Umarım süreç iyi gidiyordur
Kortizolün de kasları kasma gibi bi özelliği yok hatta hipokalsemiye o sebeple de osteoporoz ve teoride flask paraliziye yol açabilir
benim işim insan fizyolojisi tıpçıyım demiştiniz ama siz kortizolün kasları kasma gibi bir özelliği olduğunu daha bilmiyorsunuz şüphe etmeye başladım sizden
yada bu işlere yeni atanmışsınız biraz daha bilgi sahibi olmanızı öneririm ben tıpcı fizyoloji değilim kortizolün ne olduğunu daha önceki msjımda belirttiğim gibi iyi biliyorum Kortizol kas yoluyla amino asit alımını azaltır ve protein sentezini engeller. Bu da kas kasılmalarına sebep olur
Kortizol aynı zamanda kasları da parçalamaktadır ( R ).
Kollajen, bağ dokusu yapan bir moleküldür. Yapısal destek için hayati önem taşır ve kaslar, tendonlar ve eklemler ile vücudun tamamında bulunur. Kortizol, kollajeni ( R ) inhibe eder size bir link bırakıyorum burdan kortizol hakkında detaylı bilgiyr sahip olursunuz
https://saglikliolalim.com/kortizol-un-bilinen-zararlari-ve-sasirtici-faydalari/ Bu arada tşklr şuan için pek bir gelişme yok saçların uzamasıyla devam ediyorum hayırlısı bakalım