Saç Ekimi Sonuçları
Çok beğendim ki %30-20 arası bir oranda daha artış olur diye tahmin ediyorum. O zaman zaten yeterince gür hale gelecektir. Sol şakak konusuna gelirsek bende dahil olmak üzere bir çok kişinin başının belası bu konu. Benim daha 125. gün. Bakalım senin gibi 165. günde durumum ne olacak?Birde senin 120. gününle 165.günün arasında ne kadar fark vardı? Bir karşılaştırma yapabilir misin?
Alıntı yapılan: Suedaht - 13 Ocak 2016, 14:39:18Çok beğendim ki %30-20 arası bir oranda daha artış olur diye tahmin ediyorum. O zaman zaten yeterince gür hale gelecektir. Sol şakak konusuna gelirsek bende dahil olmak üzere bir çok kişinin başının belası bu konu. Benim daha 125. gün. Bakalım senin gibi 165. günde durumum ne olacak?Birde senin 120. gününle 165.günün arasında ne kadar fark vardı? Bir karşılaştırma yapabilir misin?Hocam 14.sayfada 135 .gün resimler var şimdiki halinden biraz daha kısa aynı açıyla çekilmiş bence sen bak kıyasını kendin yap ne kadar farkettiğinin:)
Alıntı yapılan: poseidon - 14 Ocak 2016, 13:19:12Alıntı yapılan: Suedaht - 13 Ocak 2016, 14:39:18Çok beğendim ki %30-20 arası bir oranda daha artış olur diye tahmin ediyorum. O zaman zaten yeterince gür hale gelecektir. Sol şakak konusuna gelirsek bende dahil olmak üzere bir çok kişinin başının belası bu konu. Benim daha 125. gün. Bakalım senin gibi 165. günde durumum ne olacak?Birde senin 120. gününle 165.günün arasında ne kadar fark vardı? Bir karşılaştırma yapabilir misin?Hocam 14.sayfada 135 .gün resimler var şimdiki halinden biraz daha kısa aynı açıyla çekilmiş bence sen bak kıyasını kendin yap ne kadar farkettiğinin:)Bence baya fark var. Dostum sana tavsiyem saçlarını 5-6 sayfa önce jole mi vaxlamı geriye meyilli şekilde yaptığın gibi yap o şekil daha iyi oluyor saçların. Bende yok ya saç ondan böyle yapıyorum .
Alıntı yapılan: Onurd - 14 Ocak 2016, 11:28:52Hocam Sac sıkligindan memnunmusun ? Yani cm2 de 50 greft sence varmi ekilmis olabilirde ciktimi sence ?Ben gayet memnunum hocam tam 50 greft varmı bilmiyorum ama hiç saç olmayan bir alanı rahatsızlık duymadan jöle sürülebilecek Bir hale getirmek beni sıklık açısından gayet tatmin etti açıkçası
Hocam Sac sıkligindan memnunmusun ? Yani cm2 de 50 greft sence varmi ekilmis olabilirde ciktimi sence ?
Baktıkça mutlu oluyorum şöyle fotolara