Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26669 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )
« Yanıtla #165 : 25 Haziran 2020, 04:31:29 »
Geçmiş olsun, benim ekim de tatmin etmedi... Antalya’da bu işi yapamıyorlar, bende ilk ekim olmayınca, ikincisini serkan Esma yapabilirim diyordum ama şuan vazgeçtim. Ya en iyi yer olacak, yada hiç olmayacak, yoksa bu iş yaş maalesef
saol kardeşim muttalip kesere bütcen yeterse kesinlikle pişman olacağını düşünmüyorum ama şöyle bir durumda var kendini çok kasmadan  seni pişman etmeyecek daha uygun fiyatlı ekimciler var güzel sonuc alabileceğin

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 25 Haziran 2020, 04:32:44 »
140 gün için çıkışları bilemem de kendi var olan saçların için olumsuz bir görüntü kendi saçlarına zarar verilmiş gibi kaldıki 4000 küsür ekim ve hiç hareket yok şu ana kadar umarım ileri ki süreçlerinde başarı artar süreç yavaş olabilir motivasyonu yüksek tutun.
tutmaya çalılıyorum kardeşim saolasın :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 25 Haziran 2020, 08:28:53 »
Abi bu saçma baskı neden ? Ben anlamıyorum diğer konular içinde geçerli adam memnun değilim diyor neyin peşindesiniz?
Yok bence böyle bence şöyle? Bize ne sence den kardeş  sen kimsin ? ekim yaptıran memnun değil hayırdır ya. Murat arkadaşın konusunda adam memnun değilim diyor biri saçma sapan savunmalar. Admin artık bu durumu bir gözden geçirmeli.
Ektirene  veya ekene değil kim hatalıysa ona yorum ,sen neden direk savunmadasın hayırdır?  Latentin menfaati önemli. İlk ekiminde sıkıntı yapılmış onu anlattım, kimseyi tanımam etmem, bu iş sabır işi 6 veya 7 aya beklersin olmadıysa merkezle aranda çözersin, durum bu.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 25 Haziran 2020, 09:52:47 »
Bu forumda genel kanı  önlerde 12. Ay tepelerde 18.aya kadar gelişimler devam eder şeklinde idi. Bu kanının yanlış olduğunu dilimde tüy bitene kadar söyleyip sonunda kabul ettiren biri olarak 130-140 günde De bu iş bitmez. İşin hakkı 210 gündür. Aksini söyleyende yalan söyler. 6 ay sonuna kadar %95 tamamlanır çıkacak olanların , 6-8 ay arası ise ufak dedem kalknlaşmalar falan gözlemlenir. Sen aceleci davranma yine anladığım kadarı ile daralmışsın ama saç ekimi bu işin adı süreç gerçekten can sıkıyor. Sonuç başarılı olacak kesinlik yok maalesef. Hersey yolunda iken 10-15k euroda versen olmayınca olmuyor önemli olan olumsuz bir durum karşısında merkezin tutumu.Sigara içmişsin o yüzden saçın çıkmamış diyen Dr.ekim merkezleri gördük biz forumda.

Bence 210 günün sonunda ne görüyorsan aynada odur senin sonucun. Öyle 500-1000 greftlik çıkış kabul edilebilinir bir sonuç değil. En az %70-80 çıkış olmalı ki ekim başarılı kabul edilsin.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 25 Haziran 2020, 11:18:24 »
Bu forumda genel kanı  önlerde 12. Ay tepelerde 18.aya kadar gelişimler devam eder şeklinde idi. Bu kanının yanlış olduğunu dilimde tüy bitene kadar söyleyip sonunda kabul ettiren biri olarak 130-140 günde De bu iş bitmez. İşin hakkı 210 gündür. Aksini söyleyende yalan söyler. 6 ay sonuna kadar %95 tamamlanır çıkacak olanların , 6-8 ay arası ise ufak dedem kalknlaşmalar falan gözlemlenir. Sen aceleci davranma yine anladığım kadarı ile daralmışsın ama saç ekimi bu işin adı süreç gerçekten can sıkıyor. Sonuç başarılı olacak kesinlik yok maalesef. Hersey yolunda iken 10-15k euroda versen olmayınca olmuyor önemli olan olumsuz bir durum karşısında merkezin tutumu.Sigara içmişsin o yüzden saçın çıkmamış diyen Dr.ekim merkezleri gördük biz forumda.

Bence 210 günün sonunda ne görüyorsan aynada odur senin sonucun. Öyle 500-1000 greftlik çıkış kabul edilebilinir bir sonuç değil. En az %70-80 çıkış olmalı ki ekim başarılı kabul edilsin.
Sloccer üstad aslında forumda genel durum beklentiler yüksek, bende 7 ayda sonuç belli oldu, birçok arkadaşında aynı sürede, biraz ekim adayının da fiziksel profili önemli, neden olmadığı anlaşılmıyor,  Bursa da bir arkadaşım İstanbulda 1 kez, Bursa da 1 kez isimleri bildik iyi hocalara para döktü ama sonıç yine kel😆
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 25 Haziran 2020, 11:50:19 »

