Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik Antalya Saç 3098+Sakal 1024=4122 ( 2.Saç ekimi )  (Okunma sayısı 26642 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar Arkadaslar,3 gun once yaptirmis oldugum sac ekimi  surecini ve  yeni yaptirmayi dusunen arkadaslara
yardimci olmasi adina surecimin bilgisi vermek istiyorum ve bunu başlıklar altında anlatmak istiyorum.

Karar Aşaması ve Ekip Ekim Süreci

İlk önce ankarada oturduğum için buradaki ekim merkezlerini forumlardan araştırmaya başladım bu araştırma 4 yıl sürdü ilk ekimim ankarada yaptırdım hüsranla sonuclandı  ve arastırmalarıma devam ettim
ve araştırmam içerisinde ekim tekniklerinide öğrendim bu tekniklerden benim terciğim Dhi (kalem tekniği) üzerine oldu
sebebi ise daha sık bir ekim yapılması ve kafa üzerindeki tahribatın daha az olmasıdır mevcut saçlarımın en az hasar ile devam etmesiydi
Bu teknik ile  ESMA Hanım-SERKAN Beyin ekibine ekim yaptıran kişileri hem formlar üzerinden hemde irtibata geçerek
fikirlerini alma şansım oldu 4-5 şubat a gün alarak antalyada
ekimimi gerçekleştirdim.ekimden önce farklı ekim merkezleri tavsiyesi aldım şu ekim merkezi daha iyi vs vs diyenler oldu ama ben kararlıydım kafam allak bullak oldu Almış olduğum bu kararın Antalya ya gidince ne kadar doğru olduğunu ve profesyonelce çalıştıklarını gördüm ve şuana kadar olan durumdan çok memnunum. Ekibe gelirsek menekşe hanım olsun ezgi hanım olsun greftleti ayrıstıramada çok özenliler işlerini iyi yapıyorlar kendimi aile ortamında buldum ve yanlızlık hissetmedim emeklerine saglık serkan beyin ilgisi çok iyi güven verici bir insan ankardan arac ile gittim ve orda şansızlık peşimi bırakmadı aracım bozuldu serkan bey beni yarı yolda bırakmadı evden aldı hastaneye hastanedrn sanayiye götürdü ilgilendi çok minnetarım ekim ilk günü Ekim hakkında ön konusma bilgiler veriliyor ve Ön çizgiyi tasarımına geciliyor zaten ön çizgiyi serkan bey nasıl istediğimi ve düşüncelerimi soruyor ön profili kendim belirledim sen nasıl istiosan öyle yapalım dediler serkan beyle birlikte karar verdik ilk gün çizgi ekimi yapıldı aksamı esma hanım begenmediğin yer olursa aklına yatmayan yer varsa yarın düzeltelim diyerek evin yolunu tuttum Ekip işlerini çok iyi yapıyor esma hanım mikromotoru düşük devirde kullanarak çok titiz alım yapıyor hayli güvende hissettirdi dönöre asla hasar vermiyor bu çok önemli benim için  Benim karar aşamam
ve araştırmam bu şekildeydi uzun uzun yazmakta istemiyorum tabi herşeyi zaman gösterecek İnş sonucumda iyi olur:)

ekimden sonra 3. gün saç yıkamam serkan bey tarafından yapıldı ve dikkat etmem gereken hussular tek tek ayrıntılı bir şekilde anlatıldı ,kabukların dökülme sürecinde yıkama işleminin önemi hakkında bilgi verildi

Diyeceklerim bu kadar düzenli foto paylasımlarımı yapacagım herkezle bol saçlı günler  :D

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi fotolar

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Seyrek alanlar örtülü şekilde donör bölge
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 13:40:06 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin ilk günü traş ve ön çizgi planlaması dahilinde ekim başlangıcı

Baybarrs

• Yeni üye
  • *
Merhaba sac ekiminiz hayirli olsun. Daha once nerde kac greft eklemiştiniz. Sac ektirmenden once ki fotonuz varmi.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba sac ekiminiz hayirli olsun. Daha once nerde kac greft eklemiştiniz. Sac ektirmenden once ki fotonuz varmi.
life hair şahin bey 3200 greft forumda Ztn o ekimimin konusuda vardı ama senin merakını gidereyim arkadaşım hatalı bir ön çizgi 😉

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devam

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin ilk günü 1870 greft donörden
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2020, 19:11:03 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin ikinci günü öğlence öncesi 1.seans donörden 1228 greft öğle sonu 2.seans sakaldan 1024 greft verteks ve orta sıkılastırma
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2020, 19:11:30 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devam ;)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaşlar ilk yıkama sonrası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim ilk ekımde baya çıkış olmuş bu ekımle zaten az bır çıkış olsa iş biter saçlar kalın tellı sıklaştırma ıle kapatırsın bu defterı geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 15:27:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim ilk ekımde baya çıkış olmuş bu ekımle zaten az bır çıkış olsa il biter saçlar kalın tellı sıklaştırma ıle kapatırsın bu defterı geçmiş olsun
saol dostum inş bakalım sonucta güzel olur ilk ekimde çektiğim sıkıntıları en iyi sen biliosun eksik olma bir hintel olmaz ama senin saçların çok iyi maşallah :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saol dostum inş bakalım sonucta güzel olur ilk ekimde çektiğim sıkıntıları en iyi sen biliosun eksik olma bir hintel olmaz ama senin saçların çok iyi :D

senın çıkıştan yana sıkıntı olmaz zaten ilk ekim den baya saç çıkmış çıkmış bir kaç boşluk dışında  ön çizgi yapılmış kafanı dagıt saça çok takma :) zamana bırak
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 16:43:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram