Gönderen Konu: Serkan Aygın 4000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 12176 defa)

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın 4000 greft saç ekimi
« Yanıtla #31 : 22 Şubat 2020, 20:52:32 »
kabuk dökümünü günlere yaydım dediğiniz gibi ,  bütün detayları eklemeye çalışıcam ana yazıma ekip fiyat ilaç hepsini ahmet1907 yarın eklerim muhtemelen ışık altında donörüde çekip

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 22 Şubat 2020, 23:22:49 »
Kabukların çoğu döküldü , herkes uyarmıştı saolsun fakat beklediğimden çok fazla da kabuklarla birlikte saçlar da gitti gidenlerin bir kısmının fotoğrafıda aşağıda , normal mi bu kadar çok gitmesi ,  kabuk dökümü sonrası alan nasıl sizce ?

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 23 Şubat 2020, 01:00:02 »
ilaç konusunda ne önerirsiniz xpecia düşünüyorum ben okuduklarımdan edindiğim çıkarım kadarıyla

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #34 : 23 Şubat 2020, 01:24:44 »
Kabuklarla beraber dökülen saçlar gayet normal,vitamin desteği olarak xpecia olabilir ben onu kullanıyorum bir yan etkisini görmedim

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 23 Şubat 2020, 10:17:30 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 23 Şubat 2020, 15:48:17 »
Merhaba dünkü kabuk dökümünün ardından donör bölgeyi de paylaşmak istedim , bugun ekim sonrası 16.gün
Ekimle ilgili sorulan bazı sorularında cevabını içerecek şekilde bazı detayları paylaşmak istiyorum :
-ekimi uğur hoca ve ekibi yaptı saat 12-1 gibi ekime başlandı akşam bitti saatleri net hatırlamıyorum min.7saat ama
-ekim sonrası verilenler şu şekilde : pharmazon cilt bakım serumu , hairmd proffessional trasnplant bakım losyonu ve şampuan , ilk dört gün kullanmak için ödem atıcı prednol tablet , ilk gün bir tane kullanmak ve ekim alanında ağrı yaşandığında kullanmak için aprolfort tablet , bunlar için ekstra bir ücret ödemiyorsunuz
-fue yöntemi 8000tl dhi yöntemi 10000 tl , benim ekimim dhi yöntemiyle gerçekleşti
- konaklamaya dair bilgim yok malesef bir yakınımda kaldım ben

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 23 Şubat 2020, 17:03:45 »
Donör alımın gayet temiz ve homojen duruyor  güzel toparlamış
Global Moderator

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #38 : 24 Şubat 2020, 09:00:24 »
ilaç konusunda ne önerirsiniz xpecia düşünüyorum ben okuduklarımdan edindiğim çıkarım kadarıyla
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11936.0 linkteki konuyu okuyup xpecia yı bir daha düşünün güzel bir tartışma olmuştu bu konuda sizinde işinize yarayacak bilgiler mevcut

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 24 Şubat 2020, 13:33:13 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11936.0 linkteki konuyu okuyup xpecia yı bir daha düşünün güzel bir tartışma olmuştu bu konuda sizinde işinize yarayacak bilgiler mevcut
bu çok aydınlatıcı oldu şimdi kerozan ismi geçmiş ama ona dair bir bilgi araştırması yapmak lazım şimdide , acaba bir sonuca varana kadar biotin mi kullanmaya başlasam direk diye düşünüyorum

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #40 : 24 Şubat 2020, 13:57:47 »
bu çok aydınlatıcı oldu şimdi kerozan ismi geçmiş ama ona dair bir bilgi araştırması yapmak lazım şimdide , acaba bir sonuca varana kadar biotin mi kullanmaya başlasam direk diye düşünüyorum
Aslında sektör biraz sıkıntılı bugün süper dediğine yarın bi bakıyorsun merdivenaltı bilmem kim reklamını yapıyor tarzı şeyler çıkıyor. Ben de xpecia almıştım ama doktorum ekime kadar hiçbir şey kullanmamazsan daha iyi olur sonrasında kullan dediği için bekletiyordum sonra xpecia konusuna bakınca kullanmaktan vazgeçtim. Kerozan en azından kurumsal bir firmadan çıkıyor xpecia ya göre daha güvenilir gibi geliyor ama bundan sonra sadece doktoruma danışacağım neyi kullan derse onu kullanırım muhtemelen.

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 24 Şubat 2020, 14:40:01 »
Aslında sektör biraz sıkıntılı bugün süper dediğine yarın bi bakıyorsun merdivenaltı bilmem kim reklamını yapıyor tarzı şeyler çıkıyor. Ben de xpecia almıştım ama doktorum ekime kadar hiçbir şey kullanmamazsan daha iyi olur sonrasında kullan dediği için bekletiyordum sonra xpecia konusuna bakınca kullanmaktan vazgeçtim. Kerozan en azından kurumsal bir firmadan çıkıyor xpecia ya göre daha güvenilir gibi geliyor ama bundan sonra sadece doktoruma danışacağım neyi kullan derse onu kullanırım muhtemelen.
bende bu konuda araştırma yapmaya çalışıyorum cliniğe bir daha sormak istiyorum ama direk finanstreid kullan dediler görüşmede  ,serkan hoca da kullanıyor yıllardır , yan etkisi 1/50 kişide gözüküyor dediler bilmiyorum o yüzden ne yapacağımı

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 13 Mart 2020, 11:16:55 »
1 ay oldu.. foto iletir misin?
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 13 Mart 2020, 17:49:01 »
Bir ay bir haftalık görüntü ,  şok dökülme çok sert geçiyor diyebilirim elimi ne zaman atsam saç geliyor beş altı tane hergünde kafamı yıkıyorum toplam ne kadar döküldüğüne dikkat etmedim gün gün fakat seyreldi baya ekim alanı  ,   bir ay dolunca kerozan tablet kullanmaya başladım bir haftadır kullanıyorum , sizinde fikirlerinizi alabilirim gidişat konusunda , şimdiden teşekkürler

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 15 Mart 2020, 23:57:49 »
ağırlık antremanları için 30günden itibaren başlanabilir dendi benim 38 oldu sizce 60 ı beklemelimiyim başlayanlar ne kadar sürede başladı paylaşabilirmisiniz?

Facebook Twitter Instagram