Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26636 defa)

MURAT K.

• Sr. Member
Ynt: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )
« Yanıtla #226 : 08 Temmuz 2020, 01:51:55 »
Latent hepimiz için çok kıymetli biri olduğunu bilmeni istiyorum. 150 günde tabiki daha iyi bir sonuç olmalıydı ama süreç devam ediyor ve madem merkez arayıp magdur etneyecegiz gerekeni yapacağız gibisinden konuştu bekleyip göreceğiz. Moral motivasyonumuzu yuksek tutuyoruz hep senin bize dediğin gibi kardeşim

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 08 Temmuz 2020, 02:10:05 »
Latent hepimiz için çok kıymetli biri olduğunu bilmeni istiyorum. 150 günde tabiki daha iyi bir sonuç olmalıydı ama süreç devam ediyor ve madem merkez arayıp magdur etneyecegiz gerekeni yapacağız gibisinden konuştu bekleyip göreceğiz. Moral motivasyonumuzu yuksek tutuyoruz hep senin bize dediğin gibi kardeşim
Saol kardeşim güzel yorumun için eksik olma senin durumun içinde çok üzüldüm kendim gibi emin ol sende moralini yüksek tut inş herşey güzel olacak çünkü sürecin kötü değil konunu takip ediyorum tutumu bekleyip göreceğiz  :)
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2020, 02:42:44 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 10 Ağustos 2020, 16:06:59 »
Saol kardeşim güzel yorumun için eksik olma senin durumun içinde çok üzüldüm kendim gibi emin ol sende moralini yüksek tut inş herşey güzel olacak çünkü sürecin kötü değil konunu takip ediyorum tutumu bekleyip göreceğiz  :)
Evet sa arkadaşlar serkan bey bugün memnuniyetsizliğimi ve saçların durumunu görerek gerekeni yaptı para iadesi aldım ama keşke böyle olmasaydıda herkez mutlu olarak devam etseydi kırıklık yaşıyorum daha önce konusulduğu gibi mağdur etmiycem dedi tutumunu yerine getirdi artık konumda paylaşım ihtiyacı duymuyorum çünkü bu süreç beni hayli yordu ve düşünüp dahada kendimi yıpratmak istemiyorum pigment i ile devam edecegim herzamanki gibi forumda takılmaya devam edeceğim özelden soran arkadaşları aydınlatıyorum ekim işi bitti benim için diyerek foruma bırakmıyorum |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 16:15:39 Gönderen: LaTenT »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #229 : 10 Ağustos 2020, 16:20:10 »
Serkan  bey   işin  arkasında  olması iyi  para iadesi  alman iyi olmuş. Inş  başka  mağdur olan insan olmaz .ama  bu böyle  olmaz    nerde  hata yapıyorlar   onu çözmeleri gerekir .  .dostum   pigment    iyi yapan yer  yok gibi Türkiye ?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 10 Ağustos 2020, 17:01:22 »
Serkan  bey   işin  arkasında  olması iyi  para iadesi  alman iyi olmuş. Inş  başka  mağdur olan insan olmaz .ama  bu böyle  olmaz    nerde  hata yapıyorlar   onu çözmeleri gerekir .  .dostum   pigment    iyi yapan yer  yok gibi Türkiye ?
Bu gidişle bir merkez ben açacam galiba  ))) evet biyer buldum ama 1500 dolar diyor çok para akıl işi değil bakalım dostum

