Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26719 defa)

kenanmed

• Full Member
Ynt: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )
« Yanıtla #106 : 06 Haziran 2020, 19:37:55 »
Kesinlikle 4 ayda hiçbir şey belli olmaz 8.ayda bir anda çıkar 12. ayda da tak diye yerine oturur eskisinden kötü olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum bence umudunuzu erken kaybetmisşiniz.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 06 Haziran 2020, 20:09:36 »
Kesinlikle 4 ayda hiçbir şey belli olmaz 8.ayda bir anda çıkar 12. ayda da tak diye yerine oturur eskisinden kötü olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum bence umudunuzu erken kaybetmisşiniz.
:D Telogen fazda bile kendi saçların 4.aydan sonra çıkmaz bilerekmi konuşuyorsun şok sırasında 30 güne tekamül ederki çoğunluğu o zaman diliminde gittiyse buda 5 ay yapar 1 ay içinde eski saçların atağa geçmesi gerekir moral olsun diye yazıyorsan tşklr düşüncen için  :) ekim saçları iyi bir performans sergilemesini bekliyorum
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2020, 20:16:54 Gönderen: LaTenT »

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 06 Haziran 2020, 22:08:45 »
Kendisinden saç ekimi konusunda bilgi ve birikim olarak istifade ettiğim dobralığı başta olmak üzere olacak saça olur olmayacak saça da bu saç olmamış diyen latent reis 😎 darısı başımıza diyelim saçlar kalın teli zaten 1-0 önde başlamışsın abim ön hattında görece iyiymiş zaten inşallah istediğin sonuca ulaşırsın diyecem ama sanki çok daha iyi olabilirmiş şu görüntü biraz hayal kırıklığı 🙁
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 06 Haziran 2020, 22:35:51 »
Kritik bir 30 gün var... 30 güne gözle görülür gelişme olur ise göstergeler tersine döner.. 30 gün sonrada fotoğraf bu şekilde ise sonuç tatmin etmez..

Ekim işi çok nankör bir iş... bazen bütün şartlar 10 numara da olsa sonuç 5 te kalıyor..

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 06 Haziran 2020, 22:42:53 »
Kritik bir 30 gün var... 30 güne gözle görülür gelişme olur ise göstergeler tersine döner.. 30 gün sonrada fotoğraf bu şekilde ise sonuç tatmin etmez..

Ekim işi çok nankör bir iş... bazen bütün şartlar 10 numara da olsa sonuç 5 te kalıyor..
Bende seninle aynı düşüncedeyim 30 gün içinde belli olur neyin ne olduğu bakalım hayırlısı ona göre bir yol çizecegiz

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 06 Haziran 2020, 22:44:41 »
Kendisinden saç ekimi konusunda bilgi ve birikim olarak istifade ettiğim dobralığı başta olmak üzere olacak saça olur olmayacak saça da bu saç olmamış diyen latent reis 😎 darısı başımıza diyelim saçlar kalın teli zaten 1-0 önde başlamışsın abim ön hattında görece iyiymiş zaten inşallah istediğin sonuca ulaşırsın diyecem ama sanki çok daha iyi olabilirmiş şu görüntü biraz hayal kırıklığı 🙁
saol kardeşim güzel yorumun için estafurullah bilgilermizi paylaşıyoruz değerli arkadaşlarımızla kardeşlerimizle bugünlerde benim içinde hayal kırıklığı ama direniyorum bakalım )))

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 06 Haziran 2020, 23:17:23 »
İnşallah sonuç seni mutlu eder kardeşim ama ekim öncesi haline bakınca kendi saçlarından kayıp yaşamışsın tepe de açışmış baya. En azından inşallah saçlar eski haline dönrr

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #113 : 06 Haziran 2020, 23:27:01 »
 Ben bu ekim merkezi  anlamadım    planlama  güzel   sıklık iyi
 Döner  alımı temiz   sonuç  gelince  sıkıntı  çıkıyor   bunun sebep  bilen varmı?

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #114 : 06 Haziran 2020, 23:54:47 »
:D Telogen fazda bile kendi saçların 4.aydan sonra çıkmaz bilerekmi konuşuyorsun şok sırasında 30 güne tekamül ederki çoğunluğu o zaman diliminde gittiyse buda 5 ay yapar 1 ay içinde eski saçların atağa geçmesi gerekir moral olsun diye yazıyorsan tşklr düşüncen için  :) ekim saçları iyi bir performans sergilemesini bekliyorum

