Saç Ekimi Sonuçları
dördüncü foto ekim öncesi halinse malesef hiç iyi durumda değilsin dostum bu durumu ekim merkezin ile görüştünmü.
Peşin hükümde bulunmamak lazım. Henüz 4 ay olmuş. En azından 90 gün daha sabırla beklemek lazım.
Haklısın, sabretmek zor. Hele ki böyle durumlarda. Ama şu an için başka çare yok dostum. Saçının durumunu herkesten daha iyi sen bilirsin, ekim konusunda da tecrübelisin. Sıklaştırma ekimleri her zaman riskli. Dün de bir sonuç gördüm sanırım 6. ayı geçmişti ama o gerçekten başarısızdı. Senin şu an kurtarır yanın 4. ayda olman. İnşallah hızlı ve güçlü bir atak gelir de sabırla beklemen gerekmez diyelim o zaman.
Mevcut tabloda haklısınız fotolardan görüldüğü üzere. Umut fakirin ekmeği derler ya, inşallah önümüzdeki aylarda toparlar. Toparlamazsa da alternatif bir yol çizmişsiniz kendinize, ne toparlar ne de toparlamaz diyecek düzeyde tecrübem yok ama inşallah toparlayacak diyelim merakla bekliyorum 6. ay sonucunuz
bence bu merkezin en dürüst paylaşımını yapan LaTenT sürekli gereksiz övmelerle insaları yanlış yönlendirilebiliyor. umarım süreç tersine döne mutlu olursun.
İns şu önümüzdeki 1-2 aya durumların düzelir Latent.Cunku ortada çekilen eziyet,zaman,emek, herşey var.Umutlarını yitirme, moralini yüksek tut kardeşim.İns istediğin sonuçları alacaksın.Fışkırsın saçlar bu dönemde akın akın
beyoğlu saol dostum eksik olma bekliyoruz zama herşeyin ilacıdır demişler atalar