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #231 : 10 Ağustos 2020, 18:01:14 »
Sorgusuz sualsiz para iadesi yapılmasında forumun payı olduğunu düşünüyorum ama olsun gene de yakışanı yapmışlar. Latent sakallar ne durumda peki? Hani hiçbir şekilde oluru yok mu?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 10 Ağustos 2020, 18:18:41 »
Serkan bey her zaman ekimlerinin arkasında duran bir insan, para iadesi yapması beni şaşırtmadı. Maalesef ki her ekimcinin başarısız sonuçları olabiliyor. Keşke sonuç böyle olmasaydı Latent, ben hala senden sakal destekli 1 ekim daha çıkabileceğini düşünüyorum. Ama önce şu psikolojiyi bir atlatman gerek.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 10 Ağustos 2020, 18:20:53 »
Sorgusuz sualsiz para iadesi yapılmasında forumun payı olduğunu düşünüyorum ama olsun gene de yakışanı yapmışlar. Latent sakallar ne durumda peki? Hani hiçbir şekilde oluru yok mu?
Forumun her alanda gücü vardır bunu unutma ama ekim merkezinin ahlakına ve ektiren kişinin konumunda farklılık gösterir sakallar beni kurtarmaz bir ihtimal kaldı oda solüssyon min+fin senin saçlar güzel ilerliyor
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 18:32:17 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 10 Ağustos 2020, 18:22:25 »
Serkan bey her zaman ekimlerinin arkasında duran bir insan, para iadesi yapması beni şaşırtmadı. Maalesef ki her ekimcinin başarısız sonuçları olabiliyor. Keşke sonuç böyle olmasaydı Latent, ben hala senden sakal destekli 1 ekim daha çıkabileceğini düşünüyorum. Ama önce şu psikolojiyi bir atlatman gerek.
aynen sonny saol psikolojiyi düzeltmem şuan için en önemli unsur sakal aldırdım zaten ikinci sakal alımında çok seyrek kalır belki riskli bölgeye girilip üst bölgenin yanlarından alınabilr ön orta kısımlar ile dengelenebilir ama bu aralar pigment min+fin solüsyon hazırlayıp uygulamayı düşünmüyo değilim

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 10 Ağustos 2020, 18:52:42 »
Evet sa arkadaşlar serkan bey bugün memnuniyetsizliğimi ve saçların durumunu görerek gerekeni yaptı para iadesi aldım ama keşke böyle olmasaydıda herkez mutlu olarak devam etseydi kırıklık yaşıyorum daha önce konusulduğu gibi mağdur etmiycem dedi tutumunu yerine getirdi artık konumda paylaşım ihtiyacı duymuyorum çünkü bu süreç beni hayli yordu ve düşünüp dahada kendimi yıpratmak istemiyorum pigment i ile devam edecegim herzamanki gibi forumda takılmaya devam edeceğim özelden soran arkadaşları aydınlatıyorum ekim işi bitti benim için diyerek foruma bırakmıyorum |-onayisareti-|

Geçmiş olsun kendi saçlarını bir de üstüne 4000 greft kaybettin çok üzüldüm para çözüm değil bu durumda. Benim anlamadığım durum serkan beyin ekimle alakası yok işi yapan esma hanım ama hiç ortalıkta yok  adı bile geçmiyor bu bana çok garip geliyor ve güven vermiyor sonuç olarak serkan bey ekimden anlayan saçtan anlayan biri değil.  Oraya ektirenler neden işi bilmeyen biri ile muhattap oluyor sürekli güven vermiyor.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 10 Ağustos 2020, 18:57:43 »
Geçmiş olsun kendi saçlarını bir de üstüne 4000 greft kaybettin çok üzüldüm para çözüm değil bu durumda. Benim anlamadığım durum serkan beyin ekimle alakası yok işi yapan esma hanım ama hiç ortalıkta yok  adı bile geçmiyor bu bana çok garip geliyor ve güven vermiyor sonuç olarak serkan bey ekimden anlayan saçtan anlayan biri değil.  Oraya ektirenler neden işi bilmeyen biri ile muhattap oluyor sürekli güven vermiyor.
saol kardeşim samimiyetini biliyorum tabikide çözüm değil gidenler geri gelmiyor bunun telafisi asla yok serkan bey işin giriş bölümünde rol gösteriyor ön çizgi tasarımı ekim işi esma hanım ve ekibi ile ilerliyor

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #237 : 10 Ağustos 2020, 19:02:33 »
saol kardeşim samimiyetini biliyorum tabikide çözüm değil gidenler geri gelmiyor bunun telafisi asla yok serkan bey işin giriş bölümünde rol gösteriyor ön çizgi tasarımı ekim işi esma hanım ve ekibi ile ilerliyor

Ama esma hanım ortada yok saç ekiminden anlamayan biri neden insanlarla ilgilensin buna anlam veremedim tekrar geçmiş olsun.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 10 Ağustos 2020, 19:06:43 »
Tabii ki sen bilirsin kardeşim, ama benim fikrimi sorarsan fine hiç bulaşma. Senin saçlar zaten kaliteli kalın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 10 Ağustos 2020, 19:08:56 »
Geçmiş olsun kendi saçlarını zarar verildi ve 4000 grefti ni kaybettin umarım para iaden bir nebze olsun bu olumsuz durumu hafifletir.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram