Saç Ekimi Sonuçları
LaTenT kendi saçlarında hala toparlama yok kardeşim insanın saç ektirdiğine pişman olması kötü bir durum. umarım en azından kendi saçların toparlar ve çıkış filan olur devam 6 7 8 aya kadar.
Geçmiş olsun LaTenT forumda aktif herkese yardım eden sayılı üyelerden birisin keşke daha iyi bir seçim yapsaydın umudununu kaybetme çözersin sen bu işi ileri ki süreçlerde mutlu olmanı diliyorum elden başka bir şey gelmiyor.
Dostum senin adına üzüldüm. Keşke umduğun gibi olsaydı. İnşallah kim bilir belki 1 ay sonra daha iyi olur. Takipteyim..
Çok geçmiş olsun . İnşallah kendi saçlarınız toplar .
Çok üzüldüm kardeşim, mevcut saçların zarar görmüş, ekilenlerin de yüksek çoğunluğu çıkmayacak gibi görünüyor. Umarım telafisi olur. Ekilen greft sayısı ve açıklığını göz önüne aldığımızda, seyreklik kalmaması lazımdı, tam tersi olmuş.
Latent geçmiş olsun sonuç için görüştün mü ne diyorlar?
Esma Serkan çiftinin gördüğüm en kötü ekim sonucu. Geçmiş olsun abi, söylenecek pek bir söz de yok.
Dostum maalesef, beklediğimiz gibi görünmüyor. Sonuncu seansında olması da üzücü. Toparlamasını beklemekten başka bir seçenek görünmüyor. Hayırlısı olsun.
Hayretle seyrediyorum dostum. Senin saçlar çok iyi olur diye bekliyordum. Ancak tablo çok üzücü. Bazı arkadaşların ileriki aylarda atakları olmuştu inşallah seninde böyle bir mucizen olurda Yüzün güler.
Latent bu senin 2. ekimdi değil mi? Şahin hocaya ektirdiğinde kaç greft ekilmişti yazar mısın?
2. Ekim ne oldu sonnyto 3200 ekti şahin hoca