Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26711 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Duş sonrası 15 tel daha gitti

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

Baybarrs

• Yeni üye
  • *
Süreç guzel olması gerektiği gibi güncel fotoraf atarmisiniz

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
42.gün şok dökülme dolu dizgin ne var ne yok götürdü

Baybarrs

• Yeni üye
  • *
Yinede fena durmuyor bundan sonrası sabır kardeş hayirlisi olsun

hammett

• Yeni üye
  • *
Selam, üstten bakmadığın sürece şok çok anlaşılır değil bence, yanlar falan duruyor. Allah sabır versin önündeki 2-3 ay için :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yinede fena durmuyor bundan sonrası sabır kardeş hayirlisi olsun
saol kardeşim beklemeye devam 1 ay sonra paylasım yaparım tekrardan

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam, üstten bakmadığın sürece şok çok anlaşılır değil bence, yanlar falan duruyor. Allah sabır versin önündeki 2-3 ay için :)
as hammett yanlar zaten beni bitiren çok sık oldugu için ekim alanı sönük duruyor bakalım ekimle bir nebze yakaladık yanları çıkışlarda görüşmek üzere :D saol dostum

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim son durum nedir telefonu kayıp ettim numaralar gitti arada haber alıyodum senden😄konunu tekrar analiz ettim ön çizginin be kadar önemli olduğunu anladım önceki m şeklindeki çizgi kafa yapısını baya gıcık gösteriyor şimdiki çok daha güzel durıyordaha öncede konuşmuştuk bunu aklımdan çıkarmayım ikinci ekimimde özellikle ön çizgimin düzgün olmasına önem göstereyim👍👍

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hattın değişmediyse yazayım sana wp den 85.gün kendi saçlarım daha toparlamadı çıkışlar ufak tefek var 40 güne gidişat belli olur dostum

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hattın değişmediyse yazayım sana wp den 85.gün kendi saçlarım daha toparlamadı çıkışlar ufak tefek var 40 güne gidişat belli olur dostum

Geçmiş olsun açıklığa göre ekilen greftler oldukça yeterli geldi bana.

Sizde şok erken başlamış ve kabuk dökümünde bile 50 tane gelmiş. Gelenler sakal mıydı?

Sürecin hayırla bitmesini izlieyeceğim

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun açıklığa göre ekilen greftler oldukça yeterli geldi bana.

Sizde şok erken başlamış ve kabuk dökümünde bile 50 tane gelmiş. Gelenler sakal mıydı?

Sürecin hayırla bitmesini izlieyeceğim
tşklr evet ekilenler yeterli şok erken başladı sildi  sakal değil o dökülenler saçtı kırılan kabuga yapışan saç telleri şok dökülme normal süreç kiminde az kiminde çok ben dökülme fazına denk geldim diye düşünüyorum şok çok oldu bu biraz şans işi bünye farklılığı değil

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
👍👍

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba dostum kimine 90 dan kimine 120 den sonra ataklar başlar sürecin normal seviye devam ediyor. Takviye alıyor musun?
Bundan sonraki günlerde süreç kendini daha iyi ortaya koyacaktır. Herşey gönlünce olsun  :)

Facebook Twitter Instagram