Aynı konuyu ben açıyordum senin başlığına denk geldim. eline sağlık.
Benim de yaşım 27. Resimleri an atamıyorum fakat çok da bir önemi yoktur heralde doktor bilgisi almak için.
Benim de verebileceğim rakamlar 4000-6000 TL arası max ve 3 ay sonra Budapeşteye yerleşeceğim gitmeden halledeyim diyorum.
Gönül isterdi ki Zekeriya Kul, Koray Erdoğan gibi isimlere yaptıralım ama şu an öyle bir durumum yok.
İlhan Serdaroğlu ve Serkan Aydın arasında kaldım. Bu 2 isimden hangisini tercih etmeli acaba? veya daha iyi bir isim var mı bu fiyat aralığında yapan? önereceğiniz isimlerin forumda paylaşılmış operasyonlarının linkini rica etsek bir de?
Serkan Aydın ve/veya ekibi donör katili diyorlar fakat sonradan toparlıyor gibi.
İlhan Serdaroğlu'nun da operasyonları kanlı oluyormuş söylenenlere göre ama runaway nick'li arkadaşımızın son durumu gayet iyi duruyor gibi. Bu 2 doktor da aynı rakamlar arasında zannedersem.
Ne yapmak lazım en geç 1-2 hafta içinde halletmem lazım bu işi gitmeden toparlanması için. Macar hatunlara rezil olmak var işin ucunda. Yardımlarınız rica arkadaşlar
çok sağolun varolun şimdiden..