Gönderen Konu: HLC 3350 greft  (Okunma sayısı 102970 defa)

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3350 greft
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2015, 20:20:40 »
Umuyorum degildir  hocam bende korkuyorum bu durumdan bide cok oldu bugun resimde goruldugu gibi işte yarın konusucam do ktorla

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Ağustos 2015, 03:28:47 »
hocam konustun mu doktorla,,bunlar koklu dokulmeler mi koksuz mu?

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 22 Ağustos 2015, 04:37:25 »
Selamlar poseidon, öncelikle ekim hayırlı olsun ilk görüntü yani ekim açıları sıklığı ve ön çizgi bence çok güzel.. dökülen saç tellerine baktığımda da kök dediğimiz şeyin aslında saç kökü olmadığını düşünüyrum ben, şöyle düşünün bir cımbız alıp yüzünüzdeki sakallardan bir tanesini çekin sizin fotoğraflardaki gibi ucnda bir topakla birlikte geliyor 3 gün sonra aynı yerden yeni sakal gene uzamaya başlıyor yani kıllar öyle kolay kolay köküyle gelmiyor diye biliyorum yine de yanıltmayayım yanıltıcı bilgi olabilir sonuçta hekim değiliz.. değerli paylaşımlarınızı takip ediyor olacağız tekrar hayırlı olsun

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2015, 11:43:46 »
çok teşekkürler vincenzo,evet konuştum implante edilen köklerin yerinde oldugunu bu dökülmelerin normal olduğunu söyledi,aynısını liedholm arkadaşımız da yaşamış internetteki araştırmalarımda da greft kaybının kanamayla birlikte olacağı belirtiliyor içim biraz daha rahatladı ,21.gün eski duruma göre bariz fark var gün ışığında
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2015, 11:50:20 Gönderen: poseidon »

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2015, 14:43:34 »
24.gün dökülme yoğun şekilde devam ediyor özellikle duştan sonra, sık foto paylaşma sebebim bu ara gün aşırı seyrekliğin belirli şekilde artması gün ışığında çekildi foto

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Ağustos 2015, 16:39:19 »
Selam Poseidon..

Sok dokulme nasil gidiyor?daha kotuye mi gitti yoksa durdu mu?ayrica dokulenlerden tuy cikislari ne durumda

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2015, 13:56:36 »
henüz durmadı ama azaldı dökülme daha kötü bir görüntü var seyrelme açısından,tüy çıkışı felan göremiyorum ben henüz, bugün tam 1 ay oldu gün ışığında flaşlı resmi ekliyorum

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Ağustos 2015, 15:01:17 »
koray erdogana ektiren Hasan arkadasimizin 30 gununde sok dokulme bitiyor kafada cok sac kalmayip kizariklik bariz bi sekilde belli oluyor.sonraki 10 gunde resmen bir sicrama yasiyor sac cikislari,kalinlasma vs. neden bu fark oluyor acaba

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Ağustos 2015, 15:17:08 »
şimdi konuyu inceledim bikere şunu farketmek lazım hasan isimli arkadaşın ön bölgesinde baya kendi saçı var baya derken bana göre baya yani benim o bölgede hiç saçım yok uzayıp kalınlaşanların içinde kendi saçlarıda mevcut ve bu görüntüyü baya etkiliyor,ikincisi ise şok dökülme ve saçların çıkış süreci kişiden kişiye değişmekte bunu hepimiz biliyoruz ancak dediğiniz farklılıklar neden dolayı oluşuyor bende net emin değilim açıkçası bende de kızarıklık mevcut ama 1 ay daha bekleme süresi normal diye düşünüyorum ...umuyorum bende de olumlu gelişmeler olur şuan saçlar çok güçsüz ve seyrek çok uzamıyor bu benide üzüyor insan kurtulmak istiyor bi an önce ama daha erken sanırım yorum yapmak için tam emin değilim açıkçası

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2015, 20:13:33 »
bugün duştan sonra iyice gitti pek saç felan kalmadı 1-2 güne tamamen dökülücek gibi duruyo artık çıkışların başlamasını bekliycez umuyorum olucak hiç çıkmayacak gibi geliyor moral bozulmadı değil

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2015, 18:51:24 »
Hocam inşallah çıkacak ..moral bozmayın şok dökülme everesini atlatıyorsunuz anladığım kadarıyla bundan sonra artık beklemek kaldı geriye umarım sonuçlarınız iyi olur . Sigara kullanıyormuydunuz ? tedavi ek biotin gibi destek ürün kullanıyormusunuz ?

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Eylül 2015, 20:51:32 »
bugün duştan sonra iyice gitti pek saç felan kalmadı 1-2 güne tamamen dökülücek gibi duruyo artık çıkışların başlamasını bekliycez umuyorum olucak hiç çıkmayacak gibi geliyor moral bozulmadı değil

Aramıza hoş geldin :D ben de 50. gündeyim 3. aya kadar böyle normal süreç, sabredip beklicez ...

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Eylül 2015, 20:56:05 »
Umuyorum hilmi bey gercekten sıkintili bi surec...evet sigara kullaniyorum cok asiri olmamakla birlikte 1 paketi bulmuyor,biotin degilde 1 aydır  xpecia kullaniyorum oda biotin iceriyor arti 1/4 proscar hergun ekim tamamlandigindan beri

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Eylül 2015, 20:59:59 »

Aramıza hoş geldin :D ben de 50. gündeyim 3. aya kadar böyle normal süreç, sabredip beklicez ...
Hosbulduk hasan bey sizin sonuclarinizida takip ediyorum gayet guzel ilerliyor surec umuyorum cok daha guzel olacak

Facebook Twitter Instagram