Bir önceki yorumunda bahsettiğin gibi 150. Günlerde Gözle görülür bir gelişme olmazsa o günden sonra memnun etmez demiştin ben bir iyileşme göremiyorum ismail senle hem fikiriz. En geç 6.Aylar içinde bu iş kendini belli eder 7. Ayda gayet net belli resim ortaya çıkacaktır bu ekimin memnun etmeyecegini sende görebiliyorsundur bende yinede bir umut bakalım mucizevi bir atak Gelip ekilenler çıkar sadece. Ekilen konuşuluyor kaş yaparken göz çıkarttık ekimde kaybettiğim saçlar!!! %35 lik bir kaybım var Bu ekim eski halimden bir tık değil 2 3 tık iyi olması gerekirki ben memnun olayım başarılı diyebileyim çıkış  bakımından dhi de 210.günde nyse 1 sene sonrada görüntü aynı olarak görüyorum bende bunu savunan birisiyim her yorumumda belirtmişimdir şuan ki gidişat bir tık yada iki tık ilerleyeceğine gelişeceğine tam tersine geriye gidiyor bundan dolayı  çok daraldım gerginim saçma sapan ekim merkezlerinin uydurma cevaplarını evet görüyoruz bakalım bekleyecez sabırla sonucu hep birlikte görecegiz 
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 12:12:16 Gönderen: LaTenT »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 25 Haziran 2020, 14:20:01 »
Çıkışlardan ziyade kendi saçların da baya kayıp yaşamışsın ve hala toparlamamış ekim öncesi halin şu anki haline göre çok daha iyi sürecin devam ediyor umarım toparlar.
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 25 Haziran 2020, 14:23:56 »
Hintell bu işi görüp doğru yorum yaptığın için teşekkürler sorunumu güzel gözlemlemişsin  bakalım inş saol iyi temennin için  :)

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #173 : 25 Haziran 2020, 19:29:38 »
Ektirene  veya ekene değil kim hatalıysa ona yorum ,sen neden direk savunmadasın hayırdır?  Latentin menfaati önemli. İlk ekiminde sıkıntı yapılmış onu anlattım, kimseyi tanımam etmem, bu iş sabır işi 6 veya 7 aya beklersin olmadıysa merkezle aranda çözersin, durum bu.

e yani gelip benimle çözecek değil neyse o zaman herkesin güzel sonuç almasını isterim KaiserSS senin saçlarını çok beğendim bu arada merkezin güzel bir ekim yapmış sende güle güle tara

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 25 Haziran 2020, 22:03:53 »
e yani gelip benimle çözecek değil neyse o zaman herkesin güzel sonuç almasını isterim KaiserSS senin saçlarını çok beğendim bu arada merkezin güzel bir ekim yapmış sende güle güle tara
Latentin işi çözülsün artık gönderir baklava börek😉
Eyvallah dostum teşekkür ederim 👍
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 25 Haziran 2020, 22:37:52 »
Şu an için iyi değil inşallah toparlar biliyon seni takip ediyorum bende ikinci ekimden korkar oldum birde bu ara forum da çok iyi ekim sonuçları göremiyorum ben ekimden vazgeçsem de şu mavi serum işini mi araştırsam geçici de olsa belki mutlu eder😂

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 26 Haziran 2020, 00:03:25 »
Şu an için iyi değil inşallah toparlar biliyon seni takip ediyorum bende ikinci ekimden korkar oldum birde bu ara forum da çok iyi ekim sonuçları göremiyorum ben ekimden vazgeçsem de şu mavi serum işini mi araştırsam geçici de olsa belki mutlu eder😂
biliyorum dostum bırak mavi suyu alma başına belayı adile naşit gibi uçtu kuşummmm deme  ;D

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 26 Haziran 2020, 00:09:52 »
Latentin işi çözülsün artık gönderir baklava börek😉
Eyvallah dostum teşekkür ederim 👍
benim saç olsun baklavanın böreğin haddi hesabı sorulmaz diyecegim ama olmayacagını görebildiğim için sorun yok bol keseden sallayabilirim  ;D ;D bakalım hakkımızda hayırlısı   :D
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2020, 00:40:00 Gönderen: LaTenT »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 26 Haziran 2020, 00:20:43 »
Kendi saçlarından kayıplar yaşadığın tartışmasız bir gerçek, şu ana kadar süreç çok daha iyi olmalıydı. Bu arada ilk ekimdeki başarısızlığa rağmen saçların kapatılıcık anlamında başarılıymış üstelik. Sloocerın dediği gibi 7. ay sonunda neyse odur süreç. Hakkında hayırlısı olsun, sen de bizim gibi şanssız bir arkadaşsın.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 26 Haziran 2020, 00:29:06 »
Kendi saçlarından kayıplar yaşadığın tartışmasız bir gerçek, şu ana kadar süreç çok daha iyi olmalıydı. Bu arada ilk ekimdeki başarısızlığa rağmen saçların kapatılıcık anlamında başarılıymış üstelik. Sloocerın dediği gibi 7. ay sonunda neyse odur süreç. Hakkında hayırlısı olsun, sen de bizim gibi şanssız bir arkadaşsın.
teşekkür ederim sonny doğru yorumun için inş hepimizin saçları olur sende çok şanslı olursun napalım şanssızlık peşimizi bırakmıyor  )))6. Ayın sonu 7. Ayın sonu değil dostum hakkımızda hayırlısı olsun kurtulalım bu sıkıntılardan
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2020, 00:36:40 Gönderen: LaTenT »

Facebook Twitter Instagram