Gönderen Konu: HLC 3350 greft  (Okunma sayısı 103002 defa)

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3350 greft
« Yanıtla #180 : 28 Aralık 2015, 10:50:21 »
Hlc ve diğer ekim merkezlerinde de var sacları sağa meyilli ekiyor nedenini anlamış değilim benimde ekimim sağa meyilli ama ben normalde sol tarafa tarıyordum. Size sormak istediğim sol tarafa doğru saclar yatiyormu? Sekil verebiliyormusun ?

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 29 Aralık 2015, 23:07:51 »
Poseidon senin ekimini çok beğendim inşallah benimde sonuçlarım sana yakın olur. Hasan'dan sonra bence en iyi ekim seninkisi ve dediğin gibi Hasan'ın saçı varmış biraz saçlarıda ince telli değil kalın ve hacimli

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 30 Aralık 2015, 02:11:40 »
Hlc ve diğer ekim merkezlerinde de var sacları sağa meyilli ekiyor nedenini anlamış değilim benimde ekimim sağa meyilli ama ben normalde sol tarafa tarıyordum. Size sormak istediğim sol tarafa doğru saclar yatiyormu? Sekil verebiliyormusun ?
hocam keşke bunu belirtseydiniz bence ona göre yaparlardı ben hep sağa yatırdım eskiden beri sola yatmıyor eskiden de yatmazdı dikleşiyor o zaman yani bu ekim olmayan kişilerdede böyle,istediğim şekli verebiliyorum

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 30 Aralık 2015, 02:13:15 »
çok teşekkürler arkadaşlar umarım sizlerin benden de iyi olur,@norvecli hocam bende anlamadım açıkçası düzelir diye umut ediyorum ama zannetmiyorum bu saatten sonra gerçi çok büyük bir rahatsızlık yaratmıyor ama homojen bi görüntü çok daha iyi olur tabiki

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 30 Aralık 2015, 02:19:07 »
Poseidon senin ekimini çok beğendim inşallah benimde sonuçlarım sana yakın olur. Hasan'dan sonra bence en iyi ekim seninkisi ve dediğin gibi Hasan'ın saçı varmış biraz saçlarıda ince telli değil kalın ve hacimli
çok teşekkürler renktaş kardeşim:) bence sitenin en başarılı ekimi kesinlikle liedholme ait Hasan da çok iyi maşallah dediğin gibi ama liedholme de yapılan ekim tamamiyle saçsız bi alan olması doğallığı,saç kalitesi ve ekilenlerin çıkış yüzdesiyle bi adım daha önde bence onu da incele derim :)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 30 Aralık 2015, 02:48:23 »
çok teşekkürler renktaş kardeşim:) bence sitenin en başarılı ekimi kesinlikle liedholme ait Hasan da çok iyi maşallah dediğin gibi ama liedholme de yapılan ekim tamamiyle saçsız bi alan olması doğallığı,saç kalitesi ve ekilenlerin çıkış yüzdesiyle bi adım daha önde bence onu da incele derim :)

Liedholmun saci cok guzel olmus, ama en guzel ekim bence degil. Øn cizgi cok seyrek kalmis bana gøre . Ama genede super olmus.
gecen yabanci siteleri gezerken hakan doganayin bi ekimini gørdum,agzim acik kaldi. Adamin saclari resmen burak özcivitin saclarini yapmis.

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 30 Aralık 2015, 10:46:11 »
Norveçli dostum bazı insanlar sadece simetrisi bozuldu diye saç ektiriyorlar öyle durumlarda Burak özçivit gibi olması normal😊 Ve bence dar alanda en iyi ekimler dr. Keser'e ait en iyisi açık ara farkla o bence tabi bunda 2000 grefti 3-4 günde ekmesininde payı var.posedion dostum  Liedholm'un sonuçlarını yakından takip ettim komple açık vertexte zayıf olmasına rağmen doğal ve sık bir sonuç senin var olan saçların daha yoğun ve saç çizgin daha aşşağı alındığı için daha estetik bir sonuç 5. Ayda olmana rağmen. Sigara ve alkol kullanıyor musun ?

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #187 : 30 Aralık 2015, 13:52:50 »
Keser koraydan iyimi peki ???