Benim işim insan fizyolojisi , sağlıkla ilgili falan olan biri değilim hani direk tıpçıyım , Şunu bilmediğin için çok net konuşabiliyorsun insan vücudu o kadar fazla dinamiğe bağımlıdır ki asla ama asla böyle net konuşamazsın işin ehli değilsen TABİ. Heleki gelişmelerin çok ama çok yavaş işlediği saç  kozmetiği alanı hakkında ne söylersen söyle tahminle kalır çünkü yılda bir değişen ve gelişen tıbbın bu tür konularda yıllar geçse de yerinde saymasından çok bellidir. Saç transplantı minoxidil finasterid bana soracak olursan çok çok komik şeyler zaten ne diyor bu diyen olacak olursa monoklonal antikorlarda farmakolojik devrimlere bir göz atabilir insanlık artık sonuç odaklı tedavilere alışmışken ve her sene üstüne koyuyorken ne hikmetse hala dht topikal reseptörler 5alfa falan filan gerçekten komik .

ben genel gördüğüm şeyden bahsettim umarım her şey iyi olur moral bozarsan baştan kaybedersin stresi çok arttırma kortizol artar diyim de bari buna inanırsın belki kortizol de stres hormonu bakarsın internetten :D

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 07 Haziran 2020, 00:28:58 »
Dostum eski saçlarında bu açılmalar enteresan olmuş. Halbuki 90 dan sonra saçlarında atak bekliyorduk. Arkadaşlarında dediği gibi bu ayda da atak olmazsa sıkıntı. İnşallah atak olurda sende mutlu olursun. Sonuçta emek vermişsin. Moralini iyi tutmaya çalış.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 07 Haziran 2020, 00:38:12 »
Benim işim insan fizyolojisi , sağlıkla ilgili falan olan biri değilim hani direk tıpçıyım , Şunu bilmediğin için çok net konuşabiliyorsun insan vücudu o kadar fazla dinamiğe bağımlıdır ki asla ama asla böyle net konuşamazsın işin ehli değilsen TABİ. Heleki gelişmelerin çok ama çok yavaş işlediği saç  kozmetiği alanı hakkında ne söylersen söyle tahminle kalır çünkü yılda bir değişen ve gelişen tıbbın bu tür konularda yıllar geçse de yerinde saymasından çok bellidir. Saç transplantı minoxidil finasterid bana soracak olursan çok çok komik şeyler zaten ne diyor bu diyen olacak olursa monoklonal antikorlarda farmakolojik devrimlere bir göz atabilir insanlık artık sonuç odaklı tedavilere alışmışken ve her sene üstüne koyuyorken ne hikmetse hala dht topikal reseptörler 5alfa falan filan gerçekten komik .

ben genel gördüğüm şeyden bahsettim umarım her şey iyi olur moral bozarsan baştan kaybedersin stresi çok arttırma kortizol artar diyim de bari buna inanırsın belki kortizol de stres hormonu bakarsın internetten :D
Kenanmed ben sağlıkçı değilim tıpcıda değilim bu yazdıklarınızın benim sürecimle hiç alakası yok ben bildiğim konu için net konuşurum bu konularda fikir sahibisiniz sadece tecrübe sahibi değilsiniz diye düşünüyorum bu paylaşımı niye yaptınız onuda anlamış değilim minoxil finas vs bunlar falan bu süreçte alakasız konuyu yanlış yere yazdınız galiba bilgilendirme amaçlı antiandrojen başlıkları var oraya yazabilirsiniz :) bunlarla ilgili çok fazla bilgim var moral bozma konusunda düşüncen için teşekkür ederim ilk yorumumdada bahsettim.kortizol kaslarımı gerecek kadar streste değilimki gerilse bile bana nüks etmez uyguladığım tedavilerin önüne geçemez  madem bilgim var diyorsanız demek istediğimi anlıyorsunuzdur

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 07 Haziran 2020, 00:48:13 »
İnşallah sonuç seni mutlu eder kardeşim ama ekim öncesi haline bakınca kendi saçlarından kayıp yaşamışsın tepe de açışmış baya. En azından inşallah saçlar eski haline dönrr
evet benim canımı sıkan bu oldu saol dostum beklemedeyim insanlar diyor abi saçlarına ne oldu yaşlanıyormusun dökülmüşler diye demiyorum ekim yaptırdım diye : )))

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 07 Haziran 2020, 00:51:52 »
Ben bu ekim merkezi  anlamadım    planlama  güzel   sıklık iyi
 Döner  alımı temiz   sonuç  gelince  sıkıntı  çıkıyor   bunun sebep  bilen varmı?
bakalım kafamda var deli sorular netleşsin merak ettiğin konu hakkında bir yorum yaparım şuan için erken sürec ))

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 07 Haziran 2020, 00:57:29 »
Dostum eski saçlarında bu açılmalar enteresan olmuş. Halbuki 90 dan sonra saçlarında atak bekliyorduk. Arkadaşlarında dediği gibi bu ayda da atak olmazsa sıkıntı. İnşallah atak olurda sende mutlu olursun. Sonuçta emek vermişsin. Moralini iyi tutmaya çalış.
Beta saol dostum inş dediğin gibi olur benimde tek temennim bu valla ne yalan söyleyim ben 120 lerde çok daha iyi bir görüntü bekliyordum böyle değil )))
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2020, 01:03:50 Gönderen: LaTenT »

Facebook Twitter Instagram