Gönderen Konu: HLC 3350 greft  (Okunma sayısı 103029 defa)

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3350 greft
« Yanıtla #120 : 01 Aralık 2015, 13:02:30 »
anladım hocam o kadar etkisi varsa bırakman en mantıklısı olmuş hem ekim yaptırıp devamlı ilaç kullanmakta mantıklı gibi degil.. şuanki durum gayet güzel inşallah da dahada sıkılaşır önler daha zamanında var...bide hocam ekim yaptırdıgına pişmanmısın bende yaptırmayı düşünüyorum saçlarım öyle fazla dökük degil sizinkinden biraz daha sık gibi önler

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 01 Aralık 2015, 14:56:10 »
Selamlar

Saclardaki gelisim cok iyi, 2 aya kadar senin sac sorunun kalmayacak :)

Donor bolgesinin resmini tekrar paylasabilirmisin acaba?

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 02 Aralık 2015, 13:36:56 »
anladım hocam o kadar etkisi varsa bırakman en mantıklısı olmuş hem ekim yaptırıp devamlı ilaç kullanmakta mantıklı gibi degil.. şuanki durum gayet güzel inşallah da dahada sıkılaşır önler daha zamanında var...bide hocam ekim yaptırdıgına pişmanmısın bende yaptırmayı düşünüyorum saçlarım öyle fazla dökük degil sizinkinden biraz daha sık gibi önler
Hocam hiç pişman değilim çok şükür çünkü benim önden orta kısma kadar hiç saçım yoktu şuanki sonuç bile aynaya baktığımdaki mutluluğumu kat ve kat artırıyor ama yerinizde olsam yani şuanki halimden biraz daha sık olsa sanırım düşünmezdim ama düşünürsemde sıkılaştırma esaslı bir ekim olacağı için çok ince eleyip sık dokurdum mevcut saçlarımda zarar görmemesi adına

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 02 Aralık 2015, 13:40:56 »
Selamlar

Saclardaki gelisim cok iyi, 2 aya kadar senin sac sorunun kalmayacak :)

Donor bolgesinin resmini tekrar paylasabilirmisin acaba?
Çok sağol leo hocam yavaşladı gibi geliyor ama gelişim olur inşallah:)donör fotosu ekliyorum yakın Çek'im flaşlı 2numara çok yakından flaşlı olmasının ve diğer bölgedeki sıklıktan dolayı baya seyrek duruyor ama çıplak gözle bu derece bi durum yok yalnız yinede seyreldiği ortada operasyondan sonra uzatınca zaten kapanıyor sıkıntı yok ama makinaya vurunca belli oluyor tabi ancak benim şikayetçi olduğum bi durum yok

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 02 Aralık 2015, 16:30:31 »
Hocam hiç pişman değilim çok şükür çünkü benim önden orta kısma kadar hiç saçım yoktu şuanki sonuç bile aynaya baktığımdaki mutluluğumu kat ve kat artırıyor ama yerinizde olsam yani şuanki halimden biraz daha sık olsa sanırım düşünmezdim ama düşünürsemde sıkılaştırma esaslı bir ekim olacağı için çok ince eleyip sık dokurdum mevcut saçlarımda zarar görmemesi adına

doğru söylüyorsun hocam zaten senin memnuniyetin en önemlisi...saçların son resimlerdeki hele gayet güzel artık mutlu olman gerek zaten.Benim sadece ön kısımda problem var hiç saç yok degil ama seyrek zaten zamanlada dökülür die düşünüyorum ilaç da kullanmak mantıklı gelmiyor onun için ekim yaptırcam var olan  saçlarımında zarar görmemesi adına koray hocada yaptırmayı dşünüyorum sen ekim yaptırmış biri olarak fikrini almak istedim kardeşim yani yaptırdım mutluyum diyorsun :)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 02 Aralık 2015, 20:34:14 »
Bir sorum olacak bu hlc niçin tepeye sonradan ekim yapıyor anlamadım? Diğer yerler tek seferde 6000 greft dahi ekiyorlar

Aventura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 02 Aralık 2015, 23:26:16 »
HLC ve Dr. Zekeriya Kul ilk seansta sadece öne ve ortaya sac ekimi yapiyor, Tepe bölgesine dokunmuyorlar ve 2. bir seansa ihtiyac oluyor.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 03 Aralık 2015, 17:20:58 »
İşte niçin öyle yapıyor ? Koray erdoğan mesela fnasteriden sonra 5000 greft her tarafa ekeriz dedi.

deinemutter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 03 Aralık 2015, 18:24:02 »
HLC ve Dr. Zekeriya Kul ilk seansta sadece öne ve ortaya sac ekimi yapiyor, Tepe bölgesine dokunmuyorlar ve 2. bir seansa ihtiyac oluyor.

