Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26748 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İzindeyim kardeşim biliyorsun👍😄

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İzindeyim kardeşim biliyorsun👍😄
aynen kardeşim takip et😀

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oncelikle gecmis olsun. Ilk ekiminizde, alim, ekim, oz cizgi ve cikis oraninda komple bir basarisizlik soz konusu. Bir de gorebildigim kadariyla minimum uc bolgede nekroz soz konusu olmus.

Ikinci ekiminiz dogru yapilmis ve tahminimce ilk ekimin basarisizligini ortbas edecektir. Tek endisem, nekrozlu bolgelerde diger yerlere gore daha az cikis olabilir; insallah olmaz.

Donorunuz icin pigmentasyon dusunebilirsiniz.

FRESH

• Jr. Member
  • **
İnş dostum agzından bal damlıyo çıksında kurtulalım şu dertten yok takmıyorum düzenli fotolar gelecektir kabuk dökümünde görüşmek üzere :) :)
artık daha tecrübeli diyorsun yani ?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oncelikle gecmis olsun. Ilk ekiminizde, alim, ekim, oz cizgi ve cikis oraninda komple bir basarisizlik soz konusu. Bir de gorebildigim kadariyla minimum uc bolgede nekroz soz konusu olmus.

Ikinci ekiminiz dogru yapilmis ve tahminimce ilk ekimin basarisizligini ortbas edecektir. Tek endisem, nekrozlu bolgelerde diger yerlere gore daha az cikis olabilir; insallah olmaz.

Donorunuz icin pigmentasyon dusunebilirsiniz.
saol dostum 3 bölgegede nekroz oldugu dogrudur bakalım donör biraz uzasın gerek olurmu olmazmı zama gösterecek ama olacagını sanmıyorum

beyoglu

• Full Member
Ekiminiz hayırlı olsun.Benim şu an yaşadığım ve ileride ciddi manada yaşayacağım tarzda ön cizginizde sizinde sıkıntı varmış.Keske bende Antalya'da yaşıyor olmama rağmen ilk ekimimi bu merkezde yapmış olsa idim 😊 Bence sonuç güzel olacak.

Hayırlı olsun, temiz işlem...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mc de ektirmişsin gözattım konuna şimdi senin ön çizgide benim eski çizgiyi anımsatıyor çıkışların olsun güzel sonuc alırsan antalyadaymışsın ztn ön çizgi düzeltimi yaptırırsın takılma donerin yeterli ön çizgi düzeltimi için tskdrm beyoglu

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel tutayım sahibinden 1 adet foto ;D ;D

beyoglu

• Full Member
Mc de ektirmişsin gözattım konuna şimdi senin ön çizgide benim eski çizgiyi anımsatıyor çıkışların olsun güzel sonuc alırsan antalyadaymışsın ztn ön çizgi düzeltimi yaptırırsın takılma donerin yeterli ön çizgi düzeltimi için tskdrm beyoglu

Teşekkür ederim.Aynen kesinlikle bir ekim daha bekler beni.Umarim senin gibi kurtarabilirim lazer veya sökmeye gerek kalmaz :) 60.gun hayırlısı diyip çıktık bakalım çıktığı kadar çıkmadığı düzeltme ile kader :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
9.gün 10 yada 11 de kabukları dökmeyi düşünüyorum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaşlar 10.gün kabukların %90 nı dökmüş durumdayım
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2020, 21:37:20 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
12.gün  kabuk dökümü sonrası kabuk dökümünde çoğunlugu verteks olmak üzere 50 ye yakın kesik saç teli döküldü

Siddhartha

• Hero Member
Donorden bin kok daha cikarmis sakali niye karistirmislar ki?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donorden bin kok daha cikarmis sakali niye karistirmislar ki?
sakalı alımını ben istedim

Facebook Twitter Instagram