Saç Ekim işi bana göre bir sanattır . Her sanatçınında bir stili vardır . Hepsinde ben iyiyim demek biraz zor sanırım . Merkezlerin genelde fiyat politikasında
   safir istersen ...      X TL
   Dhı istersen ...       Y TL
    Gold istersen         Q TL
    Organik istersen     Z TL
 Vb ... bu işin iyisi neyse onu uygula . Ha hepsinde iyi sonuç alıyorsan o zaman da  fiyatı  neden farklı . Ha sonuç fark ediyorsa neden hastaya kötü olan bir şeyi yapmaya çalışıyorsun. Şöyle isterseniz ben size şukadar fazla  geçiririm demekten başka birşey degil bence . 

Aynen öyle ben çok ayar oluyorum o olaya..

Slit ekersek 1 lira
Dhi              2 lira
Manuel alırsak 3 lira....

Kardeşim manavmısın? Karpuz mu satıyorsun? ADANA karpuzu ekonomik DİYARBEKİR olursa pahalı... hangisi en iyisi ise onu yap.. aldığın çöp ettiğin Greftin bedeli var mı ki müşterin kıyas yapsın...
DHİ a fark isteyene sorunca daha mı iyi diye “tabiki daha iyi firesi az diyor, slit kötümü deyince “yok kötü değil slitte güzel sonuclar “ diye yuvarlıyorlar..

Facebook Twitter Instagram