öyle degil , onlar sana dökülmene bakarak nasil bir ekim yapabileceklerini söylüyor ve eger senin aklinda tam fikir yoksa haliyle onlarin sectigine göre bir ekim oluyor.eger senin aklinda tam bir plan varsa ona göre ekimde yapabiliyorlar.

http://www.fue-hlc.com/haartransplantation-resultate/3500-grafts-2600-grafts-from-donor-scalp-900-grafts-from-beard/

neden az ekiyorlar sorusuna gelirsek ; alimi manuel ekimi ise igneli metodla oldugu icin toplamda en fazla 3000-4000 greft ekiyorlar ve bunu da ancak 3-4 gün icerisinde yapabiliyorlar. mesela benim 3000+ greft 3 günde ekildi.

unuttum yazmayi, alim ve ekim doktorlar tarafindan yapiliyor.bende alimlari dr özgür bey ekimi ise ilk 2 gün  dr kaan bey , 3. gün ise dr didem hanim yapti.dr gökhan beyin ekimlerinde isler nasil oluyor bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 18:33:39 Gönderen: deinemutter »

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 03 Aralık 2015, 19:10:18 »
Ben saçım için hlc ile konuştugumda bana öne 2500 greft ekerz tepeyede 6 ay sonra 2000 greft ekerz dediler niçin 4500 grefti homejen bir ekim yaparak hepsini aynı günde ekmiyorsunuz dediğimde bunu yaptıgımızda dönörünüzde iz kalır 4500 grefti birden alamayz dediler. Koray erdoğan ise 5000 greft öne tepeye heryere ekerz diyor ben anlamadm gitti...

Aventura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 03 Aralık 2015, 19:31:46 »
Bunu Bende anlamadim Ahmet67, Sac ekiminden sonra kafamiz hala kel kalacaksa ne anladik biz bu isten?

deinemutter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 03 Aralık 2015, 19:46:27 »
Ben saçım için hlc ile konuştugumda bana öne 2500 greft ekerz tepeyede 6 ay sonra 2000 greft ekerz dediler niçin 4500 grefti homejen bir ekim yaparak hepsini aynı günde ekmiyorsunuz dediğimde bunu yaptıgımızda dönörünüzde iz kalır 4500 grefti birden alamayz dediler. Koray erdoğan ise 5000 greft öne tepeye heryere ekerz diyor ben anlamadm gitti...

ayni günde ekemezler zaten, bunun sebebi sadece kullandiklari metotda degil, zaman !!! mesela benim ekimim sirasinda hep 3 kisiydik.

ilk gün: norvecli,isvicreli ve ben
ikinci gün : isvicreli ve benle beraber bir türk daha
ücüncü gün : 3 türk

belki bu sebepten dolayi  az ekiyorlar olabilir, ya da dedikleri gibidir. gerci korayda bir günde 4 hasta aliyordu ama ekimi hemsireleri yapiyor ve yardimcisi dilek hanimla hastalari paylasiyordi (kelevra´nin ekimi icin yazilanlardan hatirliyorum, ama hangi hastanin alimi ve kanal acma isleminin koray ya da dilek hanim tarafindan yapilacagina nasil karar verildigini bilmiyorum.)

sizinle konusan ve ekimin nasil olacagini söyleyen özge hanim miydi ya da orada calisan doktorlardan biri ile mi görüstünüz ?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 03 Aralık 2015, 22:04:12 »
özge hanımla konusmuştm.

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 03 Aralık 2015, 23:00:59 »
Bu konunun buraya neden geldiğini tam anlayamadım ama benim tepe bölgesine ihtiyacım yoktu ekime ön ve ortaya yapılması gerekiyordu tepede sıkıntı yok resimde çekiş şekli itibariyle de öyle bi görüntü var

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 03 Aralık 2015, 23:08:22 »
Hocam konunun sizinle bir alakası yok bn sadece soruyorum bnm tepeye ekimede ihtiyacım var ama ön tarafa ektiktn sonra 6 ay sonra ekerz dior sebebi 4500 gretfin hepsini alamazmış iz kalırmış. Farklı yerlerde iz miz kalmz ekerz diyor haliyle kafam karıştı.

Facebook Twitter Instagram