Arkadaşlar herkese merhaba.
Grubu sinsice takip edip, ekim kararını ASMED'de verenlerden biri de benim.
Öncelikle saç ekimi olayını kafamda neredeyse bitirmiştim, açıklığım fazla olmadığı için neredeyse keyfe keder bir ekim olduğundan ve alınan müthiş başarısız sonuçlardan umudum kırıldığı için, operasyon sonrası gerek alınan bölgenin harap edilmiş olması, gerek ekilenlerin çıkmaması ve gerekse sürecin zor ve sancılı olmasından kaç kere istesem de ekimi hep erteledim.
Taki yakın arkadaşımın Koray beyi tavsiye etmesi ve onun sonuçlarını görene kadar.
Asmed hakkında grupta yeteri kadar bilgi ve tecrübe aktarılmış, ben onun üzerine bir şey koyamam sanırım ama yaşadıklarımı kısaca aktaracak olursam şunları demek isterim.
işlerini o kadar ciddiye alıyorlar ki, saç ekim merkezine mi geldim, nasa'da mıyım, cern de bi yerdeyim anlayamadım. gerek yeni asmed binası, gerek incelemelerde bulunan alet ve ekipmanlar, gerek bu alet ekipmanları kullanan kişilerin karakteri ve size yaklaşımları. her şey gerçek üstü derecesinde şahaneydi. ki bunu bana verdikleri forma dolu dolu yazdım. umarım merkezin sahibi koray beye de ulaşmıştır.
Koray bey oldukça kibar ve tecrübeli biri, isteklerinizden çıkacak sonucu size anında söylüyor, ekibiyle iletişimi muazzam, liderlik vasfı çok üst düzey ve işiyle anılmaktan sanırım büyük keyif alıyor. yaptığı iş mükemmellik gerektiren ve hakkını vere vere yapan biri. kurduğu ekipten bunu anlamak hiç de zor değil.
kendilerine ulaşmak için attığım mailde ne istediğimi açıkca belirtmiştim; seyrekleşen ön çizgimi sıkılaştırmak ve olası saç kayıplarını daha ileriki yaşlarda belli olacak şekilde sıkılaştırmaydı istediğim.
ve bütün ön çizgi ve ekim bunun üzerine planlandı.
en baştan şunu da belirteyim, saç ekimi tamamen kişisel sonuçlar içeren bir durum ve umarım kendimce en doğru tercihi yaptığım klinikte en güzel sonucu elde ederim.
sırasıyla operasyon öncesi, sonrası, analizler ve 17 günlük fotoğraflarımı ekleyeceğim. ve fırsat buldukça gelişmeleri buradan siz değerli forumdaşlarla paylaşacağım.
herkese mutlu günler!!