Gönderen Konu: HLC 3350 greft  (Okunma sayısı 102969 defa)

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3350 greft
« Yanıtla #225 : 14 Ocak 2016, 13:19:12 »
Çok beğendim ki %30-20 arası bir oranda daha artış olur diye tahmin ediyorum. O zaman zaten yeterince gür hale gelecektir. Sol şakak konusuna gelirsek bende dahil olmak üzere bir çok kişinin başının belası bu konu. Benim daha 125. gün. Bakalım senin gibi 165. günde durumum ne olacak?

Birde senin 120. gününle 165.günün arasında ne kadar fark vardı? Bir karşılaştırma yapabilir misin?
Hocam 14.sayfada 135 .gün resimler var şimdiki halinden biraz daha kısa aynı açıyla çekilmiş bence sen bak kıyasını kendin yap ne kadar farkettiğinin:)

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 14 Ocak 2016, 13:42:57 »
Çok beğendim ki %30-20 arası bir oranda daha artış olur diye tahmin ediyorum. O zaman zaten yeterince gür hale gelecektir. Sol şakak konusuna gelirsek bende dahil olmak üzere bir çok kişinin başının belası bu konu. Benim daha 125. gün. Bakalım senin gibi 165. günde durumum ne olacak?

Birde senin 120. gününle 165.günün arasında ne kadar fark vardı? Bir karşılaştırma yapabilir misin?
Hocam 14.sayfada 135 .gün resimler var şimdiki halinden biraz daha kısa aynı açıyla çekilmiş bence sen bak kıyasını kendin yap ne kadar farkettiğinin:)

Bence baya fark var. Dostum sana tavsiyem saçlarını 5-6 sayfa önce jole mi vaxlamı geriye meyilli şekilde yaptığın gibi yap o şekil daha iyi oluyor saçların. :) Bende yok ya saç ondan böyle yapıyorum .

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 14 Ocak 2016, 14:57:25 »

Bence baya fark var. Dostum sana tavsiyem saçlarını 5-6 sayfa önce jole mi vaxlamı geriye meyilli şekilde yaptığın gibi yap o şekil daha iyi oluyor saçların. :) Bende yok ya saç ondan böyle yapıyorum .
Hocam siZin sonuçlarınızda güzel maşallah biraz daha vakit var nisan gibi felan değişimi gözlemleyeceksiniz:) onu ben deneme amaçlı sürdüm duştan önce, 7 8 ay dolmadan belki ekim alanına zararı olur saç çıkışı olursa diye pek kimyasal kullanmıyorum ama güzel oluyor gerçekten kullanmamak için zor tutuyorum kendimi:)

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 14 Ocak 2016, 15:00:33 »

Aynen baya baya fark var. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok artış inanılmaz gerçekten. Ancak dikkat ediyorum Hlc ve Koray Erdoğan ekimlerinde hep çok hızlı sonuç alınıyor. Diğer merkezlerde 7. 8. ayda aldığın sonucu Hlc ve Koray Erdoğan'da 5. 5.5 ayda alıyorsun.

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 14 Ocak 2016, 23:31:39 »
Merhabalar

Saçlarınızla mutlu uzun ömürler diliyorum.

Yaşım 26. Norwood 3 saç tipine sahibim ki geçen sene norwood 2 iken bir yılda böyle oldu uzun zamandır HLC ekimlerini takip ediyorum özellikle de bu ekimi takip ediyorum ve inanılmaz şekilde motive etti beni ekim konusunda daha istekli olmamı sağladı. bugün HLC ye fotolarımı gönderdim yarın fiyat bilgisi alıcam diye düşünüyorum aldığımda burdan paylaşırım. Sağlık Bakanlığı fiyat listesinde 1 greft saç ekimi şu an 3 tl yani devlette yapan olsa 3 tl ye yapılır. özel sektörde bunun 2 katı olsun hadi 1.5 euro civarı olması normal geliyor haliyle ama ötesini ben de veremem yarın ola hayrola... takibe devam edicem  :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 17 Ocak 2016, 21:10:48 »
Konudan, konunun amacının dışındaki tüm muhabbetler silinmiştir.

Lütfen, bu konuyla alakası olmayan sorularınızı ilgili bölümlerde konu açarak sorunuz.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 21:33:42 Gönderen: İron-Maiden »
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #231 : 18 Ocak 2016, 01:00:48 »
Hocam Sac sıkligindan memnunmusun ?  Yani cm2 de 50 greft sence varmi  ekilmis olabilirde ciktimi sence ?
Ben gayet memnunum hocam tam 50 greft varmı bilmiyorum ama hiç saç olmayan bir alanı rahatsızlık duymadan jöle sürülebilecek Bir hale getirmek beni sıklık açısından gayet tatmin etti açıkçası
cevap icin tesekur ederim kardesim . Cm2 ye 50 gf ektigini soluyolar peki  sonucta cikmis mi cikmamis bu kontrolu yapsalar keske  sonucta ultra bir fiyat aliyor firma

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 27 Ocak 2016, 20:08:10 »
Son durum ne Poseidon? Biraz daha gürleşme oldu mu? Fotoğraf bekliyorum. :)

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 03 Şubat 2016, 11:14:29 »
6 ay biraz geçti resimler gün ışığında hafif artış oldu gibi

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 03 Şubat 2016, 11:17:04 »
daha ne olsun hocam :)

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 03 Şubat 2016, 12:05:47 »
Şükür sol tarafta kapanmış sonunda. Daha bir %10 luk yoğunlaşma olursa olur daha da olmaz gibime geliyor. Ki zaten artık yoğunlaşmaya falanda ihtiyacın kalmamış. Bundan sonraki süreçte asıl olay saçların iyice yerine oturması, kalınlaşacaksa kalınlaşması süreci de denilebilir.

Senin adına sevindim. Son bir aylık süreçte epey hızlı bir gelişme almışsın gibi duruyor. Artık saçsızlık günlerin tarih olduğuna göre yeni ve özgüvenli hayatında başarılar. :)

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 03 Şubat 2016, 16:50:43 »
Baktıkça mutlu oluyorum şöyle fotolara  ;D

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 03 Şubat 2016, 21:24:51 »
Baktıkça mutlu oluyorum şöyle fotolara  ;D
Aynen.

Sac benim gozumde artik kafaya takilacak birsey olmaktan cikti.

Ekim yaptirip bikac ay sabrettikten sonra kafaya takilacak birsey kalmiyor:)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 03 Şubat 2016, 21:59:17 »
Ekiminiz gerçekten çok güzel olmuş xpecia kullandığınızdan bahsetmişsiniz ne kadar süre kullandınız ya da daha farklı herhangi bir ilacı

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 03 Şubat 2016, 23:29:09 »
Doğallık sıklık herşey on numara süreci bitirdin sayılır benim 110 küsür gün şuan ekim yaptığımı bile unutuyorum bazen zaten saç çizgisini pek aşşağı almadığım için eski hali gibi senin bu sıralar çıkışlar başlamıştı değil mi

Facebook Twitter Instagram