Gönderen Konu: 22.01.2020 ASMED Saç ekimi Operasyonu (3000 GREFT)  (Okunma sayısı 19649 defa)

mali07

• Jr. Member
  • **
22.01.2020 ASMED Saç ekimi Operasyonu (3000 GREFT)
« : 10 Şubat 2020, 19:20:41 »
Arkadaşlar herkese merhaba.

Grubu sinsice takip edip, ekim kararını ASMED'de verenlerden biri de benim.  :)

Öncelikle saç ekimi olayını kafamda neredeyse bitirmiştim, açıklığım fazla olmadığı için neredeyse keyfe keder bir ekim olduğundan ve alınan müthiş başarısız sonuçlardan umudum kırıldığı için, operasyon sonrası gerek alınan bölgenin harap edilmiş olması, gerek ekilenlerin çıkmaması ve gerekse sürecin zor ve sancılı olmasından kaç kere istesem de ekimi hep erteledim.

Taki yakın arkadaşımın Koray beyi tavsiye etmesi ve onun sonuçlarını görene kadar.

Asmed hakkında grupta yeteri kadar bilgi ve tecrübe aktarılmış, ben onun üzerine bir şey koyamam sanırım ama yaşadıklarımı kısaca aktaracak olursam şunları demek isterim.

işlerini o kadar ciddiye alıyorlar ki, saç ekim merkezine mi geldim, nasa'da mıyım, cern de bi yerdeyim anlayamadım. gerek yeni asmed binası, gerek incelemelerde bulunan alet ve ekipmanlar, gerek bu alet ekipmanları kullanan kişilerin karakteri ve size yaklaşımları. her şey gerçek üstü derecesinde şahaneydi. ki bunu bana verdikleri forma dolu dolu yazdım. umarım merkezin sahibi koray beye de ulaşmıştır.

Koray bey oldukça kibar ve tecrübeli biri, isteklerinizden çıkacak sonucu size anında söylüyor, ekibiyle iletişimi muazzam, liderlik vasfı çok üst düzey ve işiyle anılmaktan sanırım büyük keyif alıyor.  yaptığı iş mükemmellik gerektiren ve hakkını vere vere yapan biri. kurduğu ekipten bunu anlamak hiç de zor değil.

kendilerine ulaşmak için attığım mailde ne istediğimi açıkca belirtmiştim; seyrekleşen ön çizgimi sıkılaştırmak ve olası saç kayıplarını daha ileriki yaşlarda belli olacak şekilde sıkılaştırmaydı istediğim.

ve bütün ön çizgi ve ekim bunun üzerine planlandı.

en baştan şunu da belirteyim, saç ekimi tamamen kişisel sonuçlar içeren bir durum ve umarım kendimce en doğru tercihi yaptığım klinikte en güzel sonucu elde ederim.

sırasıyla operasyon öncesi, sonrası, analizler ve 17 günlük fotoğraflarımı ekleyeceğim.  ve fırsat buldukça gelişmeleri buradan siz değerli forumdaşlarla paylaşacağım.  :)

herkese mutlu günler!!

mali07

• Jr. Member
  • **
Ynt: 22.01.2020 ASMED Saç ekimi Operasyonu (3000 GREFT)
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2020, 19:23:18 »
analizler ise şöyle
Ya Saç, Ya Terket :))

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2020, 19:26:10 »
operasyon sonrası ilk gün

arkadaşlar ben yüzlerce ekim gördüm, bu kadar temiz donör alımı sanırım görmedim bu konuda ne kadar memnun olduğumu anlatamam.  ;) (yaşasın manuel punch  8) )

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2020, 19:28:35 »
kabuk dökümü sonrası ilk foto!!

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2020, 19:29:02 »
Geçmiş olsun  dostum  planlama  güzel  donör alımı temiz     İnşallah   sonuç istediğin gibi olur

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2020, 19:35:47 »
17 günlük son durum.

bu arada şok daha başlamadı, hafif tekrardan bi kabuklanma var gibi.

donör alanı şahane toparladı, ekim alanında kızarıklık yok. esmer olmanın faydası da bu sanırım :)

herkese iyi günler!!

imzada da dediğim gibi;

ya saç ya terket!  8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Şubat 2020, 20:02:10 »
Açıklık saç ekimine fazlası ile uygun
Donör saçların gayret küvetli ve kaliteli

Ekim sıklığı kendi saçlarına çok uyumlu sayıda
Ön çizgin gerçekten harika olmuş

Şahsi fikrim çok iyi bir sonuç alıcaksın yönünde hayırlı olmasını dilerim

Takipteyiz lütfen 12 ay paylaşımını eksik etme geçmiş olsun.
Global Moderator

lavinia

• Full Member
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2020, 20:09:39 »
Hayırlı olsun diyelim. Planlama, ön çizgi, donör bölgesinden saç alımı, saç sıklığı şahane. Çok iyi bir sonuç beklemek gayet normal. Darısı bize inşallah.

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 10 Şubat 2020, 20:11:14 »
Açıklık saç ekimine fazlası ile uygun
Donör saçların gayret küvetli ve kaliteli

Ekim sıklığı kendi saçlarına çok uyumlu sayıda
Ön çizgin gerçekten harika olmuş

Şahsi fikrim çok iyi bir sonuç alıcaksın yönünde hayırlı olmasını dilerim

Takipteyiz lütfen 12 ay paylaşımını eksik etme geçmiş olsun.

Gerek operasyon öncesi çekincelerimin giderilmesinde, gerekse şimdi yazdıklarından dolayı özellikle teşekkür etmek isterim dostum.

ön çizgi için aklımda bir form vardı, koray hoca aynısını çzidi. tek çizgi çizdi ve olaya noktayı inan 3 dk koyduk. :)

üzerimize düşeni yaptık, şimdi sıra zamanda!!

paylaşımda kalacağım, hem daha sonra gelecek olanlar için hem de ASMED i takip edecekler için.

saygılar!

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2020, 20:12:22 »
Hayırlı olsun diyelim. Planlama, ön çizgi, donör bölgesinden saç alımı, saç sıklığı şahane. Çok iyi bir sonuç beklemek gayet normal. Darısı bize inşallah.

teşekkür ederim!!

Herkese saçları ile mutlu mesut yaşamlar :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2020, 21:23:20 »

Gerek operasyon öncesi çekincelerimin giderilmesinde, gerekse şimdi yazdıklarından dolayı özellikle teşekkür etmek isterim dostum.

ön çizgi için aklımda bir form vardı, koray hoca aynısını çzidi. tek çizgi çizdi ve olaya noktayı inan 3 dk koyduk. :)

üzerimize düşeni yaptık, şimdi sıra zamanda!!

paylaşımda kalacağım, hem daha sonra gelecek olanlar için hem de ASMED i takip edecekler için.

saygılar!

Rica ederim dostum mutlu olmanı dilerim
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2020, 22:37:21 »
hayırlı olsun .saç çigisi gerçekten kusursuz olmuş, doner alanda sanki hiç alım yapılmamış gibi temiz duruyor .3000 greftte açıklık için ideal sayı olmuş.
umarım şok dökülmeyi az yaşarsınız çünkü şuan ki görüntü çok iyi ve bunu kaybettiğiniz  zaman bu sizin için çok moral bozucu olabilir  :)

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2020, 23:49:10 »
hayırlı olsun .saç çigisi gerçekten kusursuz olmuş, doner alanda sanki hiç alım yapılmamış gibi temiz duruyor .3000 greftte açıklık için ideal sayı olmuş.
umarım şok dökülmeyi az yaşarsınız çünkü şuan ki görüntü çok iyi ve bunu kaybettiğiniz  zaman bu sizin için çok moral bozucu olabilir  :)

şok dökülmenin olması mı iyi olmaması mı bilemiyorum ama saçlar çıkmaya başlayınca bu görüntüye ne kadar yakın olursa o denli mutlu olacağım gibi hissediyorum.

sonuçta her şey bi faktör ve ekim sonucuna etki ediyor.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2020, 00:08:08 »
Hayirli olsun mali, ASMED'liler dayanisma ve kultur dernegi'ne hos geldin :) cm2 basina en yogun ekimlerden biri olmus, sonucu tatmin edecektir. Donor dedigin gibi ayni hafta icinde topluyor, bilmeyenin operasyon gecirdigini anlamasi mumkun degil.

Gelismeleri bekliyoruz.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2020, 00:16:25 »
Asmedde ektirenlerde doner kapasitesi 10000 ise başka yerlerde ektirenlenlerde en fazla 5000 bu bir gerçek ,mikromotor yerine manuel alım gibi alım yapılabilecek bir makina geliştirilemesi çok sinir bozucu  :)

Facebook Twitter Instagram