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 30 Aralık 2015, 14:31:31 »
Besiktask ben burda kendimi øvmedim. Yanlis anlama. Bana gøre en guzel ekim waade arkadasin. Cok guzel bi yogunluk yakalamis. Liedholmun sacida son derece guzel ve dogal. Ama øn cizgisi biraz seyrek kalmis. Sadece takildigim nokta bu. Ben daha 4ayi doldurmadim hocam. Siz 5ay demisiniz. :)
Sigara ve alkol yok. Ama nikotin kullaniyorum. Dudak altindan alinan bisey. Sigara kadar zararli olmasada,zarari var

Abi arada virgül,nokta kullansan guzel olacak valla. Yazini tam 4 defa okudum anlamak icin :)
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 14:34:06 Gönderen: norvecli »

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 30 Aralık 2015, 16:31:29 »
Norveçli hocam ben posedion için söylemiştim 5. Ay sonuçları için😊😊 ama senin ekiminde çok başarılı şakaklara sık ekim yapılmış tepe kısmıda finasterid ve rogain kurtarmış, herhalde birkaç ay sonra gördüğüm en iyi dr. Kul ekimlerinden biri olucak.. Poseidon dostum sen sigara ve alkol kullanıyor musun? Bu arada Aslan bence keser hoca en iyisi dar alanlarda Koray'dan hemde birkaç tık önünde greft 2.5 Euro verebilsem 3.5 Euro verip dr. Keseri giderdim benim imkanım olsa

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 30 Aralık 2015, 17:10:25 »
Haa tmm ozaman. Nokta ve virgül kullanmadigin icin 4 defa okumadan sonrada anlamamisim. 😂 .
Kusura bakma abi

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 30 Aralık 2015, 18:52:29 »
Norveçli hocam ben posedion için söylemiştim 5. Ay sonuçları için😊😊 ama senin ekiminde çok başarılı şakaklara sık ekim yapılmış tepe kısmıda finasterid ve rogain kurtarmış, herhalde birkaç ay sonra gördüğüm en iyi dr. Kul ekimlerinden biri olucak.. Poseidon dostum sen sigara ve alkol kullanıyor musun? Bu arada Aslan bence keser hoca en iyisi dar alanlarda Koray'dan hemde birkaç tık önünde greft 2.5 Euro verebilsem 3.5 Euro verip dr. Keseri giderdim benim imkanım olsa
Bana göre hiç saçsız alanda yapılan ekimler başarılı olduğu Zaman en başarılı ekim tipi oluyor wade de çok sağlam maşallah onu atlamayalım,bana artık bende çok artış olmaz erken sonuç aldım sadece gibi geliyor ama umarım dediğiniz gibi olur.Sigara 2günde 1 paket alkol ayda 2 kez felan kullanıyorum çok değil yani hocam

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 30 Aralık 2015, 22:32:47 »
Poseidon selamlar, öncelikle saçlar çok güzel olmuş. Güle güle kullan.. Senle aramızda yaklaşık 1 ay var, benim bugün tam 113 gün olmuş.. 113. Güne göre fena değil. Ama çıkışların daha devam edeceğini umut ederek soruyorum (HLC'den de en az 6 ay geçmeli demişlerdi), ışık altında baktığımda yeni bir saç çıkışı (minik siyah tüyler vs.) göremiyorum. Sende de böyle mi olmuştu? Bi HLC'ye uğramayı düşünüyorum. Durum fena değil ama biraz daha çıkış olursa ballı kaymak olur benim için, beklentim çook yüksek değil.. Vereceğin cevap için şimdiden teşekkürler.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 30 Aralık 2015, 22:38:17 »
Bana göre hiç saçsız alanda yapılan ekimler başarılı olduğu Zaman en başarılı ekim tipi oluyor wade de çok sağlam maşallah onu atlamayalım,bana artık bende çok artış olmaz erken sonuç aldım sadece gibi geliyor ama umarım dediğiniz gibi olur.Sigara 2günde 1 paket alkol ayda 2 kez felan kullanıyorum çok değil yani hocam

O korku bendede var abi. Erken sonuc aldim, dahada cikmaz diye korkuyorum. Ama bøylede kalirda üzülürüm. Saclar halen cok seyrek  :(

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 31 Aralık 2015, 16:32:47 »
Norveçli sonuçlarını şimdi inceledim kardeşim maşallah eski haline göre çok iyi ama ben senden biraz daha atak bekliyorum açıkçası mart gibi felan biraz daha değişim olur diyorum

Facebook Twitter